bonita Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)Kasiu .....no chodź z tym piffkiem :p[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Już jestem , wraz z pifem :D Quote
zuzolandia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 witanko zapifffkowana zlociutka !!!!!!!! buziole psesylamy !!!!!!!! Quote
bonita Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='zuzolandia']witanko zapifffkowana zlociutka !!!!!!!! buziole psesylamy !!!!!!!![/quote] Witaj Zuzolandio :loveu: dziękqujemy za buziole:loveu: Psesyłamy i do Was:cool3: Quote
goldenka245 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Przyszłam powiedzieć dobranoc:shake: Musze jeszcze wykuć takie z polskiego ;/ Pa!:loveu: Quote
bonita Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='goldenka245']Witam Kasiu:cool3::loveu: Nic sensownego nie moge powiedzieć....znaczy sie...napisać:cool3::eviltong:[/quote] Nic:crazyeye: jak to możliwe:shake::diabloti: [quote name='Gonitwa']Witanko ;)[/quote] Hej, hej witamy:multi: [quote name='paula_z']Cześć Kasiu :multi: Cho na piwko :razz: Z Alą już piwkujemy :beerchug: :lol:[/quote] Tak żeście szybko zaczły?:evil_lol: No to ja też mam:cool3: [quote name='evaxon']witanko mordunie faflunie:loveu:[/quote] Witaj Effcia:loveu: Quote
bonita Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='goldenka245']Przyszłam powiedzieć dobranoc:shake: Musze jeszcze wykuć takie z polskiego ;/ Pa!:loveu:[/quote] Dobranoc:loveu: współczuwam wkuwania :razz: Quote
bonita Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Asiaczek']Oj, musi się ktoś znaleźć, Kiciuś taki ładny...:loveu: Pzdr.[/quote] No ładny, ale niechciany bidocek:shake:. [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja zawsze chciałam kota ;) I Gizmuś też bardzo by chciał, tak bardzo, bardzo... :diabloti:[/quote] No widzisz:diabloti:, to na co jeszcze czekasz, kiedy Wam go przywieżć:cool3::evil_lol: Quote
bonita Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='furciaczek']dziendoberek kochana:loveu:[/quote] A witaj, witaj nocny marku:loveu::evil_lol: Quote
bonita Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='gosikf & dogs']Cześć kasiu! Nadrobiłam te kilka stron:diabloti: Pozdrawiam![/quote] Dobry wieczorek , cieszkam że wpadasz i nadrabiasz:loveu::evil_lol: Quote
bonita Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Idę pozaglądać do Was :cool3: Dziś robiła dużo fot spacerkowych, ale wyszły tak fatalnie że nie mam co wklejać:p, aparat w agonii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [B]bonita[/B] nie gadaj tylko fotki dawaj;) Bo mi mało... Quote
Paula Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='bonita']Już jestem , wraz z pifem :D[/quote] No to zdrówko :beerchug: Quote
Imbirka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 helloł :multi::multi::multi::multi: wreszcie nadrobiłam wszystkie zalegle stronki:cool3:, kurde czasu zaczyba mi brakować:roll: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi::multi::multi:witaj sis dziś nasza sis Debe ma urodzinki ...wpadaj na piffko ;) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..i ja TU jestem tak sobie cicho siedze:diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 U mnie pifka niet! Ale za to w W-wie pogoda barowa... leje... pzdr. Quote
zuzolandia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 witaneczkoooo !!!!!!!!!! wszedzie sie piwo leje bozzzzzzzzz czlowiek chce od roboty odpoczac i co ? gdzie nie wlezie tam PIFFFOOOO !!! masakra ! buzioleeeeeeeee Quote
goldenka245 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Witanko Kasiu!!:multi::multi::multi::loveu: Haaa nie wkuwałam, bo miałam lenia:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:hand: Kasiu .....dziś nie piję;) ....strasznie nogi bolą od chodzenia na siq :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
furciaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dziendoberek:loveu: Co slychac:cool3: Quote
bonita Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='teqquila']Witaneczko[/quote] Hej, hej Witajcie :multi: jestem :cool3: robię obiad-Lasagne i lecę do roboty:razz: będę dopiero wieczorem, mam nadzieję że uda mi się jakieś foty cyknąć. Udanego dzionka Wszystkim życzę :loveu:Pozdrowionka Quote
Recommended Posts