Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:cool1:...bosh i teraz mam smaka na śledzika w oleju z cebulką ......

Cze Sistersjo mła....:multi::multi::multi:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane Wy moje współtowarzyszki dogomaniackie. Gdyby nie to, że Kochana mamusia posłała mi ostatnio paczkę, a w niej prawdziwe domowe śledziki w oleju - ubiłabym Was wszystkie na kwaśne jabłko, bo się cała obśliniłam tu wchodząc... Ale że mam śledziki - udam się na dół do kuchni , otworzę lodóweczkę, wyciągnę słoiczek i zatopie podniebienie w cudownym smaku ŚLEEEEEEEEEEEEEEEDZIA :loveu:

AHA: Witam Cię Bonitkowa Mamciu :multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj śledzikowa mamciu:loveu::loveu:[/quote]

Wiesz Madziu że Twoja mamcia się od śliedzików ( w każdym wydaniu:p) trzyma z daleka:evil_lol:. Kilka razy starałam się oswoić z ich smakiem, ale nie ma szans:shake:. W pseckolu mieliśmy na śniadanie śledziki na suchym chlebku i od tamtej pory uraz do śledzika został:shake:. Może na stare lata mi przejdzie:evil_lol:, zaraz, zaraz:hmmmm:przecież moje stare lata juz są:evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']Zapomniałąm dodac ze jestescie sledziowymi offfiarami ;-) eheeheh[/quote]

Dokładnie:p
To ja śledziowa ofiara:diabloti: Witajcie Zuzki:multi:

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko Bonitkowa rodzinko;-)
Noooo to znaczy sie Kasiu ZE TO TO NA GRILLU TO JEDNAK SZTUCZNA ZYWNOSC BYŁA;-) eheheheheheh[/quote]

Nie , na grilu najprawdziwsza rybka była się Pstrąg nazywała:cool3:, a dzień póżniej TZ wędził również pstrągi i szczerze powiem , że wyszły mu :). Dla tych co jeszcze nie jedli wędzonego pstrąga:cool3: -Jest o duuużo lepszy od tradycyjnej Makrelki i ma mniej ości:loveu:. A wędzone śliweczki miooodzio:loveu:

[quote name='Kate I Luka']Kochane Wy moje współtowarzyszki dogomaniackie. Gdyby nie to, że Kochana mamusia posłała mi ostatnio paczkę, a w niej prawdziwe domowe śledziki w oleju - ubiłabym Was wszystkie na kwaśne jabłko, bo się cała obśliniłam tu wchodząc... Ale że mam śledziki - udam się na dół do kuchni , otworzę lodóweczkę, wyciągnę słoiczek i zatopie podniebienie w cudownym smaku ŚLEEEEEEEEEEEEEEEDZIA :loveu:

AHA: Witam Cię Bonitkowa Mamciu :multi:[/quote]
Smacnego:loveu:
Witaj Kasiu :multi:,
Ty nie chodziłaś do pseckolka tego co mamcia, więc śledziki lubisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Wyjątek']Znów przyszłyśmy sie przywitać :)

Tym razem z pozdrowieniami z daleka od Gery

i z bliska od Gamy [/quote]
Witanko, już ktoś zajął miejsce Gerusi?, zaraz popatrzam:)
[quote name='ferraribox']Przyszłam nadrobić zaległości.Smacznie tu i jakoś artystycznie fotkowo:lol:[/quote]
No smacznie:loveu:, ale nie koniecznie dla mnie:diabloti:( jeśli o śledziki chodzi:evil_lol:)
[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]......witam
u mnie pochmurno, tak jakoś zimnawo..ogólnie bleeeee

foty pooglądała....lubię merola z krokodylam:loveu:
[/B][/COLOR][/quote]
U nas też pogoda nie specjalna:p.
Wczoraj byłam w kinie z dziećmi na Harrym Potterze 5 odsłonie:p, troche długi film, ale się przeżyło:evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:cool1:...bosh i teraz mam smaka na śledzika w oleju z cebulką ......

Cze Sistersjo mła....:multi:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
A czemu ja nie mam smaka na śledzika:cool3::evil_lol:

Sister heloł:loveu:
[quote name='evaxon']helołłłłł:multi:[/quote]
Cze wywczasowana:loveu:
[quote name='goldenka245']Helloł!:loveu::multi: I co tam Kasiu w lodóweczce znalazłaś?
Ja mam ochotę na spagetti:cool3::loveu:[/quote]
ja teraz na okrągło jem pomidorki, pyszne działkowe:loveu:
w lodówce znajszłam Fantasię i ... zjadłam:evil_lol:
[quote name='DORRAG']Hejjjj :p :p[/quote]
Dobry dzień:multi:
[quote name='Kitka20']Hej Bonitko jak możesz śledzika nie lubieć:shake: on taki dobrusi.
Słyszeliście w wiadomościach, że mamy wieloryba w bałtyku??[/quote]
Tak słyszałam, taki bidok z chorobami skóry, na dodatek głodny:p. Trzymam kciukaski żeby udało mu się odpłynąć z naszego mało słonego morza.

Co do sledzików, jak widzisz mogę nie lubić:diabloti::evil_lol:

Posted

sledzie sa super:cool3:ale tylko w smietanie albo w sosie smietanowo-Hawajskim :loveu:

a wieloryb to w zatoce plywa:eviltong:
cholera ze tez si epojawil jak mnie juz nie ma:lol::diabloti: miala bym duza rybke na ruszcik :diabloti::evil_lol:

witaneczko:multi:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]wlazła:diabloti:

nic sie nie dzieje........................zupełnie nic:cool1:

wylazła:diabloti:

może jeszcze przyjdzie......................kto to wie:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]