Zosia123 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Hej, co tam u Saby? Widziałam że Hitoshi miała zrobić ogłoszenia. Był jakiś odzew? Quote
iwa77 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Sabunia nie żyje . Pojawił się w Niemczech chętny na jej adopcje dom i dlatego Sabunia miała wczoraj zabieg sterylizacji .Przed zabiegiem poprosiłam o jej przebadanie i wg lekarza nie było przeciwskazań do zabiegu. Niestety ... w czasie operacji wystąpiły komplikacje - krwotok . Biedne psie serduszko Sabuni nie wytrzymało ... Sabuniu ... nie wiem jak z tym dalej żyć , tak mi bardzo przykro psineczko , chciałam dobrze , a skonczyło się tragicznie ... Quote
Mani2000 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Saba nie nie odchodź ja nie wierze..!!!!!!!! Dlaczego ty?? Ty miałaś prawo jeszcze żyć!!! Quote
Mani2000 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Saba....... Ty byłaś jednym z psów na dogomani któremu pomagałam..... Dlaczego..... Za zawsze w mojej pamięci...(*) Quote
Recommended Posts