Imbirka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Witamy:multi::multi::multi::multi: coby później nie było, ze nie zaglądamy:cool3::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Gonitwa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 A jak się nie dzieje? A fotki to co? Tylko nie cytuję najładniejszych bo musiałabym wszystkie... A nerwuj, męcz i dręcz po galeriach ile wlezie;) Quote
Paula Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 No i gdzie te dręczenie fotkami faflunów :mad: :diabloti: ;) podręcz nas, proszę :modla: Wiesz, jaka to trauma, jak nie wiadomo, którą zacytować :shake: :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: sis ...czyżbym przeoczyła fotaski ....;)..................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko :multi::multi::multi:w zamglony poranek [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Jagoda1 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Z kawusią zaglądam, ale nie ma z kim wypić... Nie narzekaj później na brak "gościów";). Zajrzę wieczorem z czerwonym winkiem... Quote
Imbirka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 a tak się odgrażała, ze będzie nas dręczyć, a tu nadal cisza:cool3::cool3::cool3::evil_lol: Quote
bonita Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Hej dziewczyny :) U mnie nie dość że czasu brak, to jeszcze kompik chory na wilusia:evil_lol: Aparat ledwo żyjący, a dogo strasznie mulące :shake: i bąć tu se człowieku zadowolony:p Quote
Jagoda1 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 No i jestem, winko popijam, czego i Wam, życzę;)... Quote
Akadna Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='bonita']Hej dziewczyny :) U mnie nie dość że czasu brak, to jeszcze kompik chory na wilusia:evil_lol: Aparat ledwo żyjący, a dogo strasznie mulące :shake: i bąć tu se człowieku zadowolony:p[/quote] [COLOR=royalblue]Czyli wszystko przeciw Tobie:shake: ale my i tak Cię koffamy:loveu:[/COLOR] Quote
Gonitwa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='bonita']Hej dziewczyny :) U mnie nie dość że czasu brak, to jeszcze kompik chory na wilusia:evil_lol: Aparat ledwo żyjący, a dogo strasznie mulące :shake: i bąć tu se człowieku zadowolony:p[/quote] Ajaja znam ten ból....:cool3: Hejo:multi: Quote
bonita Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 O i jeszcze jakieś byki mi się robią zamiast bądż jest bąć, co to ma byc qurde bele:evil_lol: Wilusie pokonane :cool3: teraz mam kompik łysiuteńki :evil_lol: Quote
bonita Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Nie wiem co jeszcze Wam napisać :cool3: Może że w czwartek mam wolne :evil_lol: ehhhhh wszystko mi się w kompiku pozmieniało, nie lubię tak, a miałam już tak fajnie swojsko, ustawione wszystko tylko dla siebie :loveu:, trza na nowo wszystko ustawiać Quote
zuzolandia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Oj tak skund ja znam ten bol ustawiania no nowo ;-) ehehhe no widzisz Ty masz wolne a ja nie ;-) knajpa na trakcie cmentarnym lezy i duzooo goscioww w ten dzien przychodzi na pifffo ;-) buzioleeeeeeeei mizianko dla faflunkow!!!!! Quote
zuzolandia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [B][I][COLOR=indigo]Przyszlim postraszyc ;-)[/COLOR][/I][/B] [B][I][/I][/B] [B][I][COLOR=#4b0082][img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/hellowen3.jpg[/img][/COLOR][/I][/B] Quote
Paula Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 :loveu: Cześć łysolku kompkowy :grins: :diabloti: Quote
bonita Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Paula_']:loveu: Cześć łysolku kompkowy :grins: :diabloti:[/quote] Hej Hej, a najśmieszniejsze jest to, ze nic nie mam na kompiku oprócz------------------WIRUSA:mad::diabloti: Wszystko się wykasowało , a on pieron został:diabloti: i muszę wszystko na nowo robić:angryy:, nie wiem jakim cudem:razz:, chyba wrócił do mnie z internetu moim antywirusem Avastem:p. Nie powiem że jestem zadowolona:shake::evil_lol: Quote
bonita Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='zuzolandia']Oj tak skund ja znam ten bol ustawiania no nowo ;-) ehehhe no widzisz Ty masz wolne a ja nie ;-) knajpa na trakcie cmentarnym lezy i duzooo goscioww w ten dzien przychodzi na pifffo ;-) buzioleeeeeeeei mizianko dla faflunkow!!!!![/quote] Oj , to nie masz za fajnieńko:pwspółczuwam Pozdrowionka dla Twoich ślicznotek:loveu: [quote name='zuzolandia'][B][I][COLOR=indigo]Przyszlim postraszyc ;-)[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4b0082][IMG]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/hellowen3.jpg[/IMG][/COLOR][/I][/B][/quote] Jestem cała w strachu:diabloti: Witanko:multi: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='bonita']Hej Hej, a najśmieszniejsze jest to, ze nic nie mam na kompiku oprócz------------------WIRUSA:mad::diabloti: Wszystko się wykasowało , a on pieron został:diabloti: i muszę wszystko na nowo robić:angryy:, nie wiem jakim cudem:razz:, chyba wrócił do mnie z internetu moim antywirusem Avastem:p. Nie powiem że jestem zadowolona:shake::evil_lol:[/quote] Wirusek uparty jak karaluchy... Ciężko wyplenić! A może warto zmienic program antywirusowy, co? pzdr. Quote
misiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cześć zapracowana i zawirusowana kuzynko :evil_lol:. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Witaj Kasiu :loveu: Mi Avast zwalniał pracę komputera o paredziesiąt procent. U mnie niezawodny jest AVG :) Co tam u fafelków słychać? :loveu: Quote
bonita Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Kasiu :loveu: Mi Avast zwalniał pracę komputera o paredziesiąt procent. U mnie niezawodny jest AVG :) Co tam u fafelków słychać? :loveu:[/quote] Wszystko OK :) znudzone trochę, bo pogoda smętna:razz: Więc najczęściej to chrapią słodko:evil_lol: A ja właśnie zabieram się za mycie okieneczek:p, nie chce mi się wcale:shake:, ale już ledwo co przez nie widać:evil_lol: więc muszę. Quote
bonita Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 I kilka fotek :cool3: [IMG]http://i5.tinypic.com/4hjfw50.jpg[/IMG] [IMG]http://i17.tinypic.com/66yk9l1.jpg[/IMG] Mój aparacik zdechły marne foty juz robi, tu to dikiego prawie nie widać :evil_lol: [IMG]http://i2.tinypic.com/6btog0w.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts