Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='baster i lusi']tak tak a przeważnie w nocy[/QUOTE]
a Ja mam wrażenie, że w nocy to będę musiała go wyciągać spod kołderki i sama zęby w obronie wystawiać :evil_lol:

Posted

[quote name='agnieszka32']Ha ha ha - jeszcze będziesz chciała, by wrócił nieszczekający Putin ;)

wrócił szybciej niż myślałam :-( ,nie szczeknął ani razu od tamtej pory :shake:
a tak poza tym to zapomniałam, że ubezpieczenie za psa opłacam cały czas w pakiecie z mieszkaniem także może ludzi brudzić i przewracać :diabloti: byle nic więcej ;). Niestety muszę się zaopatrzyć w kubraczek bo ten mój nieszczęśnik zamarza w taka pogodę jak dzisaj i nawet ogona nie podnosi ( mimo że mu tłumaczyłam, że nie ma jajek więc mu nie zamarzną :diabloti: ) .

Posted

Zapoznałem się przed chwilą ze swoją sąsiadką, całkiem przystojną panią "owczarkopodobną" i nawet jej nie zjadłem...baa nawet się na nią nie rzuciłem :evil_lol: powąchałem sobie :eviltong: troszke szczekała ale chyba się polubimy :cool3: , sie jeszcze zobaczy :diabloti:

Posted

[quote name='piechcia15']skoro nie ma jajek to kup mu różowe futerko i różowe nauszniki:) no i musowo pantofelki...różowe:D[/QUOTE]
a może by tak ciocia piechcia swojemu ulubieńcowi sama coś uszyła na święta :evil_lol:

Posted

Dzisiaj mi prawie bidak przymarzł do asfaltu jak czekaliśmy "na światłach" więc chyba i w buciki sie zaopatrzę...zrobie z tego psa kosmite ale trudno żeby marzł :shake: . Piechcia mnie nie poinformowała, że biorę psa przeznaczonego do ciepłych krajów :evil_lol: jeszcze z dziesięć stopni w dół i przeprwadzka na karaiby ;).

Posted

[quote name='piechcia15']sory...mój błąd...biję się w pierś...a jest w co się bić :evil_lol::evil_lol::lol::lol:
ejj weźcie mnie ze sobą:)[/QUOTE]

a w ogóle to nie jest profil randkowy, żebyś mi tu swoje walory promowała :diabloti::razz:

Posted

Witam serdecznie, wypytałam mojego agenta ubezpieczeniowego i polisa na mieszkanie obowiązuje też psiaczka, niestety problem pojawia się w niektórych ubezpieczalniach i tak jest w mojej że za rasy amstaffopodobne i pitbullkopodobne jest dodatkowa opłata (pomijając rodowody bo to oczywiste), bo są to tzw. rasy niebezpieczne (moja Trufelka boi się muchę skrzywdzić :evil_lol: ). Nie mam pojęcia jak ma to działać bo w zasadzie agent nie musi widzieć psa jak ubezpieczamy mieszkanko ale może jak coś nasz pupilek zrobi to może go prześwietlą. Niestety nie mam doświadczenia w szkodach wyrządzonych przez psa i zgłoszonych do ubezpieczalni. Choć ja mówiłam Pani że moja to kundel niestety nie uwierzyła mi :p.

Moja Trufelka też marznie i zamówiłam jej ubranko, będzie szyte na miarę ale odbiór po mrozach - za tydzień

Posted

hmmm Ja mam oprócz ubezpieczenia mieszkania, dodatkowo wykupione oc za 1 psa więc chyba nie ma znaczenia jaka rasa. Przynajmniej w regulaminie, który przewertowałam nie ma o tym mowy ale jak mówisz, że mogą być problemy z "tymi" rasami to chyba dopytam u kobitki...
co do mrozów to moja bida dzisiaj sie nawet nie załatwił, jak zawiał wiatr to ten tak gnał do domu tak, że mała głowa :crazyeye: kiedyś trenowałam przez wiele lat "lekką" gdybym wtedy z takim sptrinterem trenowała to wszystkie rekordy moje :diabloti: to tak a propos pytania czy on umie biegać :evil_lol: w ogóle ten pies w domu a na dworze to dwa różne psy...więc nie dajmy się zwieść pozorom :-o:diabloti:...właśnie śpi i szczeka :evil_lol: KOCHAM GO taka moja pierdoła ;)

Posted

Trufla też nie chce wychodzić, na siłę ją wyciągamy i szybko robi co musi za to w domu daje nam popalić. Jak było ciepło to się troszkę wybiegała. Ja boję się schodów bo jak mała pociągnie to zjeżdżam na sam dół.

Śliczny ten mały mordek Putinka taki do wycałowania.