Ajula Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Edziula został dziś wykąpany podobno sceny działy się dantejskie, no ale skoro śpi się w pościeli to trzeba być czystym! :diabloti: Quote
rytka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 edziu mi wybaczy jak zaprosze na bazarek dla kici-watpie edziu kotow nie znosi raczej ale i tak zaprosze [url]http://www.dogomania.pl/threads/196537-legowisko-na-kaloryfer-dla-kota-akcesoria-psie-do-25.11.godz.22.00[/url] Quote
supergoga Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 No cudaczku, rozgladaj się za domkiem dla siebie, bo my sie bacznie rozglądamy Quote
Ajula Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 coś mi się wydaje, że Edi już sobie upatrzył domek :D chciałby zostać tam, gdzie jest :diabloti: Quote
What May NN Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='Ajula']coś mi się wydaje, że Edi już sobie upatrzył domek :D chciałby zostać tam, gdzie jest :diabloti:[/QUOTE] a co na to domek??:evil_lol: Quote
Ajula Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='What May NN']a co na to domek??:evil_lol:[/QUOTE] domek roni łzy na myśl, że inny domek się zgłosi po Edusia :evil_lol: Quote
Ajula Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 napisała do mnie maila wirtualna wielbicielka Ediego :) ma zamiar go wesprzeć dziękujemy! :Rose: Quote
snuszak Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 teraz tylko czekać na realnego wilbiciela, który będzie mógł go zabrac do domu ;) Quote
Noire Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='Ajula']napisała do mnie maila wirtualna wielbicielka Ediego :) ma zamiar go wesprzeć dziękujemy! :Rose:[/QUOTE] ;) Zaluje, ze Edzio tak daleko od Poznania....chcialabym osobiscie spojrzec w te sliczne oczka ;] Mam jednak dla niego kilka niespodzianek. Nie wiem tylko jak przeslac paczuszke, przez fundacje? Wybaczcie male obeznanie, raczkuje w temacie, dopiero sie zapoznaje....tyle lez wylalam przegladajac forum, ze moj TZ mnie nie pozna jak wroci z pracy ;) Zwierzeta, a szczegolnie psy to najkochansze istosty! Quote
Ajula Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 cześć, witamy na dogomanii :) tu każdy wylewa łzy, nawet najtwardszy zawodnik czasem nie wytrzymuje :( ale nie ma co płakać, trzeba brać się za robotę Można Ediemu przesłać paczuszkę bezpośrednio do DT - adres podamy na pw. Za jakiś czas pewnie się wybierzemy w odwiedziny do Ediego, to wtedy możesz się zabrać z nami :) Quote
Ajula Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Noire - a jak będzie Ci się chciało popłakać, to zajrzyj na mój ulubiony wątek (na którym wylałam morze łez) [url]http://www.dogomania.pl/threads/21924-Metamorfozy/page663[/url] na tym wątku najdobitniej widać sens tego co robimy Quote
Noire Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 posiadam samochod, takze jesli znajde troche czasu to postaram sie do niego wpasc :) obecnie pracuje nad dyplomem, do tego praca, wiec czasu mi brakuje na wszystko to poprosze o adres :) wylalam morze lez, ale z drugiej strony jestem ogromnie szczesliwa widzac jak wiele osob pomaga zwierzetom, nie mialam pojecia, ze jest ich az tak wiele, to cudowne! Quote
Ajula Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='Noire'] jestem ogromnie szczesliwa widzac jak wiele osob pomaga zwierzetom, nie mialam pojecia, ze jest ich az tak wiele, to cudowne![/QUOTE] dużo osób pomaga, ale nadal za mało, dlatego zapraszamy do współpracy :) ps. adres podam trochę później, bo na pamięć nie pamiętam, muszę poszukać Quote
Noire Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 oki, nie ma problemu :) postaram sie pomagac, jak tylko bede mogla! Quote
Ajula Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 to jest Twoja psinka w avatarku? taka śliczna maskotka :loveu: Quote
Noire Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 tak, moja kochana dziecinka Laki, tzn nie juz taka dziecinka, 4 lata razem jestesmy ;) Quote
Ajula Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 możesz jej założyć galerię na dogo :) Quote
Noire Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 oki, paczka dla Ediego juz szykowana, mysle, ze w nastepnym tyg uda mi sie ja wyslac, bedzie mial taki przed-mikolajkowy prezent ;) Quote
Ajula Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 super :) to będzie pewnie pierwszy prezent jaki dostał w życiu Quote
rytka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='Ajula']super :) to będzie pewnie pierwszy prezent jaki dostał w życiu[/QUOTE] a nie bo odemnie dostał juz conieco:eviltong: brzydal ma wiecej wielbicieli...:eviltong: Quote
Ajula Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 [quote name='rytka']a nie bo odemnie dostał juz conieco:eviltong: brzydal ma wiecej wielbicieli...:eviltong:[/QUOTE] racja, dostał też prezent od tymczasowej pańci w postaci legowiska :) hmmm chyba by się jakieś nowe fotki przydały, bo się stęskniłam za gremlinkiem Quote
supergoga Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Edi spod choinki, nie czekaj na choinke i Święta. Chcemy żebys w te szczególne Święta grzał pupinkę we własnym domu!!! Quote
Recommended Posts