Jump to content
Dogomania

Szara Myszka - szare umaszczenie, barwna osobowość i... cudowny dom! :-)

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mantis, 5 dni temu pytałam,czy Szara Myszka jest do adopcji, powiedziałaś,że ma już wybrany dom. Dzisiaj widzę,ze odnowiono jej ogłoszenie na psydoadopcji. Więc jak to w końcu jest?

Posted

właśnie dostałam info od Mantis, że Myszka jedzie właśnie do swojego nowego domku :):):)
super prezent dostała :)

więcej info napisze Mantis, albo ja jak się dowiem :)

Posted

Mantis napisze więcej, tylko ma znowu problemy z kompem. Myszce trafił się domek superaśny, poprzednik Myszki - świętej pamięci jamnik szorstkowłosy Maksiu - był ukochanym pieszczoszkiem państwa i dożył u nich sędziwego wieku. Na Myszkę czeka dużo psich koleżanek i kolegów w bloku :)
Trzeba pocieszyć biedną Mantis :glaszcze: :calus:

• 2 weeks later...
Posted

przed świętami jeszcze rozmawiałam z Mantis na temat nowego domku Myszki i zapomniałam napisać co wiem :oops:
A więc: ludzie, którzy adoptowali Myszkę są super, to starsze małżeństwo, pani charyzmatyczna, psy to całe ich życie, mają super podejście :)
Myszka śpi z nimi w łózku :)
Ma bardzo dużo psich towarzyszy w bloku, więc pewnie zawiązała już przyjaźnie i teraz ma super ludzi w domku i kumpli do zabaw z bloku :)
Myszka w nowym domku będzie wysterylizowana niedługo.

Bądź szczęśliwa Myszko :)
Mam nadzieję,że niedługo będziemy mieć jakieś wieści z nowego domku Myszki :)

Posted

Poprosimy panią o zdjęcia. Pani nie jest taka starsza :cool3: ma starszego męża. Myszka ma stałego kumpla do zabaw - młodego psiaka siostrzeńca pani, na pewno razem szaleją. A państwo to psiarze, wszędzie zabierają psa ze sobą. Myszka będzie jeździć latem na działkę na Pomorze. Fajny ma domek

Posted

W końcu Mantis odkneblowana. Znaczy, komputer sprawny. Uff.

Akrum, Leni, dziękuję za relacje :) Dodam tylko, że Szara Myszka z miejsca się w swoich "rodzicach" zakochała :loveu: Że w Pańci to rozumiem, ale w stosunku do mężczyzn raczej była nieufna, a do Pańcia od razu podbiegła i rozdawała buziaki :lol:
W domku od pierwszej chwili czuła się jak u siebie. I utonęła w morzu zabawek ;)

Zdjęcia z domku na pewno będą, ale póki co, pokażę Wam ostatnie chwile u Mantis. Jak tylko doprowadzę komputer do kultury :roll:

Posted

Super Manris, że już jesteś z powrotem z nami :)

Dziękujemy, że tak opiekowałaś się troskliwie naszą Myszką i wybrałaś jej najlepszy domek na świecie :)

Czekamy na zdjęcia i relacje z nowego domku oraz proszę jak będziesz miała chwilkę - podeślij mi dane do umowy :)

• 3 weeks later...
Posted

Zaaklimatyzowała się bardzo szybko :) No ale gdyby o mnie ktoś opowiadał z takim uwielbieniem i miłością to też bym się nie chciała wyprowadzac :lol:
Myszeczka jest ukochaną "córusią" :) W domku rozpieszczana, ale że to dziewczyna z temperamentem, szaleje codziennie na spacerkach z psami sąsiadów :)

Aaa, zapomniałabym. Szara Myszka to teraz Szczęśliwa Dela :)