Celina12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Cioteczko-Ty też masz a ja nie mam-może wszyscy mamy tylko swoich nie widzimy?:evil_lol: Na czym polegać będzie resocjalizacja?:diabloti: Quote
Maupa4 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='akucha']Na razie złapałam na gorącym uczynku Pynię :diabloti: Śledztwo w toku!!! To jakaś zmowa jest, dociekam przyczyn... Obmyślam resocjalizację... Co Wy za kolorowe karteczki macie pod avatarem??? Cego ja nie mam???[/quote] bo Pynia ... znaczy teren ... :evil_lol: ... obejmuje Twój i prosiaków dom w posiadanie ... :evil_lol: ... to samo miałam w zeszłym tygodniu jak Zuza zamieszkała na pokojach ... maatkoo nie wyrabiałam ze szmatą... Zuzka w ciekawym kąciku znaczyła a reszta leciała za nią i nagle robiło się Morze Cuchnące ... nie wiem co to są za karteczki ... ale najedz na moje karteczki i zobacz co Ci się pokaże (my z dziewczynami kombinujemy co to jest i ... chyba nie jest to nic dobrego ... :diabloti: ... kliknij je myszom - ja tak zrobiłam u Nerisowej -ale ciiiii) - nikt nie ma u siebie ale wszyscy mają u innych ... to tak jak z tym "znakiem ostrzegawczym" Quote
Neris Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 E, Maupa! Ja słyszę!!!! To chyba jest przyznawanie żółtych i czerwonych kartek! COś w tym stylu znaczy... Quote
Maupa4 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Neris']E, Maupa! Ja słyszę!!!! [/quote] A Ty nie miałaś czegoś napisać ... hę ...:mad: . sorry Akucha - ale ona miała mnie chwalić i ... zapomniała ...:placz: Quote
brazowa1 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Oj,jak ja bym przemowila do sluchu psu,ktory znaczylby teren u mnie w domu. Chociaz najbardziej po psiemu i najprosciej byloby zaczac znaczyc samemu i niech wtedy sie ktoras osmieli!:diabloti: Quote
iwlajn Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='brazowa1']Oj,jak ja bym przemowila do sluchu psu,ktory znaczylby teren u mnie w domu. Chociaz najbardziej po psiemu i najprosciej byloby zaczac znaczyc samemu i niech wtedy sie ktoras osmieli!:diabloti:[/quote] :roflt::roflt::roflt:[B]brązowa[/B], jak Ty coś powiesz... Cioteczki, ja myślę, że te karteczki są po to, żeby sygnalizować Modom złamanie regulaminu- za duży podpis, obrażanie innych. Bo Modzi nie dają rady sami. Quote
Neris Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Weź, no nie bij... Ona to by chciała sobie zostawić te wszystkie buldożkowe Zuzi. Dzisiaj już usłyszałam, że wcale tak nie nabrudziły nawet... Że jak rozszarpaly rolkę papieru to może i wyglądało strasznie, ale sprzątnąć łatwiutko było... JA TAM NIE WIEM. Jak Bazyli rozszarpał 9 rolek to trochę to trwało zanim po całym domu pozbierałam. Quote
Maupa4 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Neris']Weź, no nie bij... Ona to by chciała sobie zostawić te wszystkie buldożkowe Zuzi. Dzisiaj już usłyszałam, że wcale tak nie nabrudziły nawet... Że jak rozszarpaly rolkę papieru to może i wyglądało strasznie, ale sprzątnąć łatwiutko było... JA TAM NIE WIEM. Jak Bazyli rozszarpał 9 rolek to trochę to trwało zanim po całym domu pozbierałam.[/quote] no zatłukę!!! zatłukę !!! Miałaś napisać że widziałaś Helene !!!! miałaś pisać jaka ona PIĘKNA, ZGRABNA, ODSTRESOWANA ... chwalić mnie miałaś ... :placz: i nie zostawiam wszystkich Zuzinych dzieci ... nie wierzcie jej !!!! Quote
akucha Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Maupo, o tym samym pomyślałam, bo cuchnie porażająco :evil_lol: No i miejsce - obrzeże dywanu.... Cały dywan suszył się rozłożony na taboretach i wiewiórowych domkach i domeczkach, zwisał jeden nieszczęsny róg. I na ten róg tak nadoiła :roll: Mama proponuje, żeby przetrzec octem, przecież ja padnę od tych domorosłych inhalacji... TZ-et twierdzi, że jemu nie śmierdzi, a ja w pracy czuję i przyglądam się wszystkim, czy nie odsuwają się ode mnie :diabloti: Brązowa :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:, chcesz, żebyśmy potopiłi się wszyscy w Oceanie Smrodliwości???? A jakbyś przemówiła do słuchu???? Quote
akucha Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Nerisowa, co u Heli???? Fotki były, co Ci w uszko nachrumkała??? Quote
