*Monia* Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Będę czekać na info jak się sprawa szczylka rozwija i jak coś będzie wiadomo to pisz szybciutko ;). Quote
puchu Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Dalej się zastanawiam, czy jednak nie poczekać jeszcze trochę na Cp Quote
*Monia* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Wypisz sobie wszystkie za i przeciw oraz wady i zalety danej rasy, a później pomyśl na czym Ci najbardziej zależy ;). Na karteczce lepiej widać co jest najbardziej istotne, wygląd to sprawa najmniej ważna (moim zdaniem, które się zmieniło odkąd małą paskudę mam :evil_lol:). Quote
puchu Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Chciałabym wszystkim życzy spokojnych i wesołych Świąt :) Quote
Paulina_mickey Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ja również życzę Wam wszystkiego co najlepsze, zdrowych i wesołych świąt, co prawda już połowa minęła ale co tam :buzi: Quote
*zaba* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Rzadko ostatnio bywam na dogo, ze swiatecznymi nie wyrobilam, to juz lece z noworocznymi [IMG]http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/Nowy_Rok_20091.jpg[/IMG] Quote
Dogha Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Dobrze, więc budzimy się ze snu zimowego! Hallo! :diabloti: Quote
puchu Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 :) Jakoś tak nie mam weny pisać. Sesja się zbliża, muszę zrobić praktyki w końcu, a Ariula jest zdegustowana wielkością zasp. Quote
Żanetchen Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Słodka ta twoja Aria :loveu: Nie obejrzałam jeszcze całej galerii, ale kiedyś na pewno nadrobie ^^ Quote
Paulina_mickey Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 puchu napisał(a)::) Jakoś tak nie mam weny pisać. Sesja się zbliża, muszę zrobić praktyki w końcu, a Ariula jest zdegustowana wielkością zasp. To tak jak mój Miki, a Milo to nawet wychodzić nie chce. Quote
puchu Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Czyli jeszcze ktoś tu zagląda :) Żanetchen, witamy w galerii :) Bazyl nie ma żadnych problemów z kicaniem przez zaspy, a jest bardziej niskopodłogowy. Milowi wcale się nie dziwię, że nie chce wychodzić. Szkoda, że nie ostre... Quote
puchu Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Ariuch załapała wskakiwanie na plecy:multi: Bez problemu utrzymuje równowagę jak się podnoszę i prostuję prawie do pionu. Muszę się przyznać,że ją ostatnio zaniedbałam. Nudne spacery dookoła parku, które spędzałam na pogaduszkach, a kundliszcze snuło się po chodnikach. Agility nie było, sztuczek też nie ćwiczyłyśmy... Zrobiłam porządki na facebooku i przestaję grać w tamtejsze paskudztwa. W Weekend zawody w Radzyminie, a myśmy ostatni raz na treningu były pod koniec listopada/na początku grudnia. Mam wrażenie, że nasze przebiegi będą dość dziwne... Wczoraj jak gadałyśmy z właścicielką Łozy (Ogr Polski;)) zeszło na dogoterapie. Uświadomiła mnie, że istnieje coś takiego jak psy pokazowe, czyli nie mające kontaktu z obcymi ludźmi. Kusi mnie żeby spróbować. Sztuczek Ariuch zna sporo i wygląda jak pluszak. Co by zakończyć przydługi elaborat, pochwalę się, że najprawdopodobniej pojadę do USA na wakacje na 2-3 miesiące. Najpierw popracuję w campie, a później razem z siostrą i koleżanką pozwiedzamy. Z jednej strony nie będziemy się z Arią długo widzieć i plany cottletowe też musiałam odłożyć na później, z drugiej to będzie świetna przygoda, podszkolę język i drugi raz mogę już się na coś takiego nie zdecydować. THE END ;) Quote
*zaba* Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Jezdem ponownie ;) hehe, swietnie tu Ariucha wyszla http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/202.jpg No widze, ze zima, a tu takie fajne plany wakacyjne, tylko pozazdroscic. Napewno Ci humor czasami popsuje teskota za Aria hihi ;) Quote
