Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i gdzie te dręczenie fotkami faflunów :mad: :diabloti: ;) podręcz nas, proszę :modla: Wiesz, jaka to trauma, jak nie wiadomo, którą zacytować :shake: :evil_lol: ;)

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: sis ...czyżbym przeoczyła fotaski ....;)..................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witanko :multi::multi::multi:w zamglony poranek
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Hej dziewczyny :)
U mnie nie dość że czasu brak, to jeszcze kompik chory na wilusia:evil_lol:
Aparat ledwo żyjący, a dogo strasznie mulące :shake: i bąć tu se człowieku zadowolony:p

Posted

[quote name='bonita']Hej dziewczyny :)
Aparat ledwo żyjący, a dogo strasznie mulące :shake: i bąć tu se człowieku zadowolony:p[/quote]
[COLOR=royalblue]Czyli wszystko przeciw Tobie:shake: ale my i tak Cię koffamy:loveu:[/COLOR]

Posted

[quote name='bonita']Hej dziewczyny :)
Aparat ledwo żyjący, a dogo strasznie mulące :shake: i bąć tu se człowieku zadowolony:p[/quote]

Ajaja znam ten ból....:cool3:

Hejo:multi:

Posted

O i jeszcze jakieś byki mi się robią zamiast bądż jest bąć, co to ma byc qurde bele:evil_lol:

Wilusie pokonane :cool3: teraz mam kompik łysiuteńki :evil_lol:

Posted

Nie wiem co jeszcze Wam napisać :cool3:
Może że w czwartek mam wolne :evil_lol:

ehhhhh wszystko mi się w kompiku pozmieniało, nie lubię tak, a miałam już tak fajnie swojsko, ustawione wszystko tylko dla siebie :loveu:, trza na nowo wszystko ustawiać

Posted

Oj tak skund ja znam ten bol ustawiania no nowo ;-) ehehhe
no widzisz Ty masz wolne a ja nie ;-) knajpa na trakcie cmentarnym lezy i duzooo goscioww w ten dzien przychodzi na pifffo ;-)

buzioleeeeeeeei mizianko dla faflunkow!!!!!

Posted

[quote name='Paula_']:loveu: Cześć łysolku kompkowy :grins: :diabloti:[/quote]

Hej Hej, a najśmieszniejsze jest to, ze nic nie mam na kompiku oprócz------------------WIRUSA:mad::diabloti:
Wszystko się wykasowało , a on pieron został:diabloti: i muszę wszystko na nowo robić:angryy:, nie wiem jakim cudem:razz:, chyba wrócił do mnie z internetu moim antywirusem Avastem:p. Nie powiem że jestem zadowolona:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']Oj tak skund ja znam ten bol ustawiania no nowo ;-) ehehhe
no widzisz Ty masz wolne a ja nie ;-) knajpa na trakcie cmentarnym lezy i duzooo goscioww w ten dzien przychodzi na pifffo ;-)

buzioleeeeeeeei mizianko dla faflunkow!!!!![/quote]
Oj , to nie masz za fajnieńko:pwspółczuwam

Pozdrowionka dla Twoich ślicznotek:loveu:
[quote name='zuzolandia'][B][I][COLOR=indigo]Przyszlim postraszyc ;-)[/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#4b0082][IMG]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/hellowen3.jpg[/IMG][/COLOR][/I][/B][/quote]
Jestem cała w strachu:diabloti: Witanko:multi:

Posted

[quote name='bonita']Hej Hej, a najśmieszniejsze jest to, ze nic nie mam na kompiku oprócz------------------WIRUSA:mad::diabloti:
Wszystko się wykasowało , a on pieron został:diabloti: i muszę wszystko na nowo robić:angryy:, nie wiem jakim cudem:razz:, chyba wrócił do mnie z internetu moim antywirusem Avastem:p. Nie powiem że jestem zadowolona:shake::evil_lol:[/quote]
Wirusek uparty jak karaluchy... Ciężko wyplenić!
A może warto zmienic program antywirusowy, co?
pzdr.

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Kasiu :loveu:

Mi Avast zwalniał pracę komputera o paredziesiąt procent. U mnie niezawodny jest AVG :)

Co tam u fafelków słychać? :loveu:[/quote]

Wszystko OK :) znudzone trochę, bo pogoda smętna:razz:
Więc najczęściej to chrapią słodko:evil_lol:
A ja właśnie zabieram się za mycie okieneczek:p, nie chce mi się wcale:shake:, ale już ledwo co przez nie widać:evil_lol: więc muszę.

Posted

I kilka fotek :cool3:
[IMG]http://i5.tinypic.com/4hjfw50.jpg[/IMG]

[IMG]http://i17.tinypic.com/66yk9l1.jpg[/IMG]

Mój aparacik zdechły marne foty juz robi, tu to dikiego prawie nie widać :evil_lol:
[IMG]http://i2.tinypic.com/6btog0w.jpg[/IMG]