Jump to content
Dogomania

Shila pogromczyni Nużycy,Grzybicy i Krzywicy W NOWYM EKSTRA DOMKU!!! DZIEKUJEMY!!!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcie nie oddaje cudownego widoku-było robione telefonem. Impreza nas zaskoczyła, mimo że była nagłaśniana ( nie słyszałam). To była Noc Chińskich Lampionów

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-reuc3A8vkiI/UDoXC3z7YzI/AAAAAAAACCo/BOLrfeCbKD4/s640/2012-08-25%2021.18.59.jpg?gl=PL[/IMG]

Posted

Ja kiedys takie mialam okazje puszczac. W nocy, nad morzem... Efekt swietny...
Nad takim lampionem trzeba popracowac... Moj kleilam wyjatkowo dlugo i pamietam ta wscieklosc, kiedy dowiedzialam sie, ze cala praca utopi sie w morzu.

Piekne. I duzo ich chyba bylo?

Posted

Kasia nie wkleiła wszystkich zdjęć, a lampiony fruwały i fruwały , coraz więcej ich się pojawiało, efekt niesamowity, auta stawały i te dzioby otwarte to bezcenne, każdy chciał popatrzeć na taki spektakl.
Oświetlone miasto i ta feeria światek,pojawiających sie znikąd.
Ja chcę jeszcze raz.
Mizianka dla potworów Karilkowych.

Posted

[quote name='stokrotka.af']a ja chce do delfinków buuuuuuuuuuuu ;)[/QUOTE]

Spieszę donieść,że w niedługim czasie będziesz miała na stanie Delfina / Twój mąż się z tą wersją wydarzeń i nazewnictwa zgodzi- przecież we Francji kiedyś Delfinem był następca tronu/,więc nam tu buuuuuuuuuuucz!:evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Przeglądnęłam cały wątek. Śliczna jest Shila i miała dużo szczęścia, że trafiła na takich Ludzi :)

Piękne filmiki :loveu:

Pozdrawiam serdecznie :)[/QUOTE]

Dziękujemy za wizytę, oczekujemy więcej wizyt.
Dziękujemy za ochy nad Shilką/czasami jest tego warta:razz:/
No a piękne zdjęcia i filmiki to Twoja domena, ja niestety uczę się tyle lat i nic z tego nie wychodzi , ale się staram- może w nowym roku szkolnym się mi uda, tylko nie wiem czy do szkoły mnie wpuszczą chyba za stary na takie cusie:evil_lol:.
Pozdrowienia dla gadającego psa , co to by było gdyby takie dwie przekupy - Ptysio i Shila się spotkały.:roll:

Posted

[quote name='Shilomaniak']Dziękujemy za wizytę, oczekujemy więcej wizyt.
Dziękujemy za ochy nad Shilką/czasami jest tego warta:razz:/
No a piękne zdjęcia i filmiki to Twoja domena, ja niestety uczę się tyle lat i nic z tego nie wychodzi , ale się staram- może w nowym roku szkolnym się mi uda, tylko nie wiem czy do szkoły mnie wpuszczą chyba za stary na takie cusie:evil_lol:.
Pozdrowienia dla gadającego psa , co to by było gdyby takie dwie przekupy - Ptysio i Shila się spotkały.:roll:[/QUOTE]
Na pewno będę zaglądała :) Już się od nas nie uwolnicie :diabloti:
Ja tez się ciągle uczę robić zdjęcia ;)
A na naukę nigdy się nie jest za starym :)
Może kiedyś będzie okazja i się spotkają :razz:

• 2 weeks later...