Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pynia chciałaby być sama, żeby wszyscy byli tylko jej. Pewnie kiedyś była czyimś ukochanym jedynym pieskiem :-( Pewnie tak, bo jest bardzo "domowa".
Ja nie mogę dać jej wyłączniości, ale sprawidliwie dzielę czas i uczucia, staram sie jak mogę, a ona to docenia :loveu: Bo widzę, jak chce być bardzo grzeczna, posłuszna... A że czasem emocje wezmą górę, no cóż :lol: Prosiaki pozwalają, to dlaczego nie korzystać!

Posted

Na pewno nie chciała by być sama, bo jak nie ma Was, to Prosiątka jej pewnie nie lada rozrywki dostarczają. Super, super,że tak wszystko się ułożyło i rezydentki zaakceptowały pieska z ZOO.

Posted

[quote name='Maupa4']Akucha - ale przecież wszystkie klowny szybko ratujemy ... :siara:[/QUOTE]

Maupa zwłaszcza, że większość tych uratowanych klownów trafia do Ciebie.:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ja też fcem bulwem albo i dwie, i uważam że bardzo będą pasować do moich metrowców... tylko nie wiem czy ktokolwiek więcej zmieści się jeszcze do mojego łóżka.

Posted

Ja zapraszam do siebie, bo moje 17 psów będzie ciężko przeprowadzić...

Stawek jest, jest rzeka, lasek, łąka, jest duży smietnik u sąsiada (zapytajcie Dofi...)