Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']Bandzior to:Bandziorek, Bandzik, Bandziuś, Dziuś, Dziusia, Dziorka, Tadziu, Złotko, Morda, Śmierduch, Dziunia, Dzioszek, Chłopczyk, Brzydalu, Chudzinko, Ząbku, Zębuszki, itp., itp. co mi ślina na język przniesie :P

Paskuda to: Paskusia, Kusia, Tusia, Paski, Starucho, Leniuchu, Mordo, Mordeczko, Ryjku, Brzydalu, Małpo, itp., itd.[/quote]
No nie muszę przyznać że bardzo oryginalnie nawałaś/łeś swoje psy:cool3: . czy Bandzior to na serio bandzior a Paskuda to czemu?

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Juz kiedyś na dogo był taki temat:p [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Mimo, że minęło 5 miesiecy nadal pamietam jak mowiliśmy do Sarci. Wspomnienia wróciły:roll: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Sara, Sarcia, Saruta, Sarcik, Sarutek, Gwiazdeczka, Saruś, Bąbelek.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Juz kiedyś na dogo był taki temat:p [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkgreen]Mimo, że minęło 5 miesiecy nadal pamietam jak mowiliśmy do Sarci. Wspomnienia wróciły:roll: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkgreen]Sara, Sarcia, Saruta, Sarcik, Sarutek, Gwiazdeczka, Saruś, Bąbelek.[/COLOR][/B]
[/quote]
Oj Aguś sorki nie chcialam żeby było ci smutno.:shake:

Posted

[quote name='Aganiok']ja do mojej mówię najczęściej Sarenko, Misiu-Pysiu, Misiaczku, Rybciu-Pipciu :loveu:[/quote]
Rybciu-Pipciu jest super!!!!

Posted

[quote name='apple']Oj Aguś sorki nie chcialam żeby było ci smutno.:shake:[/quote]

[B][COLOR=darkgreen]NO co ty nie przepraszaj. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Jeszcze jedno Sarutek - duputek:p[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]NO co ty nie przepraszaj. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Jeszcze jedno Sarutek - duputek:p[/COLOR][/B][/quote]
:loveu:
A jak tam twój nowy planowany boksiu

Posted

[B][COLOR=darkgreen]apple no rozbawiłas mnie teraz:p[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]A co do mojego nowego boksa to za praszam na temat bokserowiroza:evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]apple no rozbawiłas mnie teraz:p[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkgreen]A co do mojego nowego boksa to za praszam na temat bokserowiroza:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]
Hmm! A czymże cie tak rozbawiłam?:roll:

Posted

[quote name='apple']No nie muszę przyznać że bardzo oryginalnie nawałaś/łeś swoje psy:cool3: . czy Bandzior to na serio bandzior a Paskuda to czemu?[/quote]
Bandzior to Bandzior w szczególności jak widzi innego psiego rywala godnego sobie :P

A Paskuda ma tak na imę, bo mój tata sobie wymyślił, że nasz pierwszy własny pies (a była to PAskusia) musi mieć na imię albo Paskud, albo Paskuda :) A że trafiła się suczka, no to Paskuda.
Po roku trafił do nas Bandzik i początkowo miał mieć inne imę, ale moja mama się zbuntowała i powiedziała, że ona ma takie brzydkie imię to mu będzie smutno jak będzie miał inne i tez musi się brzydko nazywać :P I padło na "Bandziora" :)

Posted

witam po małej przerwie.......czasem mówię jeszcze do Fuksa -rzęsek:) ma takie piękne cielęce oczka i takie długie ciemne rzęsy:*

• 1 month later...
Posted

Fuga -> Funia, Fugusia, Fugunia, Fugusława :loveu: , Gusio, Guniek, Koń :p , Mysza, Bielinek, Blondi, Blondyna, Babuszka, Fafluś, Fafelki kochane :lol: no i jeszcze pare innych, których teraz nie pamiętam ...