pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='bonita']TYLKO dwa razy:diabloti:, z przyjemnością powitam Cię po raz kolejny:evil_lol:[/quote] A witaj witaj Kasieńko! :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
bonita Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A witaj witaj Kasieńko! :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:[/quote] :multi::multi::multi: Pinczerka nas odwiedziła:multi::multi::multi::evil_lol: Witaj Justynko :loveu: Quote
anetta Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote]Obcych się bojasz[/quote] Tak. tak :lol: Quote
Pysia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Witaj Kasiu :multi: Przepraszam że nie zagladałam ale mam chorobą społeczna ....Brak czasu :angryy: Quote
taxelina Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Jak to jest obecnie w pl z obcinaniem ogonow i uszu? Quote
bonita Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='deer_1987']Jak to jest obecnie w pl z obcinaniem ogonów i uszu?[/quote] Niby jest zakaz, ale jak ktoś chce , to i tak obetnie, a tych chcących jest jeszcze dużo, szczególnie widać to na wystawach. Nie ma co się zresztą dziwić boksery z obciętymi uszami i ogonami wyglądają lepiej i bardziej podobają się oceniającym:p. A sędziowie preferujący niecięte psy to u nas w kraju rzadkość. Ja powoli przyzwyczajam się do uszatych, ale ogoniaste u mnie w domu myślę że nie zagoszczą:diabloti: a jak pomyślę o nieciętych Dobermanach-Katastrofa:shake: .Inne rasy, to jeszcze jako tako wyglądają :p Quote
bonita Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Kasiu :multi: Przepraszam że nie zagladałam ale mam chorobą społeczna ....Brak czasu :angryy:[/quote] Witaj Pysiu:multi: Ja również cierpię( bardzo mocno)na tą chorobę więc Cię dobrze rozumiem :p Quote
taxelina Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 tutaj w ogole sie tego nie robi, wiec i rotwailery i dobermany i boskery maja i uszy i ogony :) Quote
bonita Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='anetta']Tak. tak :lol:[/quote] Nie masz się czego obawiać, moi Obcy są oswojeni:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko sis:loveu: zamarzłam dziś na psacerku i już mialam pytać czy u was spadł śnieg ze tak zimno ...kiedy za oknem zaczęło mi padać deszczem :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonita Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='deer_1987']tutaj w ogole sie tego nie robi, wiec i rotwailery i dobermany i boskery maja i uszy i ogony :)[/quote] Jak wszystkie mają , to jest OK, przynajmniej są równe szanse dla wszystkich, nie to co u nas (chodzi mi o wystawy oczywiście) A w życiu co dziennym ogoniaste mi już paszą :) zresztą sama zostawiłam wszystkim ( oprócz Dikiego) moim szczeniakom z ostatniego miotu ogony i uszy( oczywiście prawie wszyscy nowi właściciele, aż do dziś na to narzekają:diabloti::evil_lol:) Quote
bonita Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko sis:loveu: zamarzłam dziś na psacerku i już mialam pytać czy u was spadł śnieg ze tak zimno ...kiedy za oknem zaczęło mi padać deszczem :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] U nas również deszczyk pada tylko:diabloti: nie ma śnieżku jeszcze:shake:( i oby do nas szybko nie przylazł:angryy:) Ale słyszałam ,że ma jutro przypełznąć- nie dobrze:shake:, ja jeszcze nie kupiłam zimowych butów:evil_lol: Quote
taxelina Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 wiesz nie znam swiata wystaw :( mysle jednak ze o wiele bardziej mi sie podobaja z :) Quote
bonita Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='evaxon']:multi:hej hej[/quote] heloł:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='bonita']heloł:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] a dlaczego nie skaczesz z radosci?:roll::diabloti: Quote
bonita Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='evaxon']:multi:hej hej[/quote] :multi::multi::multi:( poprawiłam się :evil_lol: [quote name='deer_1987']wiesz nie znam swiata wystaw :( mysle jednak ze o wiele bardziej mi sie podobaja z :)[/quote] Wiesz , to zależy do czego się człowiek przyzwyczai, mi od zawsze podobały się ciachnięte Boksery:loveu:, więc musi minąć duuuuużo czasu żebym przyzwyczaiła się do takich długoogoniastych , które trzepią wszędzie ogonem:evil_lol: Już sobie wyobrażam jak dzieci ciągną za ten ogon, jak dostaję nim baty po nogach kiedy się boksiu cieszy:placz:, jak merdając nim zrzuca wszystko ze stołu:mad:, bo boksiowa radość jest wielka:diabloti::evil_lol: Quote
bonita Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='evaxon']a dlaczego nie skaczesz z radosci?:roll::diabloti:[/quote] no skaczem, widziałąś:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='bonita']:multi::multi::multi:( poprawiłam się :evil_lol: Wiesz , to zależy do czego się człowiek przyzwyczai, mi od zawsze podobały się ciachnięte Boksery:loveu:, więc musi minąć duuuuużo czasu żebym przyzwyczaiła się do takich długoogoniastych , które trzepią wszędzie ogonem:evil_lol: Już sobie wyobrażam jak dzieci ciągną za ten ogon, jak dostaję nim baty po nogach kiedy się boksiu cieszy:placz:, jak merdając nim zrzuca wszystko ze stołu:mad:, bo boksiowa radość jest wielka:diabloti::evil_lol:[/quote] :lol::lol::lol: Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='bonita']no skaczem, widziałąś:diabloti:[/quote] :shake::shake::shake::shake::shake::shake: :diabloti: Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Cześć mamcia:loveu: Zimno, ponuro i do doopy za oknem:shake: Quote
bonita Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='evaxon']:shake::shake::shake::shake::shake::shake: [/quote] :mdleje::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :diabloti: Quote
bonita Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Medorowa']Cześć mamcia:loveu: Zimno, ponuro i do doopy za oknem:shake:[/quote] Córciu nie do dooopy tylko nieciekawie się mówi:diabloti: Witaj, mamunia ciasto zrobiła:loveu: zaraz je sobie zje:diabloti: Quote
misiaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='bonita'] Witaj, mamunia ciasto zrobiła:loveu: zaraz je sobie zje:diabloti:[/quote] A może i my sie załapiemy ;) :evil_lol:.Co upiekłaś??? Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='bonita']:mdleje::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :diabloti:[/quote] :evil_lol: noo odrazu lepiej ... hahaha Quote
Recommended Posts