Neris Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Czepiasz się lala... Zdjęcia wklej na wątku Helenki, bo się lenisz i tyle... LUDZIE!!!! HElenka jest już taka szczupła jak Mona!!!! Quote
akucha Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 A dlaczego tu nie wkleisz??? Dawaj Helenkę i opowiadanko!!!!!! Ja wiem dlaczego Helenka taka szczupła jest. Sama sobie zafundowała dietę i stał się cud :evil_lol: Noc Maupie upłynęła pracowicie, ale opłaciło się!!! Quote
Kasia25 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Skąd mogę zwinąć banerek? czytałam gdzieś i zapomniałam:oops: Quote
brazowa1 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 A jaki chcesz? Jest Kluska,szuwar,szczezuj,jamal,Ciapek,Bratanek. zaraz bede sie zalic,moge? Quote
Kasia25 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 a jest jakiś wolny do wzięcia? Wyżal się Brazowa............. Quote
Celina12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Cioteczko co się stało-my wysłuchamy-pocieszymy.... Quote
Neris Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 A komu cioteczko masz się żalić jeśli nie nam? Quote
brazowa1 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 zobaczyłam Delmuche "do góry kółkami" w tym koszyczku :loveu: :loveu: to na dobry poczatek zalenia sie :),potem juz bedzie smutno. [IMG]http://www.jurajskie.pl/delma/delma2.jpg[/IMG] [IMG]http://www.jurajskie.pl/delma/delma3.jpg[/IMG] smutno bedzie,bo niektorzy ludzi,ktorzy do mnie dzwonia,nie powinni miec zadnego zwierzaka. babka pisze SMSa z pytaniem o amstaffke Baste,prosze o pytania na maila,bo trudno mi opowiedziec o suce SMSowo i odpowiadac na pytania.A ona,ze w sumie to interesuja ja tylko ile ma lat,jaka cena i gdzie mozna odebrac. Pytania o Szuwarka,niby uprzejmie,ale pytania dwa:czy on lnieje i czy dowieziemy.Zero pytan o jego zdrowie,charakter,nic nie interesowalo,tylko CZY LNIEJE.Kurcze,grzywka u psa to nie wszystko. Oj,Neris juz Ty wiesz najlepiej,o czym pisze,prawda? Quote
Celina12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Boziu-jaki słodziak-nadaję sie do mojej galerii-prawda Cioteczki?:evil_lol: Już gdzieś czytałam dzisiaj-pewna pani chciała pieska i zapytała czy można Go jej nadać kurierem....:shake:...no tak-pies w paczce....inna zaś,że chce psa a nie starowinkę....:placz: Quote
Neris Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 No pan spod Torunia prosił mnie żebym mu Sarę nadała DHL-em... i jak mówiłam że przecież ona zwariuje w nocy w jakis magazynie to się dziwił. Quote
brazowa1 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 rece opadaja. jak to nie pojedzie DHLem?dziwna ta Sara,prawda?... Quote
Neris Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 A nie wiem dlaczego pan się do mnie właściwie dhl-em nie nadał... przecież jak mi sam tłumaczył "za dzień" byłby na miejscu... Quote
brazowa1 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 :lol: :evil_lol: dobre. Neris,a czy widzisz,co sie dzieje na przygarne psa,juz sami nie wiedza,jaka rase sobie wymyslic.Chwala Bogu,ze narod w rasach niekumaty i mozna zawsze podsunac kundelka w typie. aaa,a wczoraj w schronisku Millarca opowiadala mi,ze przyszla "gwiazda";chciala rodowodowego,z papierami,nawet rasa byla jej obojetna,zeby tylko rodowodowy,bo ona miala kiedys ze schronu takiego.I prosila,ze jak bedzie,zeby do niej dzwonic. Quote
Kasia25 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Taak , niestety głoopich nie sieja, oni tak jakoś sami z siebie - chociaż w co ,niektórych przypadkach to nie widomo , czy to głupotą jeszcze można zwać:angryy: Szłam dzisiaj z Kamilem i kudłatymi do weta. Z naprzeciwka sąsiadka, wszechwiedząca. - pani znowu z tymi psami do WETERINIARZA!!! nic nie mówie, bo w końcu z dzieckiem idę, no ale ta dalej - ludziom to się w dooopach poprzewracało, dzieci z głodu umierają, a ta głupie kundle zamiast UŚPIĆ........ Nadal się nie oddezwałam tylko przesłałam wymowne spojrzenie -Co się tak pani patrzy, jakby krzywde chciała zrobić Na to Kamil- a moja mam to carodziejka i zamieni paniom w zabe!!! Quote
Neris Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Kasiu kochana, wypożycz mi Kamilka na parę dni, ja się z nim przejdę po sąsiadach, zaraz zgrzecznieją... Quote
Recommended Posts