Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znikaja zdjecia:shake:, jaki serwer wybrać?

Kają interesuje się Pani z Legionowa. Pani chce przyjechać po sunie. Chodzi o wizytę przeadopcyjną, na którą przyszły dom zgadza się. Szukam kogoś z Legionowa lub mieszkajacego w pobliżu.

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mieszkam blisko ale robiłam tylko jedną wizytę przed adopcyjną, więc nie mam doświadczenia. W ostateczności mogę pojechać. Z Legionowa lub okolic jest Kakadu może ona ma większe doświadczenie.
Szukaj dalej również w Warszawie bo to bardzo blisko, zwłaszcza jak ktoś mieszka w płn dzielnicach. A czy to jest ta Pani, która ma goldenkę lub labradorkę ?

Posted

Ta sama, więc wizyty chyba nie trzeba będzie robić. Ja tez raz jeden robiłam wizytę.... to się od razu wyczuje, czy dobry domek czy nie...a tak się bałam, że źle ją przeprowadzę

Posted

Kaja pojechała do domu!:lol:
Państwo mieli przez 10 lat bokserkę, w domu rodzinnym Pana były dwa boksery.
Kaja powitała nową rodzine bardzo wylewnie, z miejsca zaprzyjaźniła się z 14-letnim synem Państwa, szybko wsiadła do samochodu, "zapomniała" pożegnać sie z nami;) .
Będa wiesci i zdjęcia z nowego domu.

Kaju, wierzę, ze będziesz szczęśliwa.:lol:

Posted

Hura!!!!!!!!!!!!!!!! Jagódko!!! :loveu::loveu::loveu: Jak to dobrze, że domek z tradycjami boksiowymi :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Kajeczko powodzenia w nowym domku!!!! :cunao::laola::cunao:

Posted

Tak, tęsknie bardzo za "moim" małym adhd-owce :)
Ale przede wszystkim cieszę się ,że znalazła taki fajny domek.
Nie ma za co dziękować, jak zwykle to dla mnie sama przyjemność :)