Imbirka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 bonita znowu nic nie pisze:cool3:, no jak tam już jest mama? [IMG]http://www.gify-animowane.pl/gify/Zwierzeta/Pieski/1.gif[/IMG] Quote
Kate I Luka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :niewiem: :niewiem: :niewiem: ni widu ni słychu :niewiem: :niewiem: :niewiem: Quote
Korenia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Może nie pisze, bo trzodą się zajmuje... Quote
misiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Bonita nie czasowa....moze dzieci już niańczy? :loveu: Quote
Guffi Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Noooo...:mad: A jeszcze jutro zostało:p . Quote
bonita Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [B][I]Ale Was tu dużo zaglądało[/I][/B]:crazyeye:Alu, Misiaczku,, Imbir 1, Kate i Luka,Iza i Avanti, Izka, Dorrag, Pinczerka i Gizmo, Guffi, Korenia, Evaxon[B][I] -Dzięki ,[/I][/B] [B][I]a unas grypa żołądkowa grasuje i nie jest najlepiej:shake: , noce nieprzespane z dziećmi w łazience:p . Szczeniaczków jak nie było tak ni ma:niewiem: . Bono ma cyce wielkie i pełne mleka, ale jakoś nie widzę żeby cus się miało rodzić:shake: .[/I][/B] [B][I]Zaczyna mnie to zastanawiać:hmmmm: już od wczoraj, ale żeby nabrała mnie- to nic, ale weterynarza?[/I][/B] [B][I]Wiecie nad czym się zastanawiam:razz: , czy czasem nie wycykała całej rodzinki, weterynarza oraz moich biednych dzieci:oops: :oops: :oops: .[/I][/B] Quote
bonita Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Guffi']:calus: Witam wszystkich! Cześć "Bonita"! Z niecierpliwością czekam na szczeniaczki Bonka:loveu: . Pocałuj ode mnie Dickusia w ten słodki nochal:calus:. P.S.Wiesz kim jestem;)[/quote] [B][I]Witam:loveu: Tak przypuszczam[/I][/B]:cool3: [B][I]że wiem.[/I][/B] [B][I]Czy to pańcia Futrusia, Azulka i 4-ki gryzoników:cool3: , Czy się mylę Guffi?[/I][/B] Quote
bonita Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='izka']Witajcie ! Obejrzalam calą galerie i napatrzyc sie nie mogę ,:lol: przepiękne boksery:loveu: Suczydla ,no slów mi brak ,cos pięknego .Bonita moja suka ,wyglada jak siostra Twoich ,ale nie wiem czy mogę wkleić u Ciebie jej zdjecie ? moze zajzysz do mojej galerii? Masz wielkie szczescie tyle boksiów ,ja mam tylko 2:lol: no cuda ,przesliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] [B][I]Cześć Iza:loveu: . Pewno że możesz wkleić jej fotki - super, jak będę miała chwije zaglądnę do Waszej galerii :)[/I][/B] [B][/B] Quote
e.v.a Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :razz: pewnie czeka na najmniej odpowiedni moment :evil_lol: zobaczysz napewno w nocy cos sie ruszy :cool3: trzymamy kciuki :multi: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [B][I]o rany ...czyżby wam kawał szykowała:cool3: grypki łazienkowej współczuje ...przerabiałam [/I][/B] Quote
zuzolandia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [COLOR=SlateGray][I][B]Witanko ;-)...no nie mow ze cwaniara wszystkich oszukala ??? chyba nam tego nie zrobi !!! i w koncu urodzi te malenkie bąkersiki ;-)... U briardow w tym roku było strasznie duzoooo oszukanychhh ciąz ;-) Znam osobiscie kilka hodowli gdzie sunie nabiły wszystkich w przysłowiowa buteleczke ;-)..... Pozdrowionka ... [/B][/I][/COLOR] Quote
bonita Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='zuzolandia'][COLOR=slategray][I][B]Witanko ;-)...no nie mow ze cwaniara wszystkich oszukala ??? chyba nam tego nie zrobi !!! i w koncu urodzi te malenkie bąkersiki ;-)...[/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=slategray]U briardow w tym roku było strasznie duzoooo oszukanychhh ciąz ;-)[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=slategray]Znam osobiscie kilka hodowli gdzie sunie nabiły wszystkich w przysłowiowa buteleczke ;-).....[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=slategray]Pozdrowionka ...[/COLOR][/B][/I] [/quote] [B][I]Ale jak to zrobiła to jest z niej szcwana suka[/I][/B]:diabloti: , [B][I]u Bokserów też się to często spotyka( sama to raz przerabiałam:oops: , ale się szybko połapałam, moja koleżanka teżma taką cwaniarkę:diabloti: ), dlatego pilnowałam zeby jej nie zatuczyć, zeby mi się potem nie zdawało że taaaka beka pełna szczeniąt, a tu figa. No ale Bono to wyższa szkoła, przez ostatnie dni taka spokojna się zrobiła:crazyeye: , mało jadła:crazyeye: , cyce wielkie a w nich mleko( nawet babcia Merol ją ostro badała nosem:evil_lol: ), brzuch lekko opadł i co mam myśleć :cool3: w końcu u psa byłam:mad: . Nic poczekam jeszcze do jutra, ale coś mi się nie chce wierzyć że się coś wykluje:shake: .[/I][/B] [B][I]Tak mi przykro:placz: myślałam że Was zasypię fotami szczeniaczków:placz: :placz: :placz: a tu nic:placz: .[/I][/B] [B][I]wyobrażcie sobie moje dzieci:placz:(oj Bono, Bono:diabloti: ) .[/I][/B] Quote
mar....ka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ulala,ulala...... Nie było mnie pare dni i co......:(muszę być szczeniory!!!!! Quote
mar....ka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Na pewno coś ruszy....Przecież nawet wczesniej płeć obstawiłam:evil_lol: Quote
Guffi Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Witam:loveu: Tak przypuszczam[/I][/B]:cool3: [B][I]że wiem.[/I][/B] [B][I]Czy to pańcia Futrusia, Azulka i 4-ki gryzoników:cool3: , Czy się mylę Guffi?[/I][/B][/quote] A jak! Ja też czekam na szczeniaczki Bonka, dlatego tu jestem:loveu: . I chyba zostanę na dłużej:p . Quote
Guffi Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Bonka chudzinka:shake: . Czekamy do jutra:mad: . Quote
misiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 O kurcze...co za wieści :cool3:.A nie robiłyscie USG? Boni nie wygłupiaj się ;) :mad:,przecież wszyscy czekamy na dzieciaki twoje :). Quote
Kate I Luka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='bonita']brzuch lekko opadł i co mam myśleć :cool3: w końcu u psa byłam:mad: . Nic poczekam jeszcze do jutra, ale coś mi się nie chce wierzyć że się coś wykluje:shake: .[/I][/B] [B][I]Tak mi przykro:placz: myślałam że Was zasypię fotami szczeniaczków:placz: :placz: :placz: a tu nic:placz: .[/I][/B] [B][I]wyobrażcie sobie moje dzieci:placz:(oj Bono, Bono:diabloti: ) .[/I][/B][/QUOTE] :shake: :shake: :shake: aż mi się nie chce wierzyć , że tak wszystkich Bonita wykiwała :shake: :shake: :shake: A ja chcę małe kluchy oglądać :-( :-( :-( :-( Quote
tygra Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 mam nadzieję ze jednak będą jakieś klusie [B]Bodziulka[/B] jaki łądny banerek, aż muszę zajrzeć co się za nim kryje Quote
izka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witam Bonita milo ze znalazlas chwilke i do nas zajzalaś:lol: Widze ze atmosfera u Ciebie goraca, od wczoraj zagladam czesciej czekajac jak wszyscy na male boksie ,a tu nie ma dzieciaczkow. wklejam zdjecie mojej suki:lol: [img]http://img54.imageshack.us/img54/2819/a117wy2.jpg[/img] [img]http://img455.imageshack.us/img455/7026/b133pf5.jpg[/img] [img]http://img299.imageshack.us/img299/5490/b2te0.jpg[/img] trzymamy wszystkie lapy za maluchy:multi: powodzenia Quote
Recommended Posts