bonita Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='zuzolandia']dobrywieczorek modzio;-)[/quote] Witaj dogociółko:loveu: [quote name='Donvitow']Ale " Gupol" :lol:[/quote] Tak:evil_lol:, taki wielki stary głuptas:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Kasiu :) [URL]http://i24.tinypic.com/fw3u61.jpg[/URL] No wprost nie mogę sie napatrzyć na te fotki :lol: U mnie psie kąpiele są przepełnione boleścią i katorgą biednego pieska... :evil_lol:[/quote] :evil_lol: u nas kąpiele są lubiane , ale rzadko robione, ponieważ psy na następny dzień i tak wyglądają jakby rok nie były myte:mad::mad::mad::evil_lol: [quote name='anetta']O rany :lol: Bawi się jak małe dziecko :lol:[/quote] No, a dzieci stoją i się z niej śmieją:grin::grin::grin: kiedyś, jak żył Merol i Neptun, to czekały w kolejce na kąpiel, a potem było gonienie po całym domu z ręcznikami:evil_lol:, teraz wszystko przebiega w ciszy... [quote name='evaxon']hahaha kąpielowy Bonek zaje2bisty:loveu::loveu::loveu::loveu: heloł:multi:[/quote] Hej! jedwabisty mówisz:loveu::diabloti: Quote
bonita Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 aż[quote name='Bodziulka']ale ona jest boszka! ja znam nurkujące boksery, ale żeby w wannie :evil_lol:[/quote] Każdy kawałek wody jest do tego dobry:evil_lol: [quote name='Asiaczek']Widziałam sesję orzeszkową i kapielową i jestem pod wrażeniem! Jakie mądre psiaki masz, Bonitko!!!:evil_lol: Pzdr.[/quote] :cool3:Wiesz nad ich mądrością to by się niejeden zastanawiał:hmmmm::stupid::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Ale koffane to one są:loveu: [quote name='dealer']hihihi swietne foty kapielowe:evil_lol: no i dzien dobry:multi:[/quote] Dzięki:loveu: Witaj wieczorkową porą:cool3: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:cze sis.... ale bowska Bonek :loveu::loveu::loveu: [URL]http://i24.tinypic.com/a4lnq9.jpg[/URL] wypiłam 2 kaw ....nadal przysypiam .....:angryy: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Qurcze ale był dzisiaj ciężki dzień, głowa to mi normalnie odpadała:shake:dawno mnie tak nie bolała:razz: Dopiero po maxi dawce przeciwbóli doszłam do się:p [quote name='zuzolandia'][URL]http://i24.tinypic.com/fw3u61.jpg[/URL] a siem Bonek blyszczy !!!! Moja Tosia [TM] tez byla mistrzem nurkowania niewazne gdzie byle woda i cos co mozna wyciagnac ehehehhhe pozdrowionka przesylamy !!!!!!!!!!!![/quote] No właśnie Zuzolandio Bonek jest taka sama, nurkuje wszędzie, a wodę z miski pije od spodu:evil_lol:, czyli zanurza całą mordę w misce( aż dotrze do dna) i napełnia ją wodą :p na szczęście robi tak tylko na ogrodzie , gdzie miska jest głęboka:evil_lol:, a nie w domu:razz:. Quote
furciaczek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='bonita']A jak Ty to robisz:cool3: że nie bywasz śpiąca? Proszę bardzo, cęstuj się:loveu::evil_lol:[/quote] To moja tajemnica:diabloti::evil_lol: a tak powaznie to chyba ta tesknota tak na mnie dziala:roll: Dziekuje pyszne ciasto:loveu: Kompielowe fotki rewelacyjne:loveu: Zazdroszcze takiego psa... jak czarnucha ostatnio kapalam to mi dysk wypad tak sie zapieral glupek:evil_lol: Dziendobry...a wlasciwie dobranoc;) Quote
Jagoda1 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Naprawdę patrzę z podziwem na kąpiącą się Bonkę. Kąpiel Kiri to wydarzenie tygodnia i są dwie osoby myjące. A ile przy tym gadania, przekonywania, głaskania, szczególnie po brzuszku.:razz: ... i tak do następnej kapieli. ;) Quote
e.v.a Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='bonita'] jedwabisty mówisz:loveu::diabloti:[/quote] :lol::lol::lol:tak :eviltong: wlasnie tak mowie:eviltong: hejoooo:multi: Quote
goldenka245 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Hej!:multi: Ale masz grzecznego psiaka jak go kąpiesz:loveu: A u mnie to szkoda gadać:diabloti: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek sis :loveu::loveu::loveu:ide odespać 2 nieprzespane nocki .... jak dziś samopoczucie bo u mnie już oki ale spanka mi brakuje :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Witanko ale zajefajne fotaski z kompieli :) nie widzialam jeszcze psa nurkujacego w wannie :evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Witanko wieczorkowe :loveu: Jestem i łażę sobie po dogo :) Sprawdzam czy wszystko jest OK:diabloti::evil_lol: Quote
bonita Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 A mój pies, czyli Bono już wygląda tak jak przed kąpielą:p:evil_lol: Quote
teqquila Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 hehe to normalaka Tyson tyz tak robi czasmi sie zastanawiam czy byla ta kapiel potzrebna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='bonita']Witanko wieczorkowe :loveu: Jestem i łażę sobie po dogo :) Sprawdzam czy wszystko jest OK:diabloti::evil_lol:[/quote] Władza nie śpi :evil_lol: Witanko :multi: Quote
BeaC Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [COLOR=DarkRed][B]Jestem wczoraj tez byłam .................lecz napisu nie zostawiłam:eviltong: [/B][/COLOR] Quote
Akadna Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [COLOR=royalblue]Hej heeej :cool3:[/COLOR] [COLOR=royalblue]Oj jak ja kocham taką minkę:loveu:[/COLOR] [COLOR=royalblue][IMG]http://i20.tinypic.com/kb6e52.jpg[/IMG][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi::multi::multi:witaj siostro ... Ozzy to jak go ładowałam do kąpieli to miał zawsze taką minę jakby chciał powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....kobieto zastanow się po co Ci to :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 hyhyhy Tigra sama wchodzi do wanny jak sie w czyms wytarza:diabloti: i Ewusia zaczyna krzyczec:diabloti: a potem stoi jak sierotka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko:multi::multi::multi: Quote
Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Helloł babcia:multi::multi::multi::multi: widziałam Bonka w kąpieli :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: hey ...sis......:candle:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witanko :) ja wczoraj kompalam Tyska :evil_lol: Quote
Recommended Posts