bulba Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Psiule są na Facebooku: http://www.facebook.com/event.php?eid=125033290892849 Dziękuję CatAngel! Quote
bulba Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='bulba']Psiule są na Facebooku: http://www.facebook.com/event.php?eid=125033290892849 Podnoszę wieczorkiem Quote
Iljova Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Niestety nie mogę bywać na dogo, wogóle w necie tak często jakbym chciała, ale dzisiaj mogłam skorzystać na chwilę u znajomych. Psiaczki niech domki dla Was pojawią się szybko!!! Quote
Caragh Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Hura! Dogo mi raczy dzialac! Wiec czym predzej sie u psiakow melduje! Do gory, maluchy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
stasimalgosia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Czy jasny piesek nadal szuka domu? Quote
bulba Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 stasimalgosia napisał(a):Czy jasny piesek nadal szuka domu? Tak, piesek cały czas pilnie poszukuje domeczku. Quote
stasimalgosia Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Od jakiegoś czasu zastanawiamy się nad towarzystwem dla Kuzka, najlepiej młodym psiakiem który nadążył by za naszym ADHD-owcem. A do szorstkowłosych brodaczy mam słabość, moja pierwsza sunia taka była. Tylko zastanawiam się jak duży będzie psiak, bo bardzo duży będzie się w bloku męczył, nawet przy długich spacerach. Kuzko nie będzie ważył więcej niż dwadzieścia pare kilo, i dobrze by było by jego kolega nie był dużo większy. Quote
bulba Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 stasimalgosia napisał(a):Od jakiegoś czasu zastanawiamy się nad towarzystwem dla Kuzka, najlepiej młodym psiakiem który nadążył by za naszym ADHD-owcem. A do szorstkowłosych brodaczy mam słabość, moja pierwsza sunia taka była. Tylko zastanawiam się jak duży będzie psiak, bo olbrzym będzie się w bloku męczył, nawet przy długich spacerach. Kuzko nie będzie ważył więcej niż dwadzieścia pare kilo, i dobrze by było by jego kolega nie był dużo większy. Piesek nie będzie bardzo duży. Raczej średni. Oczywiście, trudno w tej chwili dokładnie określić, jakiej będzie wielkości, ale szacunkowo mniej więcej do kolan. A towarzyski jest niesamowicie:loveu: Quote
stasimalgosia Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 No to taki w sam raz :) Porozmawiam dziś z męzem, to poważna decyzja i chce mieć pewność że wszystko dobrze przemyśleliśmy. Quote
bulba Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 stasimalgosia napisał(a):No to taki w sam raz :) Porozmawiam dziś z męzem, to poważna decyzja i chce mieć pewność że wszystko dobrze przemyśleliśmy. Oczywiście, taka decyzja nie może być pochopna. Jeżeli się zdecydujecie, lub chcielibyście uzyskać jakieś dokładne informacje na temat psiaka, kontaktujcie się proszę bezpośrednio z Małgosią, ponieważ psiak jest u niej. Tel. do Małgosi: 605 962 144. Pozdrawiam :) Quote
Caragh Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 :o Co ja tu pieknego widze :) :) :) Szansa na domek :multi: Trzymamy wiec :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
CatAngel Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Iljova Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Bardzo dawno mnie nie było, a to dlatego że ciągle jeszcze nie mam stałego netu, a tu taka niespodzianka, nadzieja na domek?! Mam nadzieję że wyjdzie :-) trzymam kciuki. Quote
bulba Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Dziękuję dziewczyny kochane!!! Oby wreszcie piesie znalazły domki!!! Quote
Caragh Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Do gory, po domki :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Recommended Posts