Guffi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Nareszcie zmieniony tytuł:evil_lol: A już myślałam, że mi jakaś nowa galeryjka przypadkiem do subskrypcji wpadła;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='bonita'][B]Merol też był kiedyś mały :)[/B] [IMG]http://img296.imageshack.us/img296/7898/skanuj0012ab5.jpg[/IMG] [B]I dzieci też :)[/B] [IMG]http://img252.imageshack.us/img252/2696/skanuj0016wu2.jpg[/IMG][/quote] [B]a co Ci sie na takie wspominki wzielo????[/B] [B]czesc.....[/B] [B]Matko kochana i pies w wozku.....:evil_lol: :evil_lol: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']To rozumiem, to są prawdziwe zdjęcia najprawdziwszych boksiów! [IMG]http://img508.imageshack.us/img508/2664/dscn1134zx4.jpg[/IMG][/quote] [B]bonita a co one tutaj tak kombinuja ???[/B] Quote
Guffi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]bonita a co one tutaj tak kombinuja ???[/B][/quote] Chcą się dostać do biura:evil_lol: i coś skserować. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='Guffi']Chcą się dostać do biura:evil_lol: i coś skserować.[/quote] [B]maja do wykonania jakis pilny miedzynarodowy telefon???????????[/B]:evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 [quote name='Guffi']Nareszcie zmieniony tytuł:evil_lol: A już myślałam, że mi jakaś nowa galeryjka przypadkiem do subskrypcji wpadła;)[/quote] [B]Cześć Guffi:loveu: , a wiesz Ty od ostatniego mulenia dogo wogóle zniknęłaś mi z subskrypcji:cool3: , zresztą jeszcze klka innych galerii:shake: , muszę iść na ich poszukiwania:evil_lol: [/B] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a co Ci sie na takie wspominki wzielo????[/B] [B][COLOR=magenta]Pisłałam czemu:cool3: mła dziecko urządzenie 3 w jednym dostało i sobie skanuję troszkę:evil_lol: [/COLOR][/B] [B]czesc.....[/B] [B][COLOR=magenta]Cześć :loveu: [/COLOR][/B] [B]Matko kochana i pies w wozku.....:evil_lol: :evil_lol: [/B][/quote] [B][COLOR=magenta]A co:evil_lol: bywało i że 3 były[/COLOR]:evil_lol: [/B] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]bonita a co one tutaj tak kombinuja ???[/B][/quote] [B]Wiesz one mają w biurze swoją prywatną półeczke ze skarbami:cool3: , piłeczki duże i małe itp itd. Więc tam sobie wchodzą często i sprawdzają czy z półeczą wszystko OK, czy ktoś czasem jej nie okradł:evil_lol: Lubią tam sobie koło niej leżecz i pilnować przed wszystkimi:cool3: szczególnie Diki[/B] [quote name='Guffi']Chcą się dostać do biura:evil_lol: i coś skserować.[/quote] :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]maja do wykonania jakis pilny miedzynarodowy telefon???????????[/B]:evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B]Całkiem możliwe:evil_lol: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [B]no to moja wina...nie doczytałam tego urzadzenia 3 w jednym:loveu: [/B] [B]ale całkiem dobrze Tobie idzie ta zabawa.....:diabloti: [/B] Quote
Guffi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='bonita'][B]Cześć Guffi:loveu: , a wiesz Ty od ostatniego mulenia dogo wogóle zniknęłaś mi z subskrypcji:cool3: , zresztą jeszcze klka innych galerii:shake: , muszę iść na ich poszukiwania:evil_lol: [/B] [/quote] A wiesz, że mi też, m.in. Ciebie musiałam szukać;) ale to już wcześniej, zanim zmieniłaś tytuł. Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Mamcia, Ciebie to ostanio za mało tu:diabloti::diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ja mam całkiem sporo "normalnych" fotek i też przymierzam się do urządzenia "3 w 1". Juz tak się przymierzam do ubiegłegoroku. Ale ciągle są jakieś inne, pilniejsze wydatki... Jak spłacę aparat, to może wtedy przyjdzie czas na takie urządzenie. Warto skanować fotki, to zdecydowanie lepszy sposób przechowywania i bezpieczniejszy... Bo ja nawet nie pamiętam, gdzie mam klisze...:oops: Pzdr. Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:doberek z ranka ...pogoda miodzio ....tylko szkopół w tym że Ozzulec nie lubi upału ....a jak moje siostrzaczki:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
bonita Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:doberek z ranka ...pogoda miodzio ....tylko szkopół w tym że Ozzulec nie lubi upału ....a jak moje siostrzaczki:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [B]Witaj sis :) Śpią jeszcze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B] Quote
bonita Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='Asiaczek']Ja mam całkiem sporo "normalnych" fotek i też przymierzam się do urządzenia "3 w 1". Juz tak się przymierzam do ubiegłegoroku. Ale ciągle są jakieś inne, pilniejsze wydatki... Jak spłacę aparat, to może wtedy przyjdzie czas na takie urządzenie. Warto skanować fotki, to zdecydowanie lepszy sposób przechowywania i bezpieczniejszy... Bo ja nawet nie pamiętam, gdzie mam klisze...:oops: Pzdr.[/quote] [B]Dokładnie Asiaczku, nie ma to jak mieć fotki bezpieczne na płycie, ja też już większość klisz gdzieś posiałam:oops:, teraz zostały tylko zdjęcia. W końcu może zrobię z tym porządek:evil_lol: Pozdrowionka [/B] Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='bonita'][B]Witaj sis :) Śpią jeszcze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:Ozzy już po spacerku i sniadanku ucina komara;):evil_lol:razem z pańciem......:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
bonita Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:Ozzy już po spacerku i sniadanku ucina komara;):evil_lol:razem z pańciem......:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B]Siq już były zrobić, nawet spacerowe, ale teraz śpią snem spokojnym wysiqanym:evil_lol:[/B] Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='bonita'][B]Dokładnie Asiaczku, nie ma to jak mieć fotki bezpieczne na płycie, ja też już większość klisz gdzieś posiałam:oops:, teraz zostały tylko zdjęcia. W końcu może zrobię z tym porządek:evil_lol: Pozdrowionka [/B][/quote] Ja też na to liczę, "że w końcu zrobię z tym porządek". Ale to będzie chyba na emeryturze, "circa about" za jakies 5 lat. Jak dobrze pójdzie.:lol: Pzdr. Quote
Kate I Luka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Hello Mamcia... Buziaki od coruni, i od wnusia... znow mial dzis kleszcza :mad: ale juz bardzo profesjonalnie do tego podeszlam, po ostatnich godzinnych podejsciach, i ciach prach i juz go nie ma :) Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Witam mamcie, siostrę, drugą siostrę i braciszka:p:p Quote
Jagoda1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Witamy, pozdrawiamy, lecimy na spacerek nad jezioro... Quote
e.v.a Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 czesc czołem kluski z rosołem :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts