zakar Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Rufi dzisiaj wydostał się za ogrodzenie i biegał po ulicy, na szczęście dał się wprowadzić z powrotem na działkę, ale trzeba mu szybko znaleźć chociaż dom tymczasowy, on nie może tu długo zostać:( Ja niestety nie jestem w stanie poświecić mu tyle czasu, chociaż jestem tam codziennie, a on bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Nie wiem co mam robić. Nie chcemy go oddawać do schroniska:( ale trzeba coś szybko wymyślić, inaczej nie będziemy mieli wyjścia:( Może jest szansa, żeby znalazł się chociaż jakiś dom tymczasowy dla niego Quote
mikoada Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Bardzo prosimy o pomoc Pręguskowi, może mógłby ktoś przyjąc go na DT??? Quote
Mecka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dziewczyny dopiero teraz zobaczyłam wątek. Idą mrozy, qrde.... zakar zadzwoń do naszej tv- wiem, że takie poszczególne przypadki ogłaszają. Druga jest gazeta, skećcie dziewczyny maila przechodniego, potrzebne są zdjęcia. blueberry skąd wiesz, że psiaki z jaworzna jadą do sosnowca, a nie do mysłowic? Quote
zakar Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Rufi uwierzył w Aniołka i Święta spędzi w nowym domku:multi::multi::multi: Quote
kaja555 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 zakar napisał(a):Rufi uwierzył w Aniołka i Święta spędzi w nowym domku:multi::multi::multi: o! jakieś szczegóły prosimy! Quote
zakar Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Mieszka w Katowicach z bardzo fajną rodziną. Ma ogródek do dyspozycji ale generalnie mieszka w domu. Państwo mają jeszcze kota i na początku była obawa czy sie dogadają bo kotkowi nie spodobało sie to, ze Rufi ma z nimi zamieszkać, ale psiak nic do kota nie ma i juz coraz lepiej ze sobą żyją. Bardzo pokochali Rufigo, a sam psiak jest wielkim pieszczochem, lubi kłaść głowę na kolanach, zamyka oczka i chce żeby go głaskać i głaskać:) Quote
kaja555 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 super! a kot go też polubi, tylko troszkę czasu trzeba :) Quote
Recommended Posts