Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:cool1:...bosh i teraz mam smaka na śledzika w oleju z cebulką ...... Cze Sistersjo mła....:multi::multi::multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
goldenka245 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Helloł!:loveu::multi: I co tam Kasiu w lodóweczce znalazłaś?:loveu: Ja mam ochotę na spagetti:cool3::loveu: Quote
Kitka20 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Hej Bonitko jak możesz śledzika nie lubieć:shake: on taki dobrusi. Słyszeliście w wiadomościach, że mamy wieloryba w bałtyku?? Quote
Kate I Luka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Kochane Wy moje współtowarzyszki dogomaniackie. Gdyby nie to, że Kochana mamusia posłała mi ostatnio paczkę, a w niej prawdziwe domowe śledziki w oleju - ubiłabym Was wszystkie na kwaśne jabłko, bo się cała obśliniłam tu wchodząc... Ale że mam śledziki - udam się na dół do kuchni , otworzę lodóweczkę, wyciągnę słoiczek i zatopie podniebienie w cudownym smaku ŚLEEEEEEEEEEEEEEEDZIA :loveu: AHA: Witam Cię Bonitkowa Mamciu :multi: Quote
Donvitow Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ej nie rób apetytu. A co do nich.????:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='Donvitow']Ej nie rób apetytu. A co do nich.????:evil_lol:[/QUOTE] Siwucha... też z Polski :D Quote
zuzolandia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witanko Bonitkowa rodzinko;-) Noooo to znaczy sie Kasiu ZE TO TO NA GRILLU TO JEDNAK SZTUCZNA ZYWNOSC BYŁA;-) eheheheheheh Quote
zuzolandia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Zapomniałąm dodac ze jestescie sledziowymi offfiarami ;-) eheeheh Quote
BeaC Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [COLOR=DarkRed][B]...e chyba Was nie ma:-( [/B][/COLOR] Quote
bonita Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]...e chyba Was nie ma:-( [/B][/COLOR][/quote] Som my:diabloti: cześć!:multi: Quote
bonita Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj śledzikowa mamciu:loveu::loveu:[/quote] Wiesz Madziu że Twoja mamcia się od śliedzików ( w każdym wydaniu:p) trzyma z daleka:evil_lol:. Kilka razy starałam się oswoić z ich smakiem, ale nie ma szans:shake:. W pseckolu mieliśmy na śniadanie śledziki na suchym chlebku i od tamtej pory uraz do śledzika został:shake:. Może na stare lata mi przejdzie:evil_lol:, zaraz, zaraz:hmmmm:przecież moje stare lata juz są:evil_lol: Quote
bonita Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='zuzolandia']Zapomniałąm dodac ze jestescie sledziowymi offfiarami ;-) eheeheh[/quote] Dokładnie:p To ja śledziowa ofiara:diabloti: Witajcie Zuzki:multi: Quote
bonita Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko Bonitkowa rodzinko;-) Noooo to znaczy sie Kasiu ZE TO TO NA GRILLU TO JEDNAK SZTUCZNA ZYWNOSC BYŁA;-) eheheheheheh[/quote] Nie , na grilu najprawdziwsza rybka była się Pstrąg nazywała:cool3:, a dzień póżniej TZ wędził również pstrągi i szczerze powiem , że wyszły mu :). Dla tych co jeszcze nie jedli wędzonego pstrąga:cool3: -Jest o duuużo lepszy od tradycyjnej Makrelki i ma mniej ości:loveu:. A wędzone śliweczki miooodzio:loveu: [quote name='Kate I Luka']Kochane Wy moje współtowarzyszki dogomaniackie. Gdyby nie to, że Kochana mamusia posłała mi ostatnio paczkę, a w niej prawdziwe domowe śledziki w oleju - ubiłabym Was wszystkie na kwaśne jabłko, bo się cała obśliniłam tu wchodząc... Ale że mam śledziki - udam się na