Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia od poniedziałku jest w dt.
Okazało się, ze zostawiona sama płacze.
Trudno się dziwić, w piątek straciła dotychczasowy dom, w tym samym dniu sterylizacja, sobota, niedziela schronisko, w tym mizianie przytulanie "na krótko" przez wolontariuszy, potem została sama, a od poniedziałku dt.
Zbyt wiele sie dzieje w jej zyciu, zbyt szybko....:shake:
Zadeklarowny dom zastanawia się nad adopcją, musi zostawac kilka godzin sama...

Szukamy domu, który zrozumie ją, jej lęk przed zmianami.:shake:

Posted

Znajdzie taki domek, który zrozumie, ile ona przeszła, że odbiło się na niej takim zachowaniem. Ja sama nieraz w trudnej sytuacji jestem bezradna, ze wyć się nieraz chce, a co dopiero psiak, który stracił poczucie bezpieczeństwa, nowe środowisko, przeżycia nowe, zabieg, strach, stale nowi ludzie.... Bardzo mi jej żal, ale jestem pewna, ze trafi na swój dom, który zrozumie jej potrzeby i to ona będzie najważniejsza, to ona będzie w centrum uwagi i to jej potrzeby będą się liczyły!!!!! Taki domek Jagódko trzeba szukać i znajdzie się jestem pewna!!!

Posted

Kajusia ! Nareszcie Cię znalazłam słońce ... To taka przytulanka ... Za dużo zmian dla tego jednego boksiowego serduszka :-( Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby nareszcie znalazła stałe źródło miłości !!! Powodzenia malutka!

Posted

Kaja jest u mnie, powoli okazuje się ,że problem zostawania w domu nie jest tak duży jak nam się zdawało :) Będzie dobrze, zaczęłam z nią pracę i jestem pozytywnie nastawiona :)

Posted

Sysa napisał(a):
Kaja jest u mnie, powoli okazuje się ,że problem zostawania w domu nie jest tak duży jak nam się zdawało :) Będzie dobrze, zaczęłam z nią pracę i jestem pozytywnie nastawiona :)

Jak ona jest u Ciebie Sysa, to ja jestem o nią spokojna, :smile::smile::smile: martwiłam się :shake:
W takim układzie będziemy męczyć o foty dziewczynki, koniecznie :mad:

Posted

Sysa napisał(a):

Alu, nie może być inaczej...
Dziękuję, że przyjęłaś ją na dt.:buzi:

Posted

Kapsel napisał(a):
Jak ona jest u Ciebie Sysa, to ja jestem o nią spokojna, :smile::smile::smile: martwiłam się :shake:
W takim układzie będziemy męczyć o foty dziewczynki, koniecznie :mad:

O tak, dogomaniacki DT i do tego chyba z boksiem (wnioskuję z avatara) to najlepszy tymczas. Dziewczynka wyjdzie na prostą i ... trafi do najwspanialszego z domków :happy1:.

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Alu, nie może być inaczej...
Dziękuję, że przyjęłaś ją na dt.:buzi:

Nie ma za co, Kaja jest tak kochana ,że już czuję jak ciężko będzie ją oddać :mad:
Postaram się porobić jakieś zdjęcia niedługo :)

Posted

wykrywka napisał(a):
O tak, dogomaniacki DT i do tego chyba z boksiem (wnioskuję z avatara) to najlepszy tymczas. Dziewczynka wyjdzie na prostą i ... trafi do najwspanialszego z domków :happy1:.

Dt bez boksia, w avatarze pierwsza tymczasowa bokserka- Ramona :)

Posted

Sysa napisał(a):
Dt bez boksia, w avatarze pierwsza tymczasowa bokserka- Ramona :)

Ramona... sunia miała zostać uśpiona z powodu agresji, miała wyjątkowo nieopowiedzialnych i głupich właścicieli.

Dzisiaj ma kochającą Panią, swoje "hektary", jest szczęsliwa.:lol:

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Ramona... sunia miała zostać uśpiona z powodu agresji, miała wyjątkowo nieopowiedzialnych i głupich właścicieli.

Dzisiaj ma kochającą Panią, swoje "hektary", jest szczęsliwa.:lol:

Sysa niech Pan Bóg Ci odpłaci jeszcze większymi "hektarami" i wielką kupką pieniędzy na DT. :evil_lol: No i stadkiem idealnych DS czekających w kolejce.