horacy dwa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Niestety nie piszę na szwajcarach bo mam problem z rejestracją kilka razy próbowałam i nic z tego nie wyszło.Śledzę więc tylko co tam się dzieje i czekam może kiedyś się uda.Piszę od niedawna na dogomanii i na miau chociaż zwierzętom pomagam już kilka lat.Głównie ratuję koty ,które zabieram na dt i pomagamy bezdomniakom głównie porzuconym na mazurach kundelkom.Mam bernenkę i starszego kundelka oraz trzy koty własne i dwa koty na dt.Zdjęcia cudowne i trzymam kciuki za wspaniały domek. Quote
Kreska-K5 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Wszystkim kibicujacym Blakowi bardzo dziekuje za wsparcie!w dniu wczorajszym Blakus trafil do swojego nowego domu i teraz bedzie psem kanapowym, coz za odmiana w jego zyciu po 8 latach spedzonych w budzie w koncu, nareszcie bedzie mogl decydowac o tym gdzie zamieszka. Panstwo zapewnia mu komfortowe warunki bytowe w domu ale bedzie mial rowniez dostep do szczelnie ogrodzonej dzialki 4000m2. Oprocz ludzkiej czesci rodziny beda mu towarzyszyc dwie malutkie suczki i dwa koty:) Zamykamy watek. Bardz szczesliwy Blakusiu! pozdr Quote
Betbet Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 wow...a chce i mnie adoptować?;) a tak serio to super!!!!!!!! Quote
Tia Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Super, że już w domku...powodzenia mu życzę. Zmieńcie tytuł wątku:) Quote
Recommended Posts