zuzolandia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 nie laz za mna !!!! Medorkowo!!! czujem siem osaczono !!! heheheheeh Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Witaj Kasiu :) Pojawisz się w niedzielę ok.10:00 na Starym Rynku w BB? Żywieckie(i podobno bielskie też, ale nic mi o tym nie wiadomo :roll:)schronisko urządza zbiórkę na rzecz psów :) I będą wolontariusze z psami... ;) I ja jako wolontariuszka z Bielska, będę spacerować z żywieckim psiurem :evil_lol: [URL]http://i23.tinypic.com/wv8n6r.jpg[/URL] Cudny rysuneczek :loveu: ma córcia talent ;) Quote
bonita Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Kasiu :) Pojawisz się w niedzielę ok.10:00 na Starym Rynku w BB? Żywieckie(i podobno bielskie też, ale nic mi o tym nie wiadomo :roll:)schronisko urządza zbiórkę na rzecz psów :) I będą wolontariusze z psami... ;) I ja jako wolontariuszka z Bielska, będę spacerować z żywieckim psiurem :evil_lol: [URL]http://i23.tinypic.com/wv8n6r.jpg[/URL] Cudny rysuneczek :loveu: ma córcia talent ;)[/quote] Nie będzie mnie :shake: w niedzielę robię tzn. pracuję:razz: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 No to juz teraz wiem dlaczego kot mi ciagle w wannie przesiaduje.... nauczyl sie od twojej slicznotki :diabloti: Quote
Paula Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Hej zapracowana Kasiu :loveu: [url]http://i23.tinypic.com/wv8n6r.jpg[/url] extra :multi: zdolne masz dziecię :razz: [url]http://i21.tinypic.com/1z5uno5.jpg[/url] :grin: Quote
teqquila Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witaj Bonitko bardzo ladny rysunek :evil_lol:wszystko sie na nim znalazlo :evil_lol: Bonka w wannie :evil_lol: juz wiem czego musze nauczyc Tyska :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cześć sis:multi::multi::multi: A ja od wczoraj cały czas myślę i kombinuję .....:shake::shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 siemanko z rana:multi: pogoda do kitu:cool1: ale i tak jest zajebiscie:evil_lol: Quote
misiaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Heloł wieczorowa porą :). Ma córcia talent.Piękny rysuneczek :loveu:. Quote
Gonitwa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='misiaczek']Heloł wieczorowa porą :). Ma córcia talent.Piękny rysuneczek :loveu:.[/quote] Nawet ja tak nie umiem:cool3: Quote
Imbirka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 witamy się:multi: już prawie po weekendowo....:cool3: Quote
bonita Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 he, he a mi się dopiero weekend zaczyna :cool3: Witajcie moi mili :loveu::evil_lol: Quote
bonita Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Jestem i tak sobie chodzem, nikomu nie szkodząc:diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='zuzolandia']nie laz za mna !!!! Medorkowo!!! czujem siem osaczono !!! heheheheeh[/quote] Chucham Ci na plecki chuu chuu:diabloti: Doberek:multi::multi::multi: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Doberek:) Cio tam slychac w zafaflunionym swiecie?:loveu: Quote
goldenka245 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Doberek Bonitko:multi::loveu: Szkoda,że Cię wczoraj na rynku nie było:placz: Dziś przyszłam Cię nawiedzić, bo do szkoły nie poszłam i mam czas:diabloti::cool3: Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='goldenka245']Doberek Bonitko:multi::loveu: Szkoda,że Cię wczoraj na rynku nie było:placz: Dziś przyszłam Cię nawiedzić, bo do szkoły nie poszłam i mam czas:diabloti::cool3:[/quote] :mad:a co to za niechodzenie do szkoly:mad: za ucha powinni cie wytargac:mad::evil_lol: witanko :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 witankoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! i dobrze nie laz tam samych gupot ucza ;-) hehehehhe Quote
Alicja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko moja koffana sis:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Imbirka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Helloł boksiowa rodzinko:multi: przyszłam z poranną kawusią:lol: Quote
bonita Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Kawusia :) z przyjemnością się napiję z Tobą :loveu: Witajcie :multi: Quote
bonita Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :loveu:[/quote] Witaj Pinczerko :loveu: Quote
bonita Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko moja koffana sis:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Alu dzień doberek :multi: Quote
Recommended Posts