bonita Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Cisza wyborcza:diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Witam, widzę, że jak u wiekszości, u Ciebie również, chroniczny brak czasu...;) Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 czesc i czołem kluski z rosołem przydaly by sie jakies foty sialala sialalaa:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Ja też Was Wszystkich koffam:loveu: Jestem i myślem :loveu: o Was oczywiście :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='bonita']Ja też Was Wszystkich koffam:loveu: Jestem i myślem :loveu: o Was oczywiście :evil_lol: :multi::multi::multi::multi::multi:ale siem cieszkam :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 witankoooo i pozdrawiankooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Dobry dobry :) A my o Tobie :loveu: Quote
BeaC Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 heeeeeeeeeeeeej przyszłam do cię:multi::multi::multi: :diabloti: Quote
zuzolandia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 myslacy i czekajacyyy na foteczki !!!!!!! Quote
bonita Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 zuzolandia napisał(a):myslacy i czekajacyyy na foteczki !!!!!!! Jeszcze kilka dni i się obiecuję poprawić :) Wszystko w końcu dojdziedo normy:mdleje::evil_lol: zaraz szuknę kilka fotek Quote
bonita Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Paula_']Siemanko ciociu zafafluniona :loveu: Witaj paulinko zaMaksiona:loveu: [quote name='zuzolandia']witankoooo i pozdrawiankooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! My również ciepło pozdrawiamy w ten ziiimny dzionek:loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry dobry :) A my o Tobie :loveu: Witaj Pinczerko:multi: [quote name='BeaC']heeeeeeeeeeeeej przyszłam do cię:multi::multi::multi: :diabloti: Jak miło że wpadłaś:diabloti: [quote name='Wyjątek']My też o Tobie myślimy :loveu: Diki się pyta , czy o nim też:cool3::evil_lol: Pozdrowionka Dla Wszystkich zaglądaczy moje arcydzieło fotograficzne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Nie uważacie , że Diki ma za dużo wąsów:grin: Może go wydepilować:diabloti::evil_lol: Quote
bonita Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Czekamy , aż pańcio zerwie nam po jabłuszku :loveu:;) Najważniejsze , to ładnie sępić Quote
bonita Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Jesień na borówkach Jesienna rózia I inne mniej zadowolone z jesieni :evil_lol: A te od wiosny do póżniej jesieni cały czas kwitną Muchy je lubią ( jak nic innego nie ma :grin:) Quote
bonita Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Alicja']witaj wiecznie wybywająca sis:loveu: Witaj Alu, już niedługo moje wybywania na "aż tak" się skończą:multi:, będę Was mogła znowu dręczyć:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts