Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OK, tylko wolałabym z nowymi fotkami i nowym tekstem - z dotychczasowych ogłoszeń nie było żadnego odzewu. Gabi dasz radę zrobić kilka fotek i podać trochę info o Szilce? bo w ostatnich ogłoszeniach najwięcej jest o jej historii a o obecnym charakterze i zachowaniach niewiele:
[url]http://www.kokosy.pl/zwierzaki/psy/27165.html[/url]

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki nieustająco!:lol::lol:
ale w razie czego obiecane wyróżnione allegro Shilki
[url]http://allegro.pl/shila-owczarek-niemiecki-piekna-mloda-lagodna-i1774437606.html[/url]
Powodzenia sunieczko!!:lol::lol:

Posted

wtatara możesz przelać tą kwotę.
Chciałam zrobic Szili zdjęcie z kotem, ale niestety kot nie wzbudzał w Niej żadnego zainteresowania, nawet nie miała ochoty do niego podejść, podprowadzona do kota sprawiała wrażenie jakby się go brzydziła :) głupia mina i w tył zwrot, ale morderczych zapędów absolutnie nie ma, ignoruje całkowicie.

Posted

[quote name='psiakiGabi']wtatara możesz przelać tą kwotę.
Chciałam zrobic Szili zdjęcie z kotem, ale niestety kot nie wzbudzał w Niej żadnego zainteresowania, nawet nie miała ochoty do niego podejść, podprowadzona do kota sprawiała wrażenie jakby się go brzydziła :) głupia mina i w tył zwrot, ale morderczych zapędów absolutnie nie ma, ignoruje całkowicie.[/QUOTE]
Zdjecie z kotem przydaloby sie moze dla innych chętnych. Ta Pani uznala, ze Szilka ma za duzo lat...

Posted

Dzieki Arim, bedzie kolejny bazarek dla Szili.
Bo chyba przez złudne obietnice adopcyjne, sunia straciła i zainteresowanie i wplaty.
Czasem ludzie nie zdają sobie sprawy, ile złego zrobili przez swoje pochopnie rzucone deklaracje adopcji.

Posted

Zapraszam na bazarel dla Szili
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213226-Sk%C3%B3rzana-kurtka-jeansy-kosmetyki-toster-i-inne-dla-Szili-i-Lorda-do-31.08.g.22.00?p=17487985#post17487985[/url]

Posted

przepraszam ze mnie nie ma na dogo.......po pierwsze nie mam juz pieniedzy -to straszne ale tylko przez kase mozemy pomocmrealnie psom, dobija mnie nfakt ze nikt z zadnych watkow nie adoptuje psow -Szilka nie jest wyjatkiem , poza tym mam zlamane serce( deprecha:() i naprawde nie chce nawet wlanczac komputera........:( bede tez miala niedlugo fanty...tylko tyle niestety moge rpzekazac- co do domku dla niej- maSKARA:(

Posted

[quote name='dominikabankert']przepraszam ze mnie nie ma na dogo.......po pierwsze nie mam juz pieniedzy -to straszne ale tylko przez kase mozemy pomocmrealnie psom, dobija mnie nfakt ze nikt z zadnych watkow nie adoptuje psow -Szilka nie jest wyjatkiem , poza tym mam zlamane serce( deprecha:() i naprawde nie chce nawet wlanczac komputera........:( bede tez miala niedlugo fanty...tylko tyle niestety moge rpzekazac- co do domku dla niej- maSKARA:([/QUOTE]

nie tylko Ty jestes w takim stanie :(

Posted

[quote name='dominikabankert']przepraszam ze mnie nie ma na dogo.......po pierwsze nie mam juz pieniedzy -to straszne ale tylko przez kase mozemy pomocmrealnie psom, dobija mnie nfakt ze nikt z zadnych watkow nie adoptuje psow -Szilka nie jest wyjatkiem , poza tym mam zlamane serce( deprecha:() i naprawde nie chce nawet wlanczac komputera........:( bede tez miala niedlugo fanty...tylko tyle niestety moge rpzekazac- co do domku dla niej- maSKARA:([/QUOTE]

Cześć dominika-witaj w klubie.A tak wczoraj pomyślałąm o Tobie,że Cię coś nie widać na Dogo.Witaj1 :)