Jump to content
Dogomania

Odwodniony i niedozywiony szczeniak boksera przegral z parwo [*]

Recommended Posts

Posted

Jutro powinny być przesłane pieniążki do wszystkich,przelewy są do realizacji na 12.11.2010-proszę o potwierdzenie:[B]Kajuszę,Jagodę i Germaine[/B] jak pieniądze będą.

[B]agaga21[/B] trzymam kciuki za twoje maleństwo.:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']śpij biedactwo :( (*)
mam nadzieję, że mój maluszek będzie miał więcej szczęścia niż ty.....[/QUOTE]:kciuki::kciuki::kciuki:trzymam i nie puszczę......:shake:

Posted

Tatankas, przekazuję potwierdzenie od Geramine wpłynięcia pieniążków dla Lusi o od Rokiego Balboa i jego darczyńcówdla Lusi i jej dzieciaczków
12/11/2010 596,30 PLN

Bardzo dziękujemy :Rose:

Posted

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:Moje maleństwo już zawsze w mojej pamięci.

To jeszcze czekamy na potwierdzenie Kajuszy.Dzisiaj z nią rozmawiałam,miała się odezwać.Kajusza!!!!

Posted

Jak mi przykro! Cudny maluszek odszedł jak moja pierwsza ukochana boksia!!! Miała 4-ry miesiące, na imię Timba i parwo zabrała ją w ciągu 3 dni, mimo iż robiliśmy wszystko co się dało. Paskudne choróbsko!!! Strasznie , strasznie mi przykro!!!

Posted

Potworny wirus i zbiera straszne zniwa :( Dzisiaj odszedl kolejny szcenior na parwo pod opieka agaga21 :( Jeden tydzien i 3 szczeniaki odeszly w mekach, a o ilu nie wiemy :(

Spijcie dzieciaczki
[*]

Posted

Czy 50zl to taka wysoka cena za zycie??? Tyle kosztuje szczepienie takiego malucha. Latwo sie rozmnaza, gorzej z odpowiedzialnoscia za zycie, do ktorego poczecia przylozylo sie reke :( Kasa, kasa, kasa... co za chory swiat :(

Posted

Marto u nas takie szczepienie kosztuje 30zł,a ile poszło na leczenie Rockiego,ile poszło pieniędzy na te inne.Powinno się nakazać szczepienia,powinny być obowiązkowe,kto ma szczeniaki,ten powinien im zapewnić odrobaczanie u siebie i pierwsze szczepienie chociaż.