ANETTTA Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [SIZE=5][SIZE=4][SIZE=5][FONT=MS Shell Dlg 2][SIZE=4]czy mamy takich "naszych ludzi", jesli tak to jak mozemy im pomoc aby weszli do wladz lokalnych? Jesli sami nie zalatwimy naszych spraw, zwierzat, nikt tego dla nas nie zalatwi. Kazdy chyba to widzi;) [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]Aniela staruje, trzeba szukac ludzi z Grodziska Mazowieckiego aby ją poparli. Rozsylajcie ;)[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]Jak macie innnych "naszych"podawajcie tu, wspolnie cos mozemy zdzialac!;) [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.youtube.com/watch?v=FifI06DfMZU ;););) [/FONT] Quote
ANETTTA Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [SIZE=5][FONT=MS Shell Dlg 2][SIZE=4][SIZE=6]Aniela staruje, trzeba szukac ludzi z Grodziska Mazowieckiego [/FONT] [SIZE=5][FONT=MS Shell Dlg 2][SIZE=4] aby ją poparli. [/FONT] [SIZE=5][FONT=MS Shell Dlg 2][SIZE=4] Rozsylajcie ;-)[/FONT] [SIZE=5] [FONT=MS Shell Dlg 2]Jak macie innnych "naszych"podawajcie tu, wspolnie cos mozemy zdzialac!;-)[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][SIZE=5] [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][SIZE=5] [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][SIZE=5] [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][SIZE=5] [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][SIZE=5] [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][SIZE=5] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.youtube.com/watch?v=FifI06DfMZU[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2] ;-);-);-)[/FONT] Quote
EVA2406 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Fajny pomysł, tylko chyba trochę za późno................. Ja też startuję, ale mam świadomość, że to co napisałam w swojej ulotce o swoich priorytetach pro- zwierzęcych za wiele elektoratu mi nie przysporzy i mam niewielkie szanse na wejście do rady miasta. A moja decyzja o starcie była aktem desperacji, bo w sprawie ochrony bezdomnych zwierząt nic pozytywnego w UM się nie dzieje. Quote
EVA2406 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 agata-air napisał(a):Trzymam kciuki :D Dziękuję, ale w zalewie wojny polsko - polskiej, mamy marne szanse :( Quote
Recommended Posts