apple Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='Paskuda_Bandzior']Bandzior to:Bandziorek, Bandzik, Bandziuś, Dziuś, Dziusia, Dziorka, Tadziu, Złotko, Morda, Śmierduch, Dziunia, Dzioszek, Chłopczyk, Brzydalu, Chudzinko, Ząbku, Zębuszki, itp., itp. co mi ślina na język przniesie :P Paskuda to: Paskusia, Kusia, Tusia, Paski, Starucho, Leniuchu, Mordo, Mordeczko, Ryjku, Brzydalu, Małpo, itp., itd.[/quote] No nie muszę przyznać że bardzo oryginalnie nawałaś/łeś swoje psy:cool3: . czy Bandzior to na serio bandzior a Paskuda to czemu? Quote
Agga Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Juz kiedyś na dogo był taki temat:p [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Mimo, że minęło 5 miesiecy nadal pamietam jak mowiliśmy do Sarci. Wspomnienia wróciły:roll: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Sara, Sarcia, Saruta, Sarcik, Sarutek, Gwiazdeczka, Saruś, Bąbelek.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400][/COLOR][/B] Quote
Aganiok Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 ja do mojej mówię najczęściej Sarenko, Misiu-Pysiu, Misiaczku, Rybciu-Pipciu :loveu: Quote
apple Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Juz kiedyś na dogo był taki temat:p [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Mimo, że minęło 5 miesiecy nadal pamietam jak mowiliśmy do Sarci. Wspomnienia wróciły:roll: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Sara, Sarcia, Saruta, Sarcik, Sarutek, Gwiazdeczka, Saruś, Bąbelek.[/COLOR][/B] [/quote] Oj Aguś sorki nie chcialam żeby było ci smutno.:shake: Quote
apple Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='Aganiok']ja do mojej mówię najczęściej Sarenko, Misiu-Pysiu, Misiaczku, Rybciu-Pipciu :loveu:[/quote] Rybciu-Pipciu jest super!!!! Quote
Agga Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='apple']Oj Aguś sorki nie chcialam żeby było ci smutno.:shake:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]NO co ty nie przepraszaj. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Jeszcze jedno Sarutek - duputek:p[/COLOR][/B] Quote
apple Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]NO co ty nie przepraszaj. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Jeszcze jedno Sarutek - duputek:p[/COLOR][/B][/quote] :loveu: A jak tam twój nowy planowany boksiu Quote
apple Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 A ja mojego nazywam jeszcze predatorkiem i gównotoczkiem (bo się tarza w...):evil_lol: Quote
Agga Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [B][COLOR=darkgreen]apple no rozbawiłas mnie teraz:p[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]A co do mojego nowego boksa to za praszam na temat bokserowiroza:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
apple Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]apple no rozbawiłas mnie teraz:p[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]A co do mojego nowego boksa to za praszam na temat bokserowiroza:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] Hmm! A czymże cie tak rozbawiłam?:roll: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='apple']No nie muszę przyznać że bardzo oryginalnie nawałaś/łeś swoje psy:cool3: . czy Bandzior to na serio bandzior a Paskuda to czemu?[/quote] Bandzior to Bandzior w szczególności jak widzi innego psiego rywala godnego sobie :P A Paskuda ma tak na imę, bo mój tata sobie wymyślił, że nasz pierwszy własny pies (a była to PAskusia) musi mieć na imię albo Paskud, albo Paskuda :) A że trafiła się suczka, no to Paskuda. Po roku trafił do nas Bandzik i początkowo miał mieć inne imę, ale moja mama się zbuntowała i powiedziała, że ona ma takie brzydkie imię to mu będzie smutno jak będzie miał inne i tez musi się brzydko nazywać :P I padło na "Bandziora" :) Quote
apple Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Mój miał się nazywać Buła (bo lubi jeść bułeczki) ale mój mąż sie nie zgodził Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 U nas nie było sprzeciwów tylko potem zdziwienie rodziny i znajomych :) zreszta jest do teraz jak na spacerze wołam psa po imieniu :P Quote
ola_k11 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Dingulinda, Faflun, Siusiurindek, Dingula, Mordeczka... Quote
lula Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 witam po małej przerwie.......czasem mówię jeszcze do Fuksa -rzęsek:) ma takie piękne cielęce oczka i takie długie ciemne rzęsy:* Quote
Karolina Maxi i Sara Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Maxi-maksiaczek,misiaczek,zlocisty-a,fafelek Sara-bandyta,sysunia,sloneczko, Obie-fufonki,faflutki,dziewczynki to ostatnie na spacerach wywoluje conajmniej dziwny wyraz twarzy u niektorych przechodniow:roll: :evil_lol: Gaja(collie)-pycholek,babcia,kolaczek Quote
Birmanka Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Fuga -> Funia, Fugusia, Fugunia, Fugusława :loveu: , Gusio, Guniek, Koń :p , Mysza, Bielinek, Blondi, Blondyna, Babuszka, Fafluś, Fafelki kochane :lol: no i jeszcze pare innych, których teraz nie pamiętam ... Quote
Recommended Posts