teqquila Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Witankoo:) my tez wszystkiego najlepszego :) dla piechow:new-bday: :tort: :BIG: Quote
Jagoda1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Jak po podwójnej imprezce? Głowa nie boli...od nadmiaru wrażeń? Quote
Iza i Avanti Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Czyżby babcia Merolka miała urodzinki??? To stooooooooooooooooo latek babuniu! Cześć kochani! Ale muszę u Was zaległości ponadrabiać... Zdjęcia pooglądać,,, Quote
ferraribox Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja też wszystkiego nojlepszegoooooooooooooooo!Sorki za spóźnienie. Quote
Korenia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='ferraribox']Ja też wszystkiego nojlepszegoooooooooooooooo!Sorki za spóźnienie.[/quote] My też :oops: Quote
bonita Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [B]Dziękujemy wszystkim za Życzonka :loveu: bardzo, bardzo dziękujemy :loveu: Fotków niestety nie mam nowych, ale jutro pofotkuję :) Pozdrowionka dla Wszystkich :loveu: [/B] Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [COLOR=DarkRed][B]....................widzę cię:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:sis ..jak ci się podoba mła nowa fryzurka.;)...no przecie chyba widzisz mnie wyraźnie:p[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ja tu bylam....ale chyba zapomnialam sie witnac:) no to witka:p Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pmoim siostrzeńcom najlepszego z okazji dnia dziecka:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Aga K Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 wsystkiego najlepsiejsiego z okazji dnia dziecka :busi::buzi::buzi: ceść ;) Quote
dbsst Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 czesc sis pamietasz mnie jeszcze to ja Twoja bliźniako podobna kaczuszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Ale dzisiaj fajny dzien ;-) dzieckaaaaaaaaa;-) .jestem uszczeslionym dzieciaczkiem ;-) heheehehehhe witanko i pozdrawianko;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
bonita Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Witam w Dniu Dziecka:diabloti::diabloti:[/quote] [B]Witaj cócia, ten jedyny w roku Twój dzionek już minął:diabloti: i dalej mamcia rządzi:diabloti::evil_lol:[/B] [quote name='dealer']ja tu bylam....ale chyba zapomnialam sie witnac:) no to witka:p[/quote] [B]Witamy Dealerów[/B] :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pmoim siostrzeńcom najlepszego z okazji dnia dziecka:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :multi:[B]Dzięq Alu, Witaj:multi:[/B] [quote name='Aga K']wsystkiego najlepsiejsiego z okazji dnia dziecka :busi::buzi: ceść ;)[/quote] [B]:buzi:Dzięki Aguś[/B]:loveu: [quote name='dbsst']czesc sis pamietasz mnie jeszcze to ja Twoja bliźniako podobna kaczuszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :evil_lol:[B]Pamiętam , pamiętam :cool3: Witaj sister Debe[/B] [quote name='zuzolandia'][COLOR=Navy][I][B]Ale dzisiaj fajny dzien ;-) dzieckaaaaaaaaa;-) .jestem uszczeslionym dzieciaczkiem ;-) heheehehehhe witanko i pozdrawianko;-) [/B][/I][/COLOR][/quote] [B]No fajnie było wcoraj:loveu:Witanki Zuzki:multi: [/B] Quote
bonita Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Witam mła mamcię:hand::hand::hand::hand:[/quote] [B]Córunia:loveu: Twoja sister już w Angli siedzi, a mamcia tęskn[/B]i:placz: [quote name='paula_z']Bry wieczorek Kasia :p[/quote] [B]Dobry dzionek Paulinki:multi:[/B] [quote name='Aga K']Hejka Bonitki Pozdrawiaaam :buzi:[/quote] [B]:multi:Hejka[/B] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]....................widzę cię:evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] [B]Kupiłaś okurary, czy nowy monitor[/B]:cool3::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:sis ..jak ci się podoba mła nowa fryzurka.;)...no przecie chyba widzisz mnie wyraźnie:p[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :loveu:[B]Cudowna Alu, prawie Cię nie poznałam:loveu::evil_lol:[/B] [quote name='evaxon']:multi: czesc i czołem[/quote] [B]Evaxony Witamy:multi: [/B] Quote
bonita Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witam po Dniu Dziecka:lol: ...[/quote] [B]Cześć, znowu trzeba będzie rok czekać:evil_lol:[/B] Quote
Recommended Posts