dół do kuchni , otworzę lodóweczkę, wyciągnę słoiczek i zatopie podniebienie w cudownym smaku ŚLEEEEEEEEEEEEEEEDZIA :loveu: AHA: Witam Cię Bonitkowa Mamciu :multi:[/quote] Smacnego:loveu: Witaj Kasiu :multi:, Ty nie chodziłaś do pseckolka tego co mamcia, więc śledziki lubisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='Wyjątek']Znów przyszłyśmy sie przywitać :) Tym razem z pozdrowieniami z daleka od Gery i z bliska od Gamy [/quote] Witanko, już ktoś zajął miejsce Gerusi?, zaraz popatrzam:) [quote name='ferraribox']Przyszłam nadrobić zaległości.Smacznie tu i jakoś artystycznie fotkowo:lol:[/quote] No smacznie:loveu:, ale nie koniecznie dla mnie:diabloti:( jeśli o śledziki chodzi:evil_lol:) [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]......witam u mnie pochmurno, tak jakoś zimnawo..ogólnie bleeeee foty pooglądała....lubię merola z krokodylam:loveu: [/B][/COLOR][/quote] U nas też pogoda nie specjalna:p. Wczoraj byłam w kinie z dziećmi na Harrym Potterze 5 odsłonie:p, troche długi film, ale się przeżyło:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:cool1:...bosh i teraz mam smaka na śledzika w oleju z cebulką ...... Cze Sistersjo mła....:multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] A czemu ja nie mam smaka na śledzika:cool3::evil_lol: Sister heloł:loveu: [quote name='evaxon']helołłłłł:multi:[/quote] Cze wywczasowana:loveu: [quote name='goldenka245']Helloł!:loveu::multi: I co tam Kasiu w lodóweczce znalazłaś? Ja mam ochotę na spagetti:cool3::loveu:[/quote] ja teraz na okrągło jem pomidorki, pyszne działkowe:loveu: w lodówce znajszłam Fantasię i ... zjadłam:evil_lol: [quote name='DORRAG']Hejjjj :p :p[/quote] Dobry dzień:multi: [quote name='Kitka20']Hej Bonitko jak możesz śledzika nie lubieć:shake: on taki dobrusi. Słyszeliście w wiadomościach, że mamy wieloryba w bałtyku??[/quote] Tak słyszałam, taki bidok z chorobami skóry, na dodatek głodny:p. Trzymam kciukaski żeby udało mu się odpłynąć z naszego mało słonego morza. Co do sledzików, jak widzisz mogę nie lubić:diabloti::evil_lol: Quote
agbar Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 witanko:multi: ale mi narobilas smaczka na wedzonego ryba....mniammmm:loveu: Quote
e.v.a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 sledzie sa super:cool3:ale tylko w smietanie albo w sosie smietanowo-Hawajskim :loveu: a wieloryb to w zatoce plywa:eviltong: cholera ze tez si epojawil jak mnie juz nie ma:lol::diabloti: miala bym duza rybke na ruszcik :diabloti::evil_lol: witaneczko:multi: Quote
BeaC Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [COLOR=DarkRed][B]wlazła:diabloti: nic sie nie dzieje........................zupełnie nic:cool1: wylazła:diabloti: może jeszcze przyjdzie......................kto to wie:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
goldenka245 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Hej Kasiu!:loveu: Ja wczoraj jadłam fantazje :D Truskawkową:diabloti::p Quote
Jagoda1 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Aż zgłodniałam... Świeżego pstrągusia z grillka i wędzarni będę jadła w sobotę i niedzielę - jak złowią:evil_lol: ... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Cześć, cześć boksiowe :loveu: Co tam porabiacie w ten słoneczny wtorek? :) Quote
Kitka20 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Hej Bonitki ale kusząco u was w galerii same jedzonkowe pogawędki idem bom głodna Quote
Recommended Posts