Mantis Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Ktoś dzwoni, ale czas pokaże czy domek się z tego wykluje :) Quote
Akrum Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 ale jesteś tajemnicza :) to ja trzymam w takim razie mocno kciuki :) Quote
mshume Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Mantis, piękny banerek skarpety :) Mam nadzieje,ze jutro ruszy jakis nowy bazarek dla kudlatych :) Quote
Andzike Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ale cudna ta Twoja Szara Miss, Mantis:loveu::loveu::loveu: Quote
Akrum Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 o tak, super ten banerek i jeśli dobrze widzę, to chyba nawet Szara Myszka się tam załapała :) Quote
mshume Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Mantis, 5 dni temu pytałam,czy Szara Myszka jest do adopcji, powiedziałaś,że ma już wybrany dom. Dzisiaj widzę,ze odnowiono jej ogłoszenie na psydoadopcji. Więc jak to w końcu jest? Quote
Akrum Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 o.. Mantis chyba prowadziła rozmowy z jakimś fajnym domkiem, może nic z tego nie wyszło...? Quote
leni356 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 To ja odnawiam ogłoszenia Myszki. Dom się wycofał. Ostatnio co druga osoba rezygnuje z adopcji, szlag Quote
Akrum Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 w takim razie allegro też bym musiała odnowić. Quote
Akrum Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 wystawiłam ponownie allegro Myszki, może teraz jakiś fajny i odpowiedzialny domek ją wypatrzy? [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1368724041[/url] Quote
kameralna Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Allegro z bardzo fajnym tekstem - brawo! Myszko, cioteczki szukają dla ciebie mądrego i odpowiedzialnego opiekuna. Quote
Akrum Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 właśnie dostałam info od Mantis, że Myszka jedzie właśnie do swojego nowego domku :):):) super prezent dostała :) więcej info napisze Mantis, albo ja jak się dowiem :) Quote
leni356 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Mantis napisze więcej, tylko ma znowu problemy z kompem. Myszce trafił się domek superaśny, poprzednik Myszki - świętej pamięci jamnik szorstkowłosy Maksiu - był ukochanym pieszczoszkiem państwa i dożył u nich sędziwego wieku. Na Myszkę czeka dużo psich koleżanek i kolegów w bloku :) Trzeba pocieszyć biedną Mantis :glaszcze: :calus: Quote
Akrum Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 oj super :) Jak ja się cieszę, że w końcu i Myszka znalazła swojego ludzia na święta :) Quote
Pyrdka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Super wiadomość w ten paskudny wtorek:multi: Quote
Andzike Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Wieści niesamowite, ale Mantis chyba ma kto pocieszać???:cool3: Czy Afro też ludzia znalazł ? ;) Quote
malagos Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 To jednak magia Świat działa, super! :) Quote
Akrum Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 wiem, że jak Mantis domek prześwietliła i wybrała, to Myszka będzie miała superaśne życie :) Quote
Akrum Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Mantis - poproszę później o skan umowy adopcyjnej albo o wysłanie pocztą - jak Ci lepiej :) Quote
Akrum Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 przed świętami jeszcze rozmawiałam z Mantis na temat nowego domku Myszki i zapomniałam napisać co wiem :oops: A więc: ludzie, którzy adoptowali Myszkę są super, to starsze małżeństwo, pani charyzmatyczna, psy to całe ich życie, mają super podejście :) Myszka śpi z nimi w łózku :) Ma bardzo dużo psich towarzyszy w bloku, więc pewnie zawiązała już przyjaźnie i teraz ma super ludzi w domku i kumpli do zabaw z bloku :) Myszka w nowym domku będzie wysterylizowana niedługo. Bądź szczęśliwa Myszko :) Mam nadzieję,że niedługo będziemy mieć jakieś wieści z nowego domku Myszki :) Quote
leni356 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Poprosimy panią o zdjęcia. Pani nie jest taka starsza :cool3: ma starszego męża. Myszka ma stałego kumpla do zabaw - młodego psiaka siostrzeńca pani, na pewno razem szaleją. A państwo to psiarze, wszędzie zabierają psa ze sobą. Myszka będzie jeździć latem na działkę na Pomorze. Fajny ma domek Quote
Mantis Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 W końcu Mantis odkneblowana. Znaczy, komputer sprawny. Uff. Akrum, Leni, dziękuję za relacje :) Dodam tylko, że Szara Myszka z miejsca się w swoich "rodzicach" zakochała :loveu: Że w Pańci to rozumiem, ale w stosunku do mężczyzn raczej była nieufna, a do Pańcia od razu podbiegła i rozdawała buziaki :lol: W domku od pierwszej chwili czuła się jak u siebie. I utonęła w morzu zabawek ;) Zdjęcia z domku na pewno będą, ale póki co, pokażę Wam ostatnie chwile u Mantis. Jak tylko doprowadzę komputer do kultury :roll: Quote
Akrum Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Super Manris, że już jesteś z powrotem z nami :) Dziękujemy, że tak opiekowałaś się troskliwie naszą Myszką i wybrałaś jej najlepszy domek na świecie :) Czekamy na zdjęcia i relacje z nowego domku oraz proszę jak będziesz miała chwilkę - podeślij mi dane do umowy :) Quote
Akrum Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 I jak się miewa Myszka w nowym domku?? Wszystko w porządku? Zaaklimatyzowała się już?? Quote
Mantis Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Zaaklimatyzowała się bardzo szybko :) No ale gdyby o mnie ktoś opowiadał z takim uwielbieniem i miłością to też bym się nie chciała wyprowadzac :lol: Myszeczka jest ukochaną "córusią" :) W domku rozpieszczana, ale że to dziewczyna z temperamentem, szaleje codziennie na spacerkach z psami sąsiadów :) Aaa, zapomniałabym. Szara Myszka to teraz Szczęśliwa Dela :) Quote
Recommended Posts