*Monia* Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/229.jpg - jaki biedny Ariulek z kulkami :loveu: [quote name='puchu']Ariuch załapała wskakiwanie na plecy:multi: Bez problemu utrzymuje równowagę jak się podnoszę i prostuję prawie do pionu. Muszę się przyznać,że ją ostatnio zaniedbałam. Nudne spacery dookoła parku, które spędzałam na pogaduszkach, a kundliszcze snuło się po chodnikach. Agility nie było, sztuczek też nie ćwiczyłyśmy... Zrobiłam porządki na facebooku i przestaję grać w tamtejsze paskudztwa. Zdolny Ariulek :loveu:. A Ty niedobra, jak mogłaś w gry grać zamiast się psem zajmować :mad:. Mi to Shina bardzo wyraźnie pokazuje że się nudzi i albo się nią zajmę albo będzie demolka :evil_lol:. Kusi mnie żeby spróbować. Sztuczek Ariuch zna sporo i wygląda jak pluszak. Świetny pomysł :multi:. Ariula obecnością ludzi wokół niej się za bardzo nie przejmuje, ładnie i bez stresów wszystko robi i to będzie dla wszystkich frajda :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Prawie jej nie widać na tym śniegu:iloveyou: Quote
QQk Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dobry! http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/215.jpg - aż oczy przymyka :) http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/229.jpg - brodacz śnieżny ;) Quote
puchu Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Witam ponownie nocną porą. Ciekawe o której dzisiaj się położę... Sesja się zbliża i wykładowcy sobie przypomnieli, że muszą z czegoś oceny wystawić... Jutro mam zerówkę z historii sztuki, ale chyba nie dam rady na nią dotrzeć. Że będzie tęskno, to niestety wiem. Gdyby nie USA to bym pewnie pojechała do Mołdawii z kołem antropologicznym (czyli ekipa z zeszłorocznej Ukrainy). Rozważają powrót przez Rumunię. Eh... Na nosie kulki się na szczęście nie robią, ale jak psica poluje na myszy pod śniegiem i robi za pług to chodzi z zaśnieżonym pyskiem. Ariula nie jest upierdliwa w domu. Większość czasu przesypia, a na spacerach w tych zaspach nie chce biegać. Jeszcze sobie wymyśliła, że górka jest zła i ona tam nie wejdzie. A jak ją już wciągnęłam na górę, z przyjemnością pobiegła kilka razy za śnieżkami. Muszę dorwać kobietkę od Łozy i ją jeszcze pomęczyć. Mam nadzieję, że to wypali. Może jakimś cudem zaliczyłabym tym praktyki. Tylko na zdjęciach się tak zlewa. W rzeczywistości jest bardziej szaro brudna Quote
Bzikowa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ja bym się nie zastanawiała tylko leciała!:) Jedyną moją rozterką byłoby z kim zostawić psa... Aria w roli psa pokazowego rzeczywiście pewnie byłaby super:) Sesja to będzie jakaś porażka, chociaż u mnie to się już zaczęło tak na dobrą sprawę... Od początku stycznia już 3 razy coś pisałam. A za 2 tygodnie będzie kompletna masakra, wszystko naraz... No i we wszystkie soboty stycznia kolokwia mam :/ W Radzyminie będzie dobrze!!! :) Do zobaczenia :) Quote
puchu Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Ariuch pięknie się dzisiaj spisał :) Wszystko na czysto. Pierwszy jumping trzecie, agility drugie, w łącznej drugie. Drugi jumping czwarte lub piąte, ale ten przebieg chyba najbardziej mi się podobał i ta piękna ostatnia prosta... http://www.youtube.com/watch?v=jXrwUDLEvNk Quote
anetta Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Bardzo ładny przebieg :klacz: Tak jak Bzikowa, ja też miałabym problem z zostawieniem psa. Znaczy się, nie z samym zostawieniem, bo by przecież mieszkał z rodzicami, ale zamartwiałabym się czy coś mu się nie stanie lub co gorsza czy on by komuś czegoś zrobił :shake: To nie na moje nerwy :evil_lol: Quote
*Monia* Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Gratulacje dla Ariuli :loveu::loveu: :multi::multi: Quote
puchu Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Dzisiaj dwa srebra i dis Na dniach ogarnę i wstawię linki do filmików I nasz piękny dis :cool3: http://www.youtube.com/watch?v=R2TAr0HGqp4 Quote
*zaba* Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 No to zazdraszczam .......... Brawo Ariula !!!!!!!!!!!!!!!!!! A co do filmiku, to sie prosze nie czepiac!!! Quote
Mudik Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Brawo Ariula !!!!! To zdjęcie mi się podoba, jej kolor jest taki kamuflażowy hihihihihi :-D http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/225.jpg Quote
Recommended Posts