Folen Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dzięki Enia za cynka.. Naprawdę super się patrzy na te zdjęcia, Mona taka roześmiana, taka szczęśliwa, kochana.. Quote
Ania W Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 To jeszcze wam dziewczyny dorzucę, że Mona chodzi na szkolenie, ładnie reaguje na polecenia. Jest już spuszczana i słucha się. Z innymi psami dogaduje się dobrze, zaczyna się bawić. Tylko kotów znieść nie może i tu nie ma przebacz... Ładnie jeździ samochodem. W domu jest spokojna i cicha (jak powiedziała jej pani - Mona nie umie szczekać) No i Mona była u psiego fryzjera! Wprawdzie na kosmetycznym podcięciu sierści na uszach i łapach ale dba o siebie dziewczyna! Quote
enia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Po opisie Mony, widze dużą szanse dla Bezy rozbójniczki .......:p A jak choroba Monki ? Quote
Ania W Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dobrze!Od czasu gdy bierze lek miała tylko jeden atak w styczniu. Bierze dwa razy dziennie Luminal. Mnie też wydaje się , że Bezie potrzeba jasnych zasad i po prostu wychowania a stanie się świetnym towarzyszem. Quote
Folen Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Aniu czy są jakieś nowe wieści od Mony? Dobrze się czuje? Jak jej idzie szkolenie? Quote
Ania W Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Na razie wieści nie mam ale jakoś jestem o nią spokojna. Wiem , ze jej opiekunowie wyjeżdżali na wakacje i zostawiali ją u cioci ...Pewnie bardzo tęskniła. Ona jest zakochana w swojej młodej pani :-) Quote
Folen Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Też bym chciała wiedzieć co słychać U Mony, w końcu to już ponad rok! Quote
Recommended Posts