Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!
Moja koleżanka ma do oddania trzy urocze, bardzo mądre i grzeczne, czteromiesięczne psiaki. Dwa pieski i jedną sunię. Psinki są okazami zdrowia, zostały odrobaczone i zaszczepione.
Pieski urodziły się w starym, opuszczonym, drewnianym domu. Którejś nocy dom zawalił się, a pieski zostały uwięzione pod ruinami. Nie sposób było je stamtąd wyciągnąć, pomogła dopiero interwencja straży pożarnej.
Koleżanka zaopiekowała się bezdomnymi pieskami i pięknie je odchowała. Bardzo je pokochała, ale niestety, nie może sobie pozwolić na kolejne zwierzaki w domu.

Szukamy wyłącznie opiekunów bardzo kochających zwierzęta, którzy będą traktowali psiaki jak członków rodziny, a nie jak rzeczy. W grę nie wchodzi buda na podwórku i łańcuch. Pieski potrzebują bliskiego kontaktu z człowiekiem, ponieważ już otrzymały wiele ludzkiej miłości i życzliwości, nie są zestresowane, ani doświadczone ludzką podłością.
Jeżeli jakaś dobra dusza zainteresuje się którymś z pieseczków, proszę o bezpośredni kontakt z Małgosią 605 962 144.

Sprawa jest bardzo pilna, ponieważ psiaki rosną i koleżance coraz trudniej poradzić sobie z taką gromadką.

A oto zdjęcia kochanych ciapków
Poniżej do oddania dwa pieski z prawej i sunia w głębi:

A tutaj trzy po prawej:

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam mocne kciukasy za domki dla piesiow :thumbs: :thumbs: :thumbs:
Musza znalezc jak najlepsze ! :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Ogloszenia zrobie, jak juz na miau deklarowalam :thumbs:

Tutaj miauowy watek psiakow

No i last but not least witamy na dogo :loveu: Jednak to nie to co miau, nie? ;)

Posted

W jakim mieście są teraz psiaki. Jakie duże prawdopodobnie urosną(na zdjęciach wyglądają na duże). Co jedzą, czy uczą się zachowania czystości w domu, chodzenia na smyczce itp. Takie wiadomości są bardzo pomocne w szukaniu domów. Czy są już gdzieś ogłaszane?

Posted

Bulba ma problem z zalogowaniem sie na dogo, wiec pozwole sobie ja odpowiedziec ;)

Ogloszen na dzien dzisiejszy nie maja. Dziewczyny beda sie starac o lepsze zdjecia, takie bardziej ogloszeniowe i ruszamy pelna para :thumbs: Deklarowalam zrobic pakiet 70ogloszen i taki zrobie :thumbs:
Psiaki sa w Otwocku kolo Warszawy.

Dziekujemy za wizyty na watku :) :) :)

Posted

Tutaj wiadomosc Bulby:

"bulba" napisał(a):

Mama raczej z tych większych psów. Tata - nie wiadomo :roll:
Jedzą grzecznie w zasadzie wszystko. U koleżanki się nie przelewa, więc nie kupuje im dobrej karmy dla psów, ale daje proste jedzenie domowe. Pieski są absolutnie niewybredne. Co do uczenia się zachowania czystości i chodzenia na smyczce, to muszę się jeszcze dopytać.

Posted

Bardzo wszystkich przepraszam za tę ciszę z mojej strony, ale tak jak Monia napisała, miałam problemy z logowaniem (z mojej winy zresztą).
Monia, bardzo dziękuję za wpisy i wyjaśnienia w moim imieniu.
Pieski są bardzo kochane i wierne, pragną bardzo kontaktu z człowiekiem i czułości. Koleżanka jest osobą bardzo uczuciową, kocha zwierzęta, dała więc piesiom tyle miłości, że one teraz do człowieka lgną niesamowicie. Ogłoszenia będą, ale póki co na wątku pomocy szukamy.
Bardzo dziękuję za zainteresowanie wątkiem pieseczków!

Posted

" ... daje proste jedzenie domowe. "
Moim zdaniem takie jest najlepsze (ale bardziej pracochłonne dla właściciela :razz:) dla zdrowych piesków. Widzę, że ogłoszenia już zarezerwowane, więc czekamy na nowe zdjęcia.

Posted

Pracochłonne jest, z pewnością, bo w końcu łatwiej otworzyć puszkę, czy torbę z chrupkami. Ale dla piesków chyba lepsze takie swojskie jedzonko.
Zdjęcia, mam nadzieję, że niebawem będą. Czekam na maila od koleżanki.