Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita'][B]Merol też był kiedyś mały :)[/B]
[IMG]http://img296.imageshack.us/img296/7898/skanuj0012ab5.jpg[/IMG]

[B]I dzieci też :)[/B]
[IMG]http://img252.imageshack.us/img252/2696/skanuj0016wu2.jpg[/IMG][/quote]

[B]a co Ci sie na takie wspominki wzielo????[/B]

[B]czesc.....[/B]

[B]Matko kochana i pies w wozku.....:evil_lol: :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]bonita a co one tutaj tak kombinuja ???[/B][/quote]
Chcą się dostać do biura:evil_lol: i coś skserować.

Posted

[quote name='Guffi']Nareszcie zmieniony tytuł:evil_lol: A już myślałam, że mi jakaś nowa galeryjka przypadkiem do subskrypcji wpadła;)[/quote]
[B]Cześć Guffi:loveu: , a wiesz Ty od ostatniego mulenia dogo wogóle zniknęłaś mi z subskrypcji:cool3: , zresztą jeszcze klka innych galerii:shake: , muszę iść na ich poszukiwania:evil_lol: [/B]
[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a co Ci sie na takie wspominki wzielo????[/B]
[B][COLOR=magenta]Pisłałam czemu:cool3: mła dziecko urządzenie 3 w jednym dostało i sobie skanuję troszkę:evil_lol: [/COLOR][/B]
[B]czesc.....[/B]
[B][COLOR=magenta]Cześć :loveu: [/COLOR][/B]
[B]Matko kochana i pies w wozku.....:evil_lol: :evil_lol: [/B][/quote]
[B][COLOR=magenta]A co:evil_lol: bywało i że 3 były[/COLOR]:evil_lol: [/B]
[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]bonita a co one tutaj tak kombinuja ???[/B][/quote]
[B]Wiesz one mają w biurze swoją prywatną półeczke ze skarbami:cool3: , piłeczki duże i małe itp itd. Więc tam sobie wchodzą często i sprawdzają czy z półeczą wszystko OK, czy ktoś czasem jej nie okradł:evil_lol: Lubią tam sobie koło niej leżecz i pilnować przed wszystkimi:cool3: szczególnie Diki[/B]
[quote name='Guffi']Chcą się dostać do biura:evil_lol: i coś skserować.[/quote]
:evil_lol:
[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]maja do wykonania jakis pilny miedzynarodowy telefon???????????[/B]:evil_lol: :evil_lol:[/quote]
[B]Całkiem możliwe:evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Cześć Guffi:loveu: , a wiesz Ty od ostatniego mulenia dogo wogóle zniknęłaś mi z subskrypcji:cool3: , zresztą jeszcze klka innych galerii:shake: , muszę iść na ich poszukiwania:evil_lol: [/B]
[/quote]
A wiesz, że mi też, m.in. Ciebie musiałam szukać;) ale to już wcześniej, zanim zmieniłaś tytuł.

Posted

Ja mam całkiem sporo "normalnych" fotek i też przymierzam się do urządzenia "3 w 1". Juz tak się przymierzam do ubiegłegoroku. Ale ciągle są jakieś inne, pilniejsze wydatki...

Jak spłacę aparat, to może wtedy przyjdzie czas na takie urządzenie. Warto skanować fotki, to zdecydowanie lepszy sposób przechowywania i bezpieczniejszy... Bo ja nawet nie pamiętam, gdzie mam klisze...:oops:
Pzdr.

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:doberek z ranka ...pogoda miodzio ....tylko szkopół w tym że Ozzulec nie lubi upału ....a jak moje siostrzaczki:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:doberek z ranka ...pogoda miodzio ....tylko szkopół w tym że Ozzulec nie lubi upału ....a jak moje siostrzaczki:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[B]Witaj sis :)

Śpią jeszcze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B]

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja mam całkiem sporo "normalnych" fotek i też przymierzam się do urządzenia "3 w 1". Juz tak się przymierzam do ubiegłegoroku. Ale ciągle są jakieś inne, pilniejsze wydatki...

Jak spłacę aparat, to może wtedy przyjdzie czas na takie urządzenie. Warto skanować fotki, to zdecydowanie lepszy sposób przechowywania i bezpieczniejszy... Bo ja nawet nie pamiętam, gdzie mam klisze...:oops:
Pzdr.[/quote]

[B]Dokładnie Asiaczku, nie ma to jak mieć fotki bezpieczne na płycie, ja też już większość klisz gdzieś posiałam:oops:, teraz zostały tylko zdjęcia.
W końcu może zrobię z tym porządek:evil_lol:
Pozdrowionka
[/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Witaj sis :)

Śpią jeszcze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:Ozzy już po spacerku i sniadanku ucina komara;):evil_lol:razem z pańciem......:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:Ozzy już po spacerku i sniadanku ucina komara;):evil_lol:razem z pańciem......:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[B]Siq już były zrobić, nawet spacerowe, ale teraz śpią snem spokojnym wysiqanym:evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Dokładnie Asiaczku, nie ma to jak mieć fotki bezpieczne na płycie, ja też już większość klisz gdzieś posiałam:oops:, teraz zostały tylko zdjęcia.
W końcu może zrobię z tym porządek:evil_lol:
Pozdrowionka
[/B][/quote]
Ja też na to liczę, "że w końcu zrobię z tym porządek". Ale to będzie chyba na emeryturze, "circa about" za jakies 5 lat. Jak dobrze pójdzie.:lol:
Pzdr.

Posted

Hello Mamcia...

Buziaki od coruni, i od wnusia... znow mial dzis kleszcza :mad: ale juz bardzo profesjonalnie do tego podeszlam, po ostatnich godzinnych podejsciach, i ciach prach i juz go nie ma :)