Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='dagaa111']jak wygląda sytuacja? Ile jeszcze czasu psy mogą tam zostać?
Max do końca roku, potem już innego wyjścia nie będzie jeśli psy nie znajdą domów to trafią do schroniska ;(
A w weekend może nowe fotki będą :)

• 2 weeks later...
Posted

kurcze pieski maja czas do konca roku ... czyli kilka dni... bo pan sie przeprowadza.... Atos ma jakies tam szanse na domek ... jutro powiesze pieski w lecznicy weterynaryjnej ale kurcze do 3 stycznia nie wiem czy sie ktos zdecyduje .... chyba ze rzeczywiscie szukaja pieska.... maluchy sa fajne takze odnówmy ogłoszenia... ja jutro jakies jeszcze wsune.... kurde fajne pieski z mozliwoscia sfinansowania kastracji ....szkoda by było je stłamsić w schronisku..... a Atos moze znajdzie domek w firmie znajomego mojej szefowej..oby !

aaa wrzucajcie na facebooka teraz to podstawowy portal informacyjny ...yhym

Posted

jutro rano pieski trafią do schorniska ....z tego co mi wiadomo żaden nie znalazł wlaciciela

edit ..oo chociaż suni sie uda,,,mam nadzieje ze fajny domek

Posted

grzesiek.... napisał(a):
niestety nie mam dobrych informacji, Państwo którzy mieli zabrać Fuczi się rozmyślili, a ja już ostatecznie muszę jutro psiaki oddać do schroniska

:( :( :( :( :( :(

Posted

słuchajcie...rozmawiałam z p.grzegorzem... jest opcja ze robimy psiakom fajne zdjecia i zostaja jeszcze u PAna do kilku dni... choc niewatpliwie jest to duzy problem bo od pt do pon p.grzegorz musi byc we wrocławiu .... jesli uda namówic sie sasiada aby przyszedł do psów zobaczyc to mogły by zostac i jeszcze czasu troche mamy zeby zrobic im mnóstwo ogłoszen.... tylko trzeba zrobic konkretne fociaki...

Posted

rób foty, zakladamy im topiki i trzeba robić reklamy i ogłaszać. Jest ktoś blisko na miejscu kto moze pomóc?
Do góry psiaki. Moze to ich ostatnia szansa bo potem ze schronu wyciągać to jak z bagna.

Posted

mój aparat jest niechodliwy...chciałam znajomą zacianąć ale miałysmy akcje z kotami i najzwyczajniej nie było kiedy sie wybrac do piesków... grzegorz dał rade przedłuzyc pobyt psiaków u siebie jednak bez konca tak nie moze....mieszka sam a musi czasem wyjezdzac na kilka dni... tym razem sasiad zgodził sie ze przyjdzie do psiaków.... ale nie zawsze tak musi byc....

prosze pomóżcie robi ogłoszenia....