ciapuś Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Dzięki Marycha za zaproszenie Jeśli Misio jedzie do Brodnicy to jak ktoś tam będzie niech przywita się też z drugim Misiem z Łodzi który od jakiegoś czasu dochodzi do siebie u Ani Quote
Marycha35 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 hej hej dziękuje, że jesteś z nami, oczywiście innego Misia wyściskamy:) Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Witaj ciapus dobrze, ze przyszlas :):) Quote
Borówka16 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Marycha35 napisał(a):Boróweczko myślę, że spokojnie możesz podać nr swego konta, kasiora czeka na tego bidaka. Oczywiście najlepiej, żeby znalazł chatkę stałą, ewentualnie tymczasik, ale jak nie ma innego wyjścia to mu zadek ocalimy hotelem. Kasiora mam wrażenie już jest na pierwszy miesiąc, tak mi zdaje się z wyliczeń wyszło że starczy. Czy się mylę? A są jakieś wieści od Pani Anety? Czy Jej Ciocia siedzi z Misiem teraz pod Łodzią? On jest u niej w domku czy tak na dokarmienie wpada? Oki , to jeszcze jak wszyscy się wypowiedzą to będę podawać nr konta ;) Wieści takie jak i były , Misiek siedzi z ciocią , mieszka razem z nią w domku. Marycha35 napisał(a):ups, to ja się zapędziłam z oryginalnością;) on to chyba Szorstek jakowyś, nie wiem! Misio vel Szorstek to jest ;):eviltong: Szarotka napisał(a):Wezme sie dzisiaj za rozsylanie, bo Szorstek potrzebuje kasy, zeby mogl jadac frykasy :):) On ma pojsc do Ani z Brodnicy ?? Szarotka napisał(a):Niech bedzie Misiu. Marycha jak masz troche czasu to rozeslij watek, bo to jest najbardziej skuteczne. Marycha35 napisał(a):Szarotko a co to znaczy? :) Jestem tu od niedawna, ups. Bo jeśli chodzi o informowanie innych dogoamniaków to była już zrobiona taka akcja, ogłoszenia w milionie miejsc, teraz tylko czekamy na odzew, wreszcie!!! Szarotka napisał(a):Jedyny tak naprawde skuteczny sposob, to pisanie tzw. pw. czyli wiadomosci prywatnej. Wysle do Ciebie i zobaczysz. Ja przewaznie zaczynam od znajomych, a potem nieznajomych tez nie oszczedzam :):) Wysle Ci tekst na pw. a Ty wysylaj dalej. Do kogo masz ochote. Marycha35 napisał(a):fajocha, dzięki, zrobię tak:) Wielkie dzięki dziewczyny za propagowanie wątku :loveu::loveu: ciapuś napisał(a):Dzięki Marycha za zaproszenie Jeśli Misio jedzie do Brodnicy to jak ktoś tam będzie niech przywita się też z drugim Misiem z Łodzi który od jakiegoś czasu dochodzi do siebie u Ani Cześć Ciapuś :) Dzięki ,że jestes ;) *** Aaaa...i jeszcze , Misiek nie jedzie do żadnej Ani ,tylko do Elizy :lol: Quote
irenaka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Już myślałam, że coś przeoczyłam albo wątki pomyliłam:evil_lol:. Czyli jedzie do Elizki na 100%? To ja Boróweczko poproszę o numer Twojego konta na pw. Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 O to ja cos musialam pokrecic ....... a Eliza to gdzie ?? Quote
Borówka16 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 irenaka napisał(a):Już myślałam, że coś przeoczyłam albo wątki pomyliłam:evil_lol:. Czyli jedzie do Elizki na 100%? To ja Boróweczko poproszę o numer Twojego konta na pw. Tak , do Elizki na 100% jedzie :) Podam , jak inni się jeszcze wypowiedzą ;) Szarotka napisał(a):O to ja cos musialam pokrecic ....... a Eliza to gdzie ?? Eliza jest 150km od Krakowa (jeśli niczego nie pokręciłam). Dokładniej w 1-szym poście napisane. Quote
Borówka16 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Szarotka napisał(a):To jest swietokrzyskie :):) Niooo ;) 10 znaków..... Quote
ciapuś Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Ślicznie tam Cioteczki zajrzyjcie proszę na bazarek z mojego podpisu bo jest szansa wyciągnięcia psa ze schroniska tylko kasa jest jak zwykle bardzo potrzebna Quote
Borówka16 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 ciapuś napisał(a):Ślicznie tam Cioteczki zajrzyjcie proszę na bazarek z mojego podpisu bo jest szansa wyciągnięcia psa ze schroniska tylko kasa jest jak zwykle bardzo potrzebna Zaraz zajrzę ;) Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Borówka16 napisał(a):Zaraz zajrzę ;) Musimy tez dla Misia uzbierac bo to kwestia zycia i smierci ............... Quote
ciapuś Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Szarotka napisał(a):Musimy tez dla Misia uzbierac bo to kwestia zycia i smierci ............... Przy następnym bazarku pomyślę o Misiu :cool3: Quote
ewatonieja Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 teraz najważniejsze bezpieczne lokum dla Misia proszę o konto na pw :) Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Lokum jest, tylko jak zwykle trzeba deklaracje dozbierac. Quote
Borówka16 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 ewatonieja napisał(a):teraz najważniejsze bezpieczne lokum dla Misia proszę o konto na pw :) Dam Ci jutro ,bo jeszcze chyba tylko Paros nie odpowiedziała ;) Szarotka napisał(a):Lokum jest, tylko jak zwykle trzeba deklaracje dozbierac. No właśnie :-( Quote
_Goldenek2 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Jestem na zaproszenie Szarotki, ale jestem zadeklarowana po same uszy... sorry.... Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Mozesz chociaz nas pocieszac, ze sie uda uzbierac :):) Quote
_Goldenek2 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Jak wchodze na wątek to zawsze się udaje :):):) Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Jak wchodze na wątek to zawsze się udaje :):):) To w takim razie przychodz az uzbieramy :):) Quote
Marycha35 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 ciapuś super smyczki na bazarku, propaguję wśród znajomków, mam nadzieję, że się zgłoszę z jakimś zamówieniem. Boróweczko dzięki za wieści, wiem już o Misu-Szorstku co trza:) Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 A ja rozsylam, bo dalej nie ma kasy ani ds......:(:( Quote
Marycha35 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 ja też rozesłałam ździebko, będzie dobrze!!! Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Marycha35 napisał(a):ja też rozesłałam ździebko, będzie dobrze!!! Musimy zdazyc przed 30 ........... Quote
UBOCZE Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Już jestem, Szarotko... Jedyne, co teraz mogę, to zaznaczyć wątek, a potem go spróbować rozruszać...:lol: Quote
Recommended Posts