bonita Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć kochana babciu:loveu::loveu::loveu: ale Ci się na wspominki zebrało:lol: fotki psiaków cuuudne,nawet nie wiedziałam, ze miałaś takie stadko:loveu: No wzięło mnie cuś na te wspominki:evil_lol: Witaj wnusia :) Quote
misiaczek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Kuzynko cześć :). A może jakieś jeszcze fotki wspominkowe???:cool3: W końcu musisz zadbać,coby urządzenie 3w1 się nie zakurzyło :evil_lol:. Quote
bonita Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 paula_z napisał(a):Cześć cioteczko z fafluńcami :loveu: :multi: Cześć Paulinko z Pittmankiem:loveu: misiaczek napisał(a):Kuzynko cześć :). A może jakieś jeszcze fotki wspominkowe???:cool3: W końcu musisz zadbać,coby urządzenie 3w1 się nie zakurzyło :evil_lol:. Tak, tak jeszcze dam:loveu: oczywiście że nie może się zakurzyć:evil_lol: dealer napisał(a):dzien dobry Kasienko:loveu: Dzień dobry Aguniu:loveu: Quote
bonita Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Nadrobiłam wszystkie zaległości hhhhhhhhhhhuuuurrrraaaaaaaa!!!:multi::multi::multi: Quote
bonita Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Jeszcze troszkę wspominek ( Misiaczek chciała ) :) To ja z moimi pierwszymi szczeniaczkami od Merola :) Quote
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 przeczytalam to co mi napisałaś na GG i jestem ZA jak szaleć to na całego ranyy jakie fajowe kluchi :) Quote
bonita Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):przeczytalam to co mi napisałaś na GG i jestem ZA jak szaleć to na całego A co:evil_lol:, tylko zakup mojego prywatnego trzecieg obliżniaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Romana i Viktora się opóżni:placz: ranyy jakie fajowe kluchi :) A o mnie to nic nie napisała:diabloti: tylko kluchi, kluchi:evil_lol: A ja się tak serdecznie ze zdjęcia uśmiecham:evil_lol: Quote
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 no niestety , muszę cię rozczarować , nie gustuje w kobietach :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 bonita napisał(a): Fajne, też lubię, a ostatnio tak ich mało, taką im niektórzy ludzie złą opinię zrobili:angryy:, a przecież z każdej rasy da się bandytę zrobić jak w padnie w ręce jakiegoś osiołka:p Dokładnie tak:p bonita napisał(a):Jeszcze troszkę wspominek ( Misiaczek chciała ) :) To ja z moimi pierwszymi szczeniaczkami od Merola :) Już wiem, po kim odziedziczyłam urodę:bigcool::bigcool::diabloti: Quote
Kate I Luka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 A gdzie Boncio??? Tylko żółtki przylepy tulisz... Merol czujnym okiem lustruje :) Quote
bonita Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):no niestety , muszę cię rozczarować , nie gustuje w kobietach :diabloti: Nie? :placz::placz::placz::placz::placz::diabloti: Quote
bonita Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Kate I Luka napisał(a):A gdzie Boncio??? Tylko żółtki przylepy tulisz... Merol czujnym okiem lustruje :) Powiem córciu szczerze, że Bonka to wtedy nawet w planach nie było:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 bonita napisał(a):Nie? :placz::placz::placz::placz::placz::diabloti: Nie !! :diabloti: :diabloti: Quote
bonita Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Dokładnie tak:p Już wiem, po kim odziedziczyłam urodę:bigcool::bigcool::diabloti: :loveu:Cócia moja koffana:loveu: Quote
bonita Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Merol też był kiedyś mały :) I dzieci też :) Quote
bonita Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):Nie !! :diabloti: :diabloti: To chyba dobrze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 BILLY IDOL Eksodus BALLADA z Bonitą Bardzo jeszcze malutkie :) i jezcze mniejsze Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 aaa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ten bialasek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 bonita napisał(a):Powiem córciu szczerze, że Bonka to wtedy nawet w planach nie było:evil_lol::evil_lol::evil_lol: O kurde, faktycznie... przecież to pierwszy miot Merolci.... gapa jestem :oops: Quote
e.v.a Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 bonita napisał(a): I dzieci też :) :loveu: genialna fota!!!:loveu: Quote
Recommended Posts