Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
mam dziś dzień zbyt krótki na wszystko ... później zobaczę fotki i poczytam

napisz na wątku jaki jest koszt podróży ile zapłaciłaś dla Panów i ile Ciebie podróż wyniosła, wpisuj każdy wydatek a ja będę uzupełniała pierwszy post

Magda Ty też wpisz ile kosztowała podróż do Ostrowa w dwie strony

wystawię bazarek dochód z niego dostanie mały na spółkę z biednym chudzinką ... mam nadzieję że jakiś grosik wpadnie ... cel bazarku był inny ale tu obecnie bardziej potrzeba

jesli chodzi o podróż to z Agnieszka ustaliłam juz ile podróż małego kosztowała ale UWAGA !!!! myslę że te pieniązki należy zebrac wspólnymi siłami i oddać dziewczynie abi w razie co było tak awaryjnie dla jakiegoś kolejnego potrzebującego TTB

dzisiejsze wydatki na Fado typy - serek ,karma ,biorę na siebie

tej karmy starczy mi na 3 dni - ja jestem tradycjonalistką i u mnie psy jedzą żarełko przygotowane przeze mnie ,więc wedle umowy na małego trzeba uzbierać 100 na jedzonko - tak aby mu niczego nie zabrakło ,jeśli zdecydujecie że Fado ma dostawać suchą karmę to proszę napisać się zamówi ,jak na razie myslę że innych wydatków nie będzie w razie co na pewno napiszę

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Canaveral-staff']jesli chodzi o podróż to z Agnieszka ustaliłam juz ile podróż małego kosztowała ale UWAGA !!!! myslę że te pieniązki należy zebrac wspólnymi siłami i oddać dziewczynie abi w razie co było tak awaryjnie dla jakiegoś kolejnego potrzebującego TTB

Nic nie trzeba mi oddawać ;)

Posted

chita napisał(a):
ale sprawna akcja:multi:
i jakie fajne stadko:-o:loveu::loveu::loveu:

dzięki ale to jeszcze nie koniec stadka :)

a na taki szybki przebieg tramsportu złozyło się kilka osób bez których Fado nadal siedziałby w bidulu

Posted

[quote name='agnieszka32']Ja zapłaciłam za podróż 260 zł, które wpłaciłam na konto Kasi.

aaa czyli Wy już rozliczone jesteście ... mogłam się domyślić ... poproszę w takim razie moda zeby w jakiś cudowny sposób "przepisał" wątek na Kasię bądź dodał post do prowadzenia rozliczenia

ja się za bazarek wezmę

http://img696.imageshack.us/img696/6329/sdc10793z.jpg śliczny jest :loveu: ... i reszta stadka :loveu:
wydaje mi się że coś jest nie tak z jego łapkami ... lewa przednia łapa "odstaje" w łokciu i stoi jakoś tak "płasko" ... znaczy staje "całą stopą" ... a może to tylko zdjęcie daje taki efekt

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
ale babcią jeszcze nie jesteś :evil_lol::evil_lol:

Co to to nie :diabloti: Nawet mamusią nie jestem, bo ... nie lubię małych różowych ludzików :diabloti::evil_lol: ;)

Spore masz stadko, cudowne wszystkie, jestem ciekawa pozostałej części stada.

P.S. Kasia, skopiowałaś Luce uszy w wieku kilku lat? Dlaczego? Przecież to jest zabronione, o cierpieniu psa nie wspomnę :roll:

EDIT - już wszystko wiem o kopiowaniu ;)

Posted

a teraz trochę o samym bohaterze wątku

Fado ,to typowy czerwononosy picior z pięknymi jak na red nosa przystało bursztynowymi oczami
jest bardzo grzecznym psem ,pięknie chodzi na smyczy ,nie szarpie ,w mieście nie zwraca uwagi na ruch uliczny ,widać że psiak był socjalizowany ,być może prawdą jest że ludzie oddający go mówili prawdę że wyjeżdżają i przyszli oddac go do schronu
potrafi się załatwiać na smyczy -( większość szczeniąt ma z tym problem )
nauczony czystości ,przynajmniej tak wynika z moich i Magdy 2 dniowych obserwacji
bardzo głośno szczeka ,ale tez skacze łapami na ludzi oczywiście w geście przyjaźni lecz trzeba nad tym popracować ,pazury już obcięłam bo 2 dziury w spodniach mam ,ludzi uwielbia do każdego chciał podbiec i sie przywitać ,
ładnie jeździ autem ,nie szaleje siedzi w miejscu i obserwuje przez okno a jak się znudzi idzie w kimono i potrafi tak przespać całą drogę ,czasami gada przez sen i biegnie w nieznane
jest karnym psem ,wie co to znaczy podniesiony głos ale nie ucieka jak się krzyczy tylko się uspakają
zjadł i suchą karmę i gotowane jedzonko - nie marudził ,do obcych psów na ulicy podchodzi z respektem i uległością ale po chwili zachęca do zabawy - jak bokser na niego warknął pokazał swoją uległość ,nie było cienia agresji
dalszy ciąg obserwacji będę podawać na bieżąco - jak są jakieś pytania to proszę pytać

Posted

baster i lusi napisał(a):
wykupiłam pakiet ogłoszeń moge dac maluchowi

bardzo poprosimy - będziemy wdzięczni

tylko teraz jakiś cos trzeba podesłać do takiego ogłoszenia - kto sie na tym zna o podeśle a może Ty sie tem zajmij ??

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Co to to nie :diabloti: Nawet mamusią nie jestem, bo ... nie lubię małych różowych ludzików :diabloti::evil_lol: ;)

Spore masz stadko, cudowne wszystkie, jestem ciekawa pozostałej części stada.

P.S. Kasia, skopiowałaś Luce uszy w wieku kilku lat? Dlaczego? Przecież to jest zabronione, o cierpieniu psa nie wspomnę :roll:

resztę stada poznasz wkrótce - jeszcze trochę tego jest :)

kopiowanie uszu było w tym przypadku koniecznością przebieg zdarzenia i operacji jest opisany napiśmie przez weterynarza