Paula03 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Dziewczyny jak chcecie to mogę ogłosić małą Gabi :) Tylko jakiś tekst by się przydał, sama chciałam napisać, ale nic mi nie wychodzi :lol: Quote
mamanabank Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dzięki! O tym samym pomyślała, kto ja wypatrzy bez ogłoszeń. Napiszę tekst, postaram się do soboty, bo kolejka jest ;-) Quote
Paula03 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='mamanabank']Dzięki! O tym samym pomyślała, kto ja wypatrzy bez ogłoszeń. Napiszę tekst, postaram się do soboty, bo kolejka jest ;-)[/QUOTE] Oki ;) Ja też postaram się coś wymyślić :) Quote
anawa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Wreszcie udało mi się powiadomić sąsiada o Gabi. Niestety, jak na moje nerwy, to za bardzo kaprysi: Bej za stary, Gabi to dziewczynka a on raczej wolałby chłopczyka......... Już sama nie wiem, mam mieszane uczucia. Wierzę, że Gabi znajdzie domek, potrzebne tylko ogłoszenia. Jutro jej kilka zrobię i telefony na pewno bedą dzwonić. Domu u sąsiada bardzo nie żałuję, bo pies mieszkałby w budzie.... ocieplonej, na ogrodzonym terenie, na ścianie lasu ale nie w domu a mnie się marzą dla naszych podopiecznych ciepłe domki i......... kanapy (tak, jak u Porto). Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić szczeniaka w budzie ale może jestem nienormalna......... Quote
Romka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Anawa,dziękujemy bardzo,ogłoszenia bardzo małej przydadzą się... Quote
Romka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Gabi wolała dziś bardziej Desktopa,niż mnie...i bardzo dobrze.:lol: Quote
mamanabank Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Paula, wymyśliłaś coś, czy mam pisać? :-) Quote
beka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Dzwoniła wczoraj pan z Iłzy czy jakos tak? bo dzwonił w sprawie mojej podopiecznej ale ma kotka i bałam sie ryzykowąć. Poleciłam Gabi i ciekawa jestem czy zadzwoniłł? Quote
Paula03 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Nie bardzo wiem co napisać :) Jakoś nic mi nie przychodzi do głowy... Quote
mamanabank Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 beka napisał(a):Dzwoniła wczoraj pan z Iłzy czy jakos tak? bo dzwonił w sprawie mojej podopiecznej ale ma kotka i bałam sie ryzykowąć. Poleciłam Gabi i ciekawa jestem czy zadzwoniłł? Dziękujemy. DO mnie nikt nie dzwonił, może do Romki? Paula ile jej miesięcy wpisać? 3-4-5 ??? Quote
anawa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Moim zdaniem ma jakieś 4 miesiące...... no, może 5...... Może być? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/8459033_dziewczyna_do_wziecia.html Oprócz gratki zrobiłam jeszcze na: cafeanimal, adopcje.org, przygarnij zwierzaka i gumtree. Quote
Paula03 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Moim zdaniem to ma 4 miesiące max. Quote
Paula03 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Ja to się w tej Gabi zakochałam :loveu::loveu: Bardzo bym chciała żeby już siedziała w domku! Quote
mamanabank Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='anawa']Moim zdaniem ma jakieś 4 miesiące...... no, może 5...... Może być? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/8459033_dziewczyna_do_wziecia.html Oprócz gratki zrobiłam jeszcze na: cafeanimal, adopcje.org, przygarnij zwierzaka i gumtree. Pewnie, że może! Super! Dziękujemy! Gabi, szczenię do adopcji Gabi jest 4 miesięczną suczką przypominającą owczarka niemieckiego. Nikt nie wie jak blisko spokrewniona jest z rasą i czy wyrośnie z niej pies w typie rasy. Pewne jedynie jest to, że suczka jest piękna i będzie wiernym, kochającym swoją rodzinę psem. Została porzucona przez swoich właścicieli, w złym stanie trafiła do lecznicy, gdzie została wyleczona i przywrócona do życia. Poszukujemy domu dla Gabi, który zaopiekuje się nią w odpowiedzialny sposób. Jeśli chcesz ofiarować jej nowe życie, a w zamian otrzymać jej szczenięcą radość i ufność, zadzwoń lub napisz........ Quote
Paula03 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Tekst super! Postaram się jeszcze dzisiaj ją ogłosić! :) Quote
anawa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Twój tekst lepszy ale pozwólcie, że już swoich ogłoszeń nie będę zmieniać. Zakładam zawsze telefoniczne uszczegółowienie zainteresowanym :) Quote
mamanabank Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Moim zdaniem nie ma tekstów lepszych i gorszych :-) są tylko dłuższe i krótsze, ja wolę te krótsze i Twój też jest dobry :-) I tak najważniejsze są zdjęcia. Obiecałam Pauli, że napiszę, to napisałam ;-) Quote
Romka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 beka napisał(a):Dzwoniła wczoraj pan z Iłzy czy jakos tak? bo dzwonił w sprawie mojej podopiecznej ale ma kotka i bałam sie ryzykowąć. Poleciłam Gabi i ciekawa jestem czy zadzwoniłł? Nikt do mnie nie dzwonił. Quote
Paula03 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Dziewczyny ogłosiłam Gabi na kilku portalach, jutro dokończę, idę się uczyć... Quote
Romka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 A ogłoszenia już działają miałam 2 telefony... Quote
Romka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Paula jak dokończysz ogłoszenia to wpