Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No pewnie,że jamnikom pasują stroje i chętnie w nich paradują-:evil_lol:
A z reakcji Bulwiątek uśmiałam się-:lol:-szkoda ,że zdjęć nie ma z tych walk- z ubrankiem-wrogiem :diabloti:

Posted

[quote name='Neris']A moja wetka mówi że pies nie lalka, żeby go stroić. ...[/quote]
a to tutaj nie mogę się z Nerisową zgodzić ...:evil_lol:

są czasem takie "przypadki" że niestety muszą być lalkami :eviltong: ... u nas trójka chodzi w ubrankach i jak jest zimno albo mokro to z domu "nieubrani" nie chcą wyjść :shake: i wzbudzają ogromną sensację bo są w sweterkach albo w płaszczykach przeciwdeszczowych ... a w zimę będą chodzić w kurteczkach albo w kombinezonach :evil_lol: .

Posted

Maupo, ja sobie teraz z nich dworuję, bo one nie chcą zakladać ubranek, ale liczę się z tym, że kiedyś będą musiały... Dopadnie je ta chwila, że też będą trząsły się z zimna i niestety... Przecież one podwozie mają zupełnie łyse. Teraz ganiają jak oszalałe, to ciepło...
A jak one w kombinezonach robią .... no wiesz... Oglądałam kiedyś takie ubranka i zastanawiałam sie nad tym...

Kaejrot, dziadek je pewnie palił, co??? Larwy fakt, fuj, fuj, fuj...

Posted

Tez zbieralam stonke :diabloti: ,jak ja moglam to robic???

Ja lubie psie ubranka i moja suka w zimowe treningi,gdy musi siedziec w kojcu albo w klatce,ma czerwony,sliczny,pikowany,wlasnorecznie przeze mnie uszyty kubrak z kurtki jezdzieckiej.Cudnie w nim wyglada!
gdy biega,szaleje i kapie sie,ale wiem,ze w budzie, w zimie przez 2 godziny moze jej byc zimno.Ale zakladam,gdy temperatura spada ponizej 10ciu.

Posted

a ja nie znoszę robactwa wszelkiego- biedronki tez nie są moimi faworytami
A jesli chodzi o stonkę, to pamietam przeżycie jeszcze z okresu podstawowki, gdy pewnego lata byla jakas plaga stnkowa, wyleg, epidemia, czy jak tam sobie to nazwiecie. W kazdym razie bylo tego takie ilosci, ze w srodku miasta wojewódzkiego (wtedy ) Bydgoszcz całe chodniki, wszystkie trawniki, cala przestrzen zyciowa byla zaslana stonkami. Nie mozna bylo iśc, by nie nadepnąc na nie. Do dzis pamietam ten obrzydliwy chrzest chityny brrrrrrrrrrrr

Posted

Loozerka :lol:, to my krajanki są!!!!! I współczesne i z przeszłości :multi:
U nas, w Grudziądzu, to były takie straszne plagi chrząszczy majowych. Bałam się wychodzić na ulicę, były wszędzie i mocno bolało, gdy uderzyły np. w głowę, pamiętam, że jeden podbił mo oko...

Posted

Akucha, no patrzcie, faktycznie krajanki :D
A z chrzaszczem tez kiedys mialam przygodę- wplątał mi sie we wlosy- brrrrrrrrrrrrr, dostalam histerii :(
Jak z myszami, zabami, wezami mogę spac w jednym lozku, tak najmniejszy pajączek mnie doprowadza do rozstroju nerwowego- choć ostatnimi czasy jest z tym u mnie lepiej

Posted

Mnie tam pająki, chrząszcze i takie tam nie przeszkadzają. Nie to, żebym je bardzo lubiała, ale nie przeszkadzają imi zbytnio. No, ale żaby, myszy, szczury to najobrzydliwsze stworzenia na świecie. Panicznie się ich boję i brzydzę. :oops:

Posted

dziewczyny, no ja kompletnie nie rozumiem...jak mozna brzydzic się puchatą kuleczka powinowatą z chomniczkiem, a nie brzydzic się ohydy z 7 łamanymi odnozami, jakimis pancerzykami chitynowymi fuuuuj

Posted

Witam, ciotki:lol:

Panicznie się bojam , pająków! Nawet moje dziecko, jak zaledwie mówić umiało, to jak coś zobaczyło, to się darło, żeby mnie ostrzec - mamo pakun!!!!

Posted

[quote name='Neris']Ja tam lubie kszonszcze.

Te wielkie co buczą sa przepiękne... i opalizują w słońcu.
Tylko jak w głowę walną z rozpędu to trochę boli.

Trza mnie bylo zobaczyc jak odstawiam taniec swietego Wita z krzonszczem we wlosach.

Albo pamietna chwila,gdy sam na sam w lazience z pajakiem "kosinoga" darlam sie "ZABIJ,ZABIJ GO!"

[SIZE=1][/SIZE]

Posted

Brązowa-przypomniałaś mi jak w łazience pojawił się pająk-darłam się też a TZ pod drzwiami prosił,żebym otworzyła-jak to miałam zrobić?-skoro ten paskud blisko nich był?:angryy: W końcu TZ wszedł przez-okno-i wyniósł brzydala-brrrrrr-na trawkę-:razz: