Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [I][B]:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red]cześć kasiu ...wczoraj byłam prawie w Bielsku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [B]czesc ....drzemie nadal w Tobie cos?????[/B] Quote
izka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witam serdecznie :loveu: Psiaki jak zwykle cudniaste :loveu: [IMG]http://img508.imageshack.us/img508/2664/dscn1134zx4.jpg[/IMG] Quote
Paula Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Czemu zaniedbujesz swojego blogaska? :razz: :diabloti: Gie mi padło :angryy: Quote
bonita Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 [B]Jestem! kkkurde nie mogłam się na dogo dostać[/B]:mad::mad::mad: Quote
bonita Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 [quote name='Kate I Luka']Hello Mamcia... Buziaki od coruni, i od wnusia... znow mial dzis kleszcza :mad: ale juz bardzo profesjonalnie do tego podeszlam, po ostatnich godzinnych podejsciach, i ciach prach i juz go nie ma :)[/quote] [B]Cześć cócia :) Merol też miał wczoraj kleszcza:angryy: wrrr, a nosi obrożę przeciw kleszową:cool3: ale udało nam się go pozbyć i spłynął z wodą w WC:p[/B] [quote name='madzia i medor']Witam mamcie, siostrę, drugą siostrę i braciszka:p:p[/quote] [B]Cześc dziecko moje:loveu:[/B] [quote name='AgusiaTerierka']Witamy, pozdrawiamy, lecimy na spacerek nad jezioro...[/quote] U[B]ważajcie na kleszcze:cool3:, chyba bardziej na miejscu było by zapytać, a uważałyście na kleszcze:evil_lol:[/B] [quote name='Asiaczek']Miłego wypoczynku! Pzdr.[/quote] [B]Dzięki! fajnie było, tylko ciekawe czemu zawsze po weekendzie jestem bardziej zmordowana niż w tygodniu:evil_lol: poniedziałek powinien być dniem wolnym:p[/B] [quote name='evaxon']czesc czołem kluski z rosołem :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] [B]miałam rosół z makaronkiem:cool3:[/B] [quote name='paula_z']Doberek fafluńce :p[/quote] [B]Hejka pańciu mojego ulubionego Pitosława :)[/B] Quote
bonita Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 [quote name='majoka']heloł Bonitko[/quote] [B]Cześć Majorko :)[/B] [quote name='madzia i medor']mamcia gdzie jesteś:siara::siara:[/quote] [B]No jestem córciu, jestem, jak tylko mnie dopuszczą zaraz tu włażę, tylko Oni mnie nie chcą dopuścić do kompa:placz: cały czas ktoś mi przeszkadzuje:shake:, muszę z tym wszystkim zrobić porządek:mad:[/B] [quote name='dealer']helol Kasia:multi:[/quote] [B]Hejka Dijejka[/B]:multi: [quote name='PIKA']Cesć :multi:[/quote] [B]Cześć Babcia[/B] :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red]cześć kasiu ...wczoraj byłam prawie w Bielsku:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I][/quote] :evil_lol:[B]Czemu nie wlazłąś:cool3:, razem z jakimś niufem małym:loveu:[/B] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc ....drzemie nadal w Tobie cos?????[/B][/quote] [B]:razz: Interesujące pytanie:evil_lol: czy we mnie jeszcze coś drzemie?[/B]:evil_lol: [B]Qurde muszę sprawdzić:roll:[/B] [quote name='DORRAG']Cześć :p :p[/quote] [B]Witojcie[/B] :loveu: Quote
basia bonnie Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witam sąsiadke! :loveu: I dobranoc :loveu: Karaluchy pod poduchy :evil_lol::loveu: Quote
bonita Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 [quote name='izka']Witam serdecznie :loveu: [B]Cześć Iza :)[/B] Psiaki jak zwykle cudniaste :loveu: [B]Dzięki [/B] [IMG]http://img508.imageshack.us/img508/2664/dscn1134zx4.jpg[/IMG][/quote] [quote name='teqquila']Witanko:) :diabloti:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti:[B]Cześć[/B] [quote name='madzia i medor']Gdzie jesteś... :siara:[/quote] [B]Nom tu siedzem, nie wiem czy fotki wklejać, czy galerie odwiedzać, mam mały dylemat:p[/B] [quote name='paula_z']Czemu zaniedbujesz swojego blogaska? :razz: :diabloti: [B]Mój blogasek mnie nie chciał wpuścić, ehhhhh, coś dziś ten internat słabo mi lezie:shake:, muli jak fix, mozilla mi się tak zwiesiła że musiałam na nowo z netu wgrywać:p. A internet Explorer zwiesza się po kilku min. działania:p się wszystko uwzięło na mnie, a na dodatek mła dziecko siedziało aż do 10- tej na skypie:mad:[/B] Gie mi padło :angryy:[/quote] [B]Mi jeszcze lezie[/B]:cool3:, [B]ale nikt nie chce ze mną gadać:oops:[/B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 [quote name='ß@$!@']Witam sąsiadke! :loveu: I dobranoc :loveu: Karaluchy pod poduchy :evil_lol::loveu:[/quote] [B]Witanko B@$!@ :multi: dobranoc pchełki na noc:loveu::loveu::loveu:[/B]:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Wklejaj fotki:loveu::loveu::loveu: A tym ONYM, to manto trza spuścić:diabloti: Quote
agbar Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Wklejaj fotki:loveu::loveu::loveu: A tym ONYM, to manto trza spuścić:diabloti:[/quote] ty to bys tylko bila...ty jakas nierasowa jestes..agresywna..kopiowana i masz utrudniona komunikacje:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [quote name='dealer']ty to bys tylko bila...ty jakas nierasowa jestes..agresywna..kopiowana i masz utrudniona komunikacje:diabloti:[/QUOTE] Bo ogonka nie mam:diabloti: :diabloti: Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [COLOR=DarkRed][B]..witam Cie po weekendzie................ poczytałam tylko coś fotów jakiś nie było???...............czy możem oślepła na starość???:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR] Quote
bonita Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='madzia i medor']Wklejaj fotki:loveu::loveu::loveu: A tym ONYM, to manto trza spuścić:diabloti:[/quote] [B]No trza ich dopaśc i wkropić:mad:[/B] [quote name='dealer']ty to bys tylko bila...ty jakas nierasowa jestes..agresywna..kopiowana i masz utrudniona komunikacje:diabloti:[/quote] :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Bo ogonka nie mam:diabloti: :diabloti:[/quote] [B]To dobrze że nie masz:diabloti: [/B] [quote name='Vectra']Gry wieczorek cioteczko :diabloti:[/quote] [B]O dzień doberek moja ulubiona sistrzeniczko[/B]:loveu:[B]Pewno śpisz jeszcze:cool3:[/B] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..witam Cie po weekendzie................ poczytałam tylko coś fotów jakiś nie było???...............czy możem oślepła na starość???:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR][/quote] [B]Nie, fotów ani starych, ani nowych niet, jak mi się cuś nie zwiesi to za chwilę wstawię:cool3:[/B] Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Cześć Fafluńce! Wybieracie się może do Krakowa na wystawę:evil_lol:? Chyba w zeszłym roku coś mówiłaś, że w tym nie pojedziesz, ale już nie wiem, pamięć mnie zawodzi:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [B]:loveu: czesc [/B] [B]to sprawdz czy to nadal w Tobie drzemie:loveu:[/B] [B]milego i cieplego dzionka:loveu: [/B] Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dzien dober...kkkurde wydawalo mi sie ze tu bylam.....i witalam ....musze sie napic kawy....:cool1: Quote
bonita Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='dealer']dzien dober...kkkurde wydawalo mi sie ze tu bylam.....i witalam ....musze sie napic kawy....:cool1:[/quote] [B]Tia, to żle widzę z Tobą Djijejko:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też kaffę będę robiła :D [/B] Quote
Recommended Posts