Paula03 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Co tam dzisiaj porabiają Sopel i Mufcia? Quote
kajkoowa Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Paula03 napisał(a):Co tam dzisiaj porabiają Sopel i Mufcia? Bawią się, śpią, jedzą, piją, siusiają, bawią się, śpią jedzą, piją, siusiają... Quote
kajkoowa Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Pufcia właśnie pojechała do domku :) Tak jak siostra będzie mieszkać w Łodzi. Państwo bardzo sympatyczni szukali psa po stracie poprzedniego. Pufcia od razu pokochała córeczkę, na oko 1 - 2 klasa podstawówki. Nie ma zastrzeżeń co do wizyt poadopcyjnych i sterylizacji. Pufcia prawdopodobnie zostanie Sisi, czyli tak, jak po domowemu została u nas nazywana :) Ze swoją nową opiekunką :) Quote
mamanabank Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Kaju, bardzo się cieszę!!! Ogromne podziękowania składam całej Twojej rodzinie za dom tymczasowy dla małych Mambiątek :-) To teraz pora na Nelsona Andzike :-D Quote
kajkoowa Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 mamanabank napisał(a):Kaju, bardzo się cieszę!!! Ogromne podziękowania składam całej Twojej rodzinie za dom tymczasowy dla małych Mambiątek :-) To teraz pora na Nelsona Andzike :-D :oops: Bardzo wiele radości i inności wniosły do naszego domu i wszystkim będzie bez nich smutno :) A że dość często jestem w Łodzi to nie damy o sobie zapomnieć :diabloti: Chciałabym mieć jeszcze w tym roku jakiegoś tymczasika :) Ja to się dziwię, że Nelson jeszcze siedzi, taki słodziak :shake: Quote
Andzike Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Kaja, gratulacje !!! No to teraz mój cukiereczek został ;) Quote
Romka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Wszystko odbyło się wczoraj...z kilku telefonów ten wydał mi się najfajniejszy...Kaju gratuluję sukcesów jako dom tymczasowy...u Nelsona jak widzę na wątku tez się coś kluje... Quote
argusiowa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Kaju o tymczasiki się nie martw :) są trzy śliczniaste w tym jedno białe ;) od zaraz ;) Quote
Romka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ja nie poznaję ale pięknie wygląda,chyba dobry domek trafił się małej...Pufci?Mufci? Quote
Paula03 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ja bym jej nie poznała :loveu: Piękna jest :loveu: Quote
Recommended Posts