Equus Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 ja nie wiem niestety nic, nie mam kontaktu z isam :( Quote
beataczl Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 dosc dawno rozmawialam z isam,ale napewno szukala wspolnego domu dla sunieczek zeby razem poszly postaram sie dodzwonic i cos dowiedziec Quote
Equus Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 nooo super - mi gdzieś zginął telefon do isam :( Quote
Equus Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 ja ostatnio tamtędy przejeżdżałam późnym wieczorem i suczek nie widziałam... może były w domu? albo już są w nowym domu? Szkoda, że isam tu nie zaglada i nie ma z nią żadnego kontaktu :( Quote
beataczl Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 i ja nie mam juz nr do isam przez ciagle zmiany kart i komorek, kontakt sie urwal.. :-( Quote
Aleksa. Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Hej.;) ja mam prawdopodobnie do isam numer, komu wysłać żeby sprawdził, czy aktualny ? :) Quote
Aleksa. Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='beataczl']mozesz mi...? zadzwonie[/QUOTE] oki, zaraz będzie Pw kiedyś chciałam Sama na DT,stad mam numer.;) Quote
Equus Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 no właśnie mi ten nr też wsiąkł ale może te dwa z pierwszego postu są aktualne? Ten pierwszy to chyba był do jej mamy a drugi może do niej? Quote
piechcia15 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [B]najmocniej przepraszam za offa, ale szukam ratunku dla Rawskich psów:( a obecnie dla suni [U]mix rhodesian[/U] :(:( zobaczcie i jak możecie ślijcie dalej dziękuję i przepraszam:)[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/220381-*Rawa-Mazowiecka*-sunia-mix-rhodesian-%C5%9Bpi-na-klatce-schodowej-PILNIE-DT-i-sterylka[/url] Quote
beataczl Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ja pisalam smsy,ale bez odzewu zadnego... Quote
Dorota_Sz Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Isam rozwaliła się komórka i straciła wszystkie kontakty. Dzwoniłam do niej kilka dni temu i dowiedziałam się, że sunie najpierw trafiły do schroniska, a po kilku miesiącach znalazły domy. Do nowych domów trafiły osobno, bo nie znalazł się nikt chcący wziąć je razem. Wg. Isam trafiły w dobre miejsca. Quote
Equus Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Dorota_Sz']Isam rozwaliła się komórka i straciła wszystkie kontakty. Dzwoniłam do niej kilka dni temu i dowiedziałam się, że sunie najpierw trafiły do schroniska, a po kilku miesiącach znalazły domy. Do nowych domów trafiły osobno, bo nie znalazł się nikt chcący wziąć je razem. Wg. Isam trafiły w dobre miejsca.[/QUOTE] To fajnie, ze trafiły ostatecznie w dobre miejsca, ciekawe tylko, ze wcześniej trafiły do schronu skoro ten gość ich nie chciał w ogóle oddawać nikomu... Quote
Dorota_Sz Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Podobno zaczęły niszczyć i przeszkadzały lokatorowi, czy coś takiego. Poza tym właściciel przestał się całkowicie nimi interesować i chciał, żeby je zabrano. Quote
Recommended Posts