Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rufi dzisiaj wydostał się za ogrodzenie i biegał po ulicy, na szczęście dał się wprowadzić z powrotem na działkę, ale trzeba mu szybko znaleźć chociaż dom tymczasowy, on nie może tu długo zostać:( Ja niestety nie jestem w stanie poświecić mu tyle czasu, chociaż jestem tam codziennie, a on bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Nie wiem co mam robić. Nie chcemy go oddawać do schroniska:( ale trzeba coś szybko wymyślić, inaczej nie będziemy mieli wyjścia:( Może jest szansa, żeby znalazł się chociaż jakiś dom tymczasowy dla niego

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny dopiero teraz zobaczyłam wątek.
Idą mrozy, qrde....
zakar zadzwoń do naszej tv- wiem, że takie poszczególne przypadki ogłaszają. Druga jest gazeta, skećcie dziewczyny maila przechodniego, potrzebne są zdjęcia.
blueberry skąd wiesz, że psiaki z jaworzna jadą do sosnowca, a nie do mysłowic?

• 2 weeks later...
Posted

Mieszka w Katowicach z bardzo fajną rodziną. Ma ogródek do dyspozycji ale generalnie mieszka w domu. Państwo mają jeszcze kota i na początku była obawa czy sie dogadają bo kotkowi nie spodobało sie to, ze Rufi ma z nimi zamieszkać, ale psiak nic do kota nie ma i juz coraz lepiej ze sobą żyją. Bardzo pokochali Rufigo, a sam psiak jest wielkim pieszczochem, lubi kłaść głowę na kolanach, zamyka oczka i chce żeby go głaskać i głaskać:)