tatankas Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Śliczna dziewucha i z tego co słyszę same zalety. Quote
Canaveral-staff Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 teraz trzeba trzymać kciuki za doskonały kochający dom Quote
Kapsel Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jagódko Kochana zdradź nam coś troszkę .... Piękna jest naprawdę cudowna :loveu::loveu::loveu: Quote
wykrywka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Idealna wręcz kandydatka do ogłoszenia z wątku "Domek dla bokserki" :lol:. Trzymam kciuki. Quote
Kamila28 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 śliczna dziewczynka, oj gdybym tylko mogła.... :( Quote
Jagoda1 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Czekamy do wtorku na decyzję o domu. Quote
Jagoda1 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Sunia od poniedziałku jest w dt. Okazało się, ze zostawiona sama płacze. Trudno się dziwić, w piątek straciła dotychczasowy dom, w tym samym dniu sterylizacja, sobota, niedziela schronisko, w tym mizianie przytulanie "na krótko" przez wolontariuszy, potem została sama, a od poniedziałku dt. Zbyt wiele sie dzieje w jej zyciu, zbyt szybko....:shake: Zadeklarowny dom zastanawia się nad adopcją, musi zostawac kilka godzin sama... Szukamy domu, który zrozumie ją, jej lęk przed zmianami.:shake: Quote
tatankas Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Wszyscy bychcieli otrzymać od razu psiaka wychowanego bez problemów,niestety nie ma takich psów. Quote
Kapsel Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Znajdzie taki domek, który zrozumie, ile ona przeszła, że odbiło się na niej takim zachowaniem. Ja sama nieraz w trudnej sytuacji jestem bezradna, ze wyć się nieraz chce, a co dopiero psiak, który stracił poczucie bezpieczeństwa, nowe środowisko, przeżycia nowe, zabieg, strach, stale nowi ludzie.... Bardzo mi jej żal, ale jestem pewna, ze trafi na swój dom, który zrozumie jej potrzeby i to ona będzie najważniejsza, to ona będzie w centrum uwagi i to jej potrzeby będą się liczyły!!!!! Taki domek Jagódko trzeba szukać i znajdzie się jestem pewna!!! Quote
Alicja Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Biedna Niunia :( ... potrzebuje stabilnego domku Quote
Confess Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Kajusia ! Nareszcie Cię znalazłam słońce ... To taka przytulanka ... Za dużo zmian dla tego jednego boksiowego serduszka :-( Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby nareszcie znalazła stałe źródło miłości !!! Powodzenia malutka! Quote
Sysa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Kaja jest u mnie, powoli okazuje się ,że problem zostawania w domu nie jest tak duży jak nam się zdawało :) Będzie dobrze, zaczęłam z nią pracę i jestem pozytywnie nastawiona :) Quote
Kapsel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Sysa napisał(a):Kaja jest u mnie, powoli okazuje się ,że problem zostawania w domu nie jest tak duży jak nam się zdawało :) Będzie dobrze, zaczęłam z nią pracę i jestem pozytywnie nastawiona :) Jak ona jest u Ciebie Sysa, to ja jestem o nią spokojna, :smile::smile::smile: martwiłam się :shake: W takim układzie będziemy męczyć o foty dziewczynki, koniecznie :mad: Quote
Jagoda1 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Sysa napisał(a):Kaja jest u mnie, powoli okazuje się ,że problem zostawania w domu nie jest tak duży jak nam się zdawało :) Będzie dobrze, zaczęłam z nią pracę i jestem pozytywnie nastawiona :) Alu, nie może być inaczej... Dziękuję, że przyjęłaś ją na dt.:buzi: Quote
Jagoda1 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 W schronisku, w sobotę. W boksie, w sobotę. Z "Confess" w boksie. Quote
Kapsel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Jaka ona smutna :shake::shake::shake: choć dbacie o nią Jagódko, jak o swoje dzieci :-( Quote
wykrywka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Kapsel napisał(a):Jak ona jest u Ciebie Sysa, to ja jestem o nią spokojna, :smile::smile::smile: martwiłam się :shake: W takim układzie będziemy męczyć o foty dziewczynki, koniecznie :mad: O tak, dogomaniacki DT i do tego chyba z boksiem (wnioskuję z avatara) to najlepszy tymczas. Dziewczynka wyjdzie na prostą i ... trafi do najwspanialszego z domków :happy1:. Quote
Sysa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Jagoda1 napisał(a):Alu, nie może być inaczej... Dziękuję, że przyjęłaś ją na dt.:buzi: Nie ma za co, Kaja jest tak kochana ,że już czuję jak ciężko będzie ją oddać :mad: Postaram się porobić jakieś zdjęcia niedługo :) Quote
Sysa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 wykrywka napisał(a):O tak, dogomaniacki DT i do tego chyba z boksiem (wnioskuję z avatara) to najlepszy tymczas. Dziewczynka wyjdzie na prostą i ... trafi do najwspanialszego z domków :happy1:. Dt bez boksia, w avatarze pierwsza tymczasowa bokserka- Ramona :) Quote
Jagoda1 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Sysa napisał(a):Dt bez boksia, w avatarze pierwsza tymczasowa bokserka- Ramona :) Ramona... sunia miała zostać uśpiona z powodu agresji, miała wyjątkowo nieopowiedzialnych i głupich właścicieli. Dzisiaj ma kochającą Panią, swoje "hektary", jest szczęsliwa.:lol: Quote
Jagoda1 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1316941692 Quote
Franca81 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Jagoda1 napisał(a):Ramona... sunia miała zostać uśpiona z powodu agresji, miała wyjątkowo nieopowiedzialnych i głupich właścicieli. Dzisiaj ma kochającą Panią, swoje "hektary", jest szczęsliwa.:lol: Sysa niech Pan Bóg Ci odpłaci jeszcze większymi "hektarami" i wielką kupką pieniędzy na DT. :evil_lol: No i stadkiem idealnych DS czekających w kolejce. Quote
Recommended Posts