Jump to content
Dogomania

Przysposobiona Farmerkowa Zuzia-Wyzel mini-w swoim domku w Poznaniu

Recommended Posts

Posted

Mi sie ta Twoja Hawana podoba:) bardzo mi wstyd i głupio ze nie potrafie pomóc tej suni chociaz mieszkam dosyc blisko:( obiecywalam jedynie przetransportowanie a na tymczas nikt nie był tu chetny, co do ogłoszenia to podejrzewam ze już zdjete w poniedziałek sprawdze:([quote name='margaret']Farmerko muszę powiedzieć że aż ci troszkę zazdroszczę, chciałabym tą pannę spotkać f2f, pomiziać:)

no i z tym imieniem, mamy 7 propozycji tyle ze nie wiadomo jak się na nie zdecydować, Farmerko może wybierzesz, albo przeforsujesz własną?:)[/QUOTE]

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Natchnienie do psich imion mam średnie - zwykle podpieram się netowymi bankami imion ;) Hawana fajne, tylko 3 sylabowe - nie za długie ? Ja wiem, wiem - wyżeły błyszczą inteligencją w panteonie ras i sunia pewnie będzie reagować na Hawana Riva herbu Złocisty Bażant z Farmy pod Świerkami :D ...tylko dla ludziów ciut za długie, prawdaż ? Zdaję się na Wasz gust :)

Ja przepraszam, że ociągałam się z tymczasem - wiecie...tu gdzie mieszkam, nie mieszkam sama ...i trzeba rodzince dawkować wzruszenia ;) Ale już rodzina, psiarnia, kociarnia przygładziła piórka po ostatnim dramatycznym tymczasie i możemy ruszać do boju :razz:
Dominiko - jak Ci głupio, to jest nas dwie ...

Posted

[quote name='farmerka63']Hawana Riva herbu Złocisty Bażant z Farmy pod Świerkami :D [/QUOTE]

mi się podoba :evil_lol:

no dobra redukując do dwusylabowych:

1. Riva
2. Tanka
3. Waki
4. Meggi
5. Madlene (bo rozumiem, że z francuska będzie się wymawiać:" "Madlen")
6. Szanta

hehe ta Szanta to mis ię chyba skojarzyła z jej byłym życiem, bo niedaleko Strzelc Krajeńskich kiedyś był festiwal muzyki szanty

a druga sprawa: [B]ale wy to głupie kobiety jesteście!!!!:roll:[/B] na tymczas biorą biedaczkę, latają z ogłoszeniami po mieście i jeszcze czują się głupio z tego powodu, heh kobiety....:stop:

Posted

He, he ... W lipcu mieliśmy na 3-tygodniowym tymczasie Szantę - owczarkę szkocką collie - cudniasta była . Piękna, mądra i łagodna. Ta Havana mimo 3 sylab chodzi mi uparcie po głowie - może to w korespondencji do zmarzniętego w schroniskowym kojcu psa ? Żeby ją od jutra nawet osobiste imię grzało . Wiecie : " Kuba wyspa jak wulkan gorąca...!" :cunao::cunao::cunao:

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=lFD6ohHuFoQ[/URL]

Posted

1. Riva
2. Tanka
3. Waki
4. Meggi
5. Madlene (bo rozumiem, że z francuska będzie się wymawiać:" "Madlen")
6. Szanta
7. BA-BA :)
8. wracamy z Hawaną

rację przyznaję że 3 sylaby będą utrudniać, i zapewne skończy się to tak:
Hawana - Hana
Hawanka - Hanka:)

Kuba , wyspa jak wulkan gorąąąąąca:)

no dobra marketingowe, szczęsliwe imię ma być, ostatecznie zdecyduje Farmerka chyba, bo może jak ją zobaczy to po prostu będzie wiedzieć?

Posted

wiecie co, Wy to głupie jesteście :eviltong:.

wlazłam na wątek, bo mi farmerka tłumaczyła dzisiaj, którą wyźlicę bierze - to i chciałam szczegóły poczytać na jej temat.

No i przez dwie strony o niczym innym nie czytam, tylko o durnych imionach :diabloti:.

Posted

no i przyszła Specjalistka od Imion :diabloti:
co tam u Georgii vel Dżordżii słychać?:evil_lol:

ty zamiast nas krytykować wspomóż ten jak widać niezwykle - aż za bardzo twórczy - proces, zagłosuj może albo co?

Posted

Kilka lat temu wyczytałam na dogo sentencję, która mi się bardzo spodobała. Brzmiała mniej więcej tak:

"Jak dla mnie pies może się nazywać nawet Srutu-rutu-tutu, byle było mu dobrze".

:diabloti:

Posted

Ściemniasz Kobieto, nikt wiecej od Ciebie nie wkłada pieczołowitości w nadawanie psom imion:)

no ja wiem, że się tu rozszalałyśmy i teraz jest kłopot nadmiaru, ale to taki przy okazji festiwal radości z faktu że już za kilka-naście godzin bohaterka wątku bedzie zdobywać Farmerzy Dom Tymczasowy

Posted

niech ino przyjedzie, farmerka sie z nia zapozna i imie samo przyjdzie, tylko plis proste do wypowiadania, a nie zeby sie jezyk platal, ten pies ma byc adoptowany

Posted

Wypisz-wymaluj jak w naszej polityce, za przeproszeniem.
Najładniejsze imię dla wyżliczki to Łatka. I już.
O, a propos i już. Szłam kiedyś za dwoma małolatami, tak na oko 10-11 lat. O czymś zawzięcie dyskutowali i w pewnym momencie jeden powiada:
-A ja ci mówię, że tak! Koniec, kropka, pl.

Posted

[quote name='Ati']niech ino przyjedzie, farmerka sie z nia zapozna i imie samo przyjdzie, tylko plis proste do wypowiadania, a nie zeby sie jezyk platal, [B]ten pies ma byc adoptowany[/B][/QUOTE]

he he he, i tak będa dzwonić i mowić, że oni "w sprawie wyżlicy", w dużym poważaniu mając wszystkie havany, rivy i inne, pisane z cudzoziemska :-P