Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][I]Ale Was tu dużo zaglądało[/I][/B]:crazyeye:Alu, Misiaczku,, Imbir 1, Kate i Luka,Iza i Avanti, Izka, Dorrag, Pinczerka i Gizmo, Guffi, Korenia, Evaxon[B][I] -Dzięki ,[/I][/B] [B][I]a unas grypa żołądkowa grasuje i nie jest najlepiej:shake: , noce nieprzespane z dziećmi w łazience:p . Szczeniaczków jak nie było tak ni ma:niewiem: . Bono ma cyce wielkie i pełne mleka, ale jakoś nie widzę żeby cus się miało rodzić:shake: .[/I][/B]
[B][I]Zaczyna mnie to zastanawiać:hmmmm: już od wczoraj, ale żeby nabrała mnie- to nic, ale weterynarza?[/I][/B]

[B][I]Wiecie nad czym się zastanawiam:razz: , czy czasem nie wycykała całej rodzinki, weterynarza oraz moich biednych dzieci:oops: :oops: :oops: .[/I][/B]

Posted

[quote name='Guffi']:calus: Witam wszystkich!
Cześć "Bonita"! Z niecierpliwością czekam na szczeniaczki Bonka:loveu: .
Pocałuj ode mnie Dickusia w ten słodki nochal:calus:.

P.S.Wiesz kim jestem;)[/quote]

[B][I]Witam:loveu: Tak przypuszczam[/I][/B]:cool3: [B][I]że wiem.[/I][/B]
[B][I]Czy to pańcia Futrusia, Azulka i 4-ki gryzoników:cool3: , Czy się mylę Guffi?[/I][/B]

Posted

[quote name='izka']Witajcie !
Obejrzalam calą galerie i napatrzyc sie nie mogę ,:lol: przepiękne boksery:loveu:
Suczydla ,no slów mi brak ,cos pięknego .Bonita moja suka ,wyglada jak siostra Twoich ,ale nie wiem czy mogę wkleić u Ciebie jej zdjecie ? moze zajzysz do mojej galerii? Masz wielkie szczescie tyle boksiów ,ja mam tylko 2:lol:
no cuda ,przesliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

[B][I]Cześć Iza:loveu: . Pewno że możesz wkleić jej fotki - super, jak będę miała chwije zaglądnę do Waszej galerii :)[/I][/B]
[B][/B]

Posted

[COLOR=SlateGray][I][B]Witanko ;-)...no nie mow ze cwaniara wszystkich oszukala ??? chyba nam tego nie zrobi !!! i w koncu urodzi te malenkie bąkersiki ;-)...
U briardow w tym roku było strasznie duzoooo oszukanychhh ciąz ;-)
Znam osobiscie kilka hodowli gdzie sunie nabiły wszystkich w przysłowiowa buteleczke ;-).....
Pozdrowionka ...
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='zuzolandia'][COLOR=slategray][I][B]Witanko ;-)...no nie mow ze cwaniara wszystkich oszukala ??? chyba nam tego nie zrobi !!! i w koncu urodzi te malenkie bąkersiki ;-)...[/B][/I][/COLOR]
[I][B][COLOR=slategray]U briardow w tym roku było strasznie duzoooo oszukanychhh ciąz ;-)[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=slategray]Znam osobiscie kilka hodowli gdzie sunie nabiły wszystkich w przysłowiowa buteleczke ;-).....[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=slategray]Pozdrowionka ...[/COLOR][/B][/I]
[/quote]

[B][I]Ale jak to zrobiła to jest z niej szcwana suka[/I][/B]:diabloti: , [B][I]u Bokserów też się to często spotyka( sama to raz przerabiałam:oops: , ale się szybko połapałam, moja koleżanka teżma taką cwaniarkę:diabloti: ), dlatego pilnowałam zeby jej nie zatuczyć, zeby mi się potem nie zdawało że taaaka beka pełna szczeniąt, a tu figa. No ale Bono to wyższa szkoła, przez ostatnie dni taka spokojna się zrobiła:crazyeye: , mało jadła:crazyeye: , cyce wielkie a w nich mleko( nawet babcia Merol ją ostro badała nosem:evil_lol: ), brzuch lekko opadł i co mam myśleć :cool3: w końcu u psa byłam:mad: . Nic poczekam jeszcze do jutra, ale coś mi się nie chce wierzyć że się coś wykluje:shake: .[/I][/B]
[B][I]Tak mi przykro:placz: myślałam że Was zasypię fotami szczeniaczków:placz: :placz: :placz: a tu nic:placz: .[/I][/B]
[B][I]wyobrażcie sobie moje dzieci:placz:(oj Bono, Bono:diabloti: ) .[/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Witam:loveu: Tak przypuszczam[/I][/B]:cool3: [B][I]że wiem.[/I][/B]
[B][I]Czy to pańcia Futrusia, Azulka i 4-ki gryzoników:cool3: , Czy się mylę Guffi?[/I][/B][/quote]
A jak!
Ja też czekam na szczeniaczki Bonka, dlatego tu jestem:loveu: .
I chyba zostanę na dłużej:p .

Posted

[quote name='bonita']brzuch lekko opadł i co mam myśleć :cool3: w końcu u psa byłam:mad: . Nic poczekam jeszcze do jutra, ale coś mi się nie chce wierzyć że się coś wykluje:shake: .[/I][/B]
[B][I]Tak mi przykro:placz: myślałam że Was zasypię fotami szczeniaczków:placz: :placz: :placz: a tu nic:placz: .[/I][/B]
[B][I]wyobrażcie sobie moje dzieci:placz:(oj Bono, Bono:diabloti: ) .[/I][/B][/QUOTE]

:shake: :shake: :shake: aż mi się nie chce wierzyć , że tak wszystkich Bonita wykiwała :shake: :shake: :shake:

A ja chcę małe kluchy oglądać :-( :-( :-( :-(

Posted

Witam
Bonita milo ze znalazlas chwilke i do nas zajzalaś:lol: Widze ze atmosfera u Ciebie goraca, od wczoraj zagladam czesciej czekajac jak wszyscy na male boksie ,a tu nie ma dzieciaczkow.
wklejam zdjecie mojej suki:lol:

[img]http://img54.imageshack.us/img54/2819/a117wy2.jpg[/img]

[img]http://img455.imageshack.us/img455/7026/b133pf5.jpg[/img]

[img]http://img299.imageshack.us/img299/5490/b2te0.jpg[/img]

trzymamy wszystkie lapy za maluchy:multi:
powodzenia