anett Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 OK, tylko wolałabym z nowymi fotkami i nowym tekstem - z dotychczasowych ogłoszeń nie było żadnego odzewu. Gabi dasz radę zrobić kilka fotek i podać trochę info o Szilce? bo w ostatnich ogłoszeniach najwięcej jest o jej historii a o obecnym charakterze i zachowaniach niewiele: [url]http://www.kokosy.pl/zwierzaki/psy/27165.html[/url] Quote
bela51 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Wysłałam maila ze zdjeciami Szili, bo jednak oferta okazala sie aktualna. Teraz trzyymajcieeeeeeee KCIUKI !!! Quote
yolanovi Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 :thumbs::thumbs::thumbs:niech już dziewczyna ma wreszcie swój domek! dobry i kochający Quote
Ironiaaa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Kciukasy mocno zacisniete!!! :thumbs::thumbs: :modla::modla: oby sie cos znalazlo! Quote
wtatara Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 ja tez trzymam i biorę sie za rozliczenie Quote
Kocurek Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Sziluniu takze mocno trzymam:)Oby wreszcie szczescie usmiechnelo sie do sunieczki:) Quote
bela51 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Nawet nie wiecie jak chcialabym, aby sie udalo. Ale Pani na razie nie dzwoni, choc maila wyslałam w poludnie. Quote
psiakiGabi Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Czekamy cierpliwie na telefon od Pani :) Jutro porobię Szili zdjęcia z kotkiem, żeby było widać, że naprawdę nie zjada kotów :) Mam nadzieję, że to będzie już ten domek :) Quote
wtatara Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 mam 194 zł na koncie suni-Gabi, czy wysłac Ci te kwote Quote
bela51 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 I ja zagladam dzisiaj, ale chyba nie ma zadnych nowych wiesci. Quote
anett Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Trzymam kciuki nieustająco!:lol::lol: ale w razie czego obiecane wyróżnione allegro Shilki [url]http://allegro.pl/shila-owczarek-niemiecki-piekna-mloda-lagodna-i1774437606.html[/url] Powodzenia sunieczko!!:lol::lol: Quote
bela51 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Pani. Niestety, waha sie, podobno ze wzgledu na wiek Szili ( ? ) Allegro dla suni bardzo potrzebne, dziekujemy Anetko. Quote
psiakiGabi Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 wtatara możesz przelać tą kwotę. Chciałam zrobic Szili zdjęcie z kotem, ale niestety kot nie wzbudzał w Niej żadnego zainteresowania, nawet nie miała ochoty do niego podejść, podprowadzona do kota sprawiała wrażenie jakby się go brzydziła :) głupia mina i w tył zwrot, ale morderczych zapędów absolutnie nie ma, ignoruje całkowicie. Quote
bela51 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='psiakiGabi']wtatara możesz przelać tą kwotę. Chciałam zrobic Szili zdjęcie z kotem, ale niestety kot nie wzbudzał w Niej żadnego zainteresowania, nawet nie miała ochoty do niego podejść, podprowadzona do kota sprawiała wrażenie jakby się go brzydziła :) głupia mina i w tył zwrot, ale morderczych zapędów absolutnie nie ma, ignoruje całkowicie.[/QUOTE] Zdjecie z kotem przydaloby sie moze dla innych chętnych. Ta Pani uznala, ze Szilka ma za duzo lat... Quote
bela51 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Dzieki Arim, bedzie kolejny bazarek dla Szili. Bo chyba przez złudne obietnice adopcyjne, sunia straciła i zainteresowanie i wplaty. Czasem ludzie nie zdają sobie sprawy, ile złego zrobili przez swoje pochopnie rzucone deklaracje adopcji. Quote
bela51 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Zapraszam na bazarel dla Szili [url]http://www.dogomania.pl/threads/213226-Sk%C3%B3rzana-kurtka-jeansy-kosmetyki-toster-i-inne-dla-Szili-i-Lorda-do-31.08.g.22.00?p=17487985#post17487985[/url] Quote
dominikabankert Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 przepraszam ze mnie nie ma na dogo.......po pierwsze nie mam juz pieniedzy -to straszne ale tylko przez kase mozemy pomocmrealnie psom, dobija mnie nfakt ze nikt z zadnych watkow nie adoptuje psow -Szilka nie jest wyjatkiem , poza tym mam zlamane serce( deprecha:() i naprawde nie chce nawet wlanczac komputera........:( bede tez miala niedlugo fanty...tylko tyle niestety moge rpzekazac- co do domku dla niej- maSKARA:( Quote
BUDRYSEK Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='dominikabankert']przepraszam ze mnie nie ma na dogo.......po pierwsze nie mam juz pieniedzy -to straszne ale tylko przez kase mozemy pomocmrealnie psom, dobija mnie nfakt ze nikt z zadnych watkow nie adoptuje psow -Szilka nie jest wyjatkiem , poza tym mam zlamane serce( deprecha:() i naprawde nie chce nawet wlanczac komputera........:( bede tez miala niedlugo fanty...tylko tyle niestety moge rpzekazac- co do domku dla niej- maSKARA:([/QUOTE] nie tylko Ty jestes w takim stanie :( Quote
arim Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='dominikabankert']przepraszam ze mnie nie ma na dogo.......po pierwsze nie mam juz pieniedzy -to straszne ale tylko przez kase mozemy pomocmrealnie psom, dobija mnie nfakt ze nikt z zadnych watkow nie adoptuje psow -Szilka nie jest wyjatkiem , poza tym mam zlamane serce( deprecha:() i naprawde nie chce nawet wlanczac komputera........:( bede tez miala niedlugo fanty...tylko tyle niestety moge rpzekazac- co do domku dla niej- maSKARA:([/QUOTE] Cześć dominika-witaj w klubie.A tak wczoraj pomyślałąm o Tobie,że Cię coś nie widać na Dogo.Witaj1 :) Quote
Recommended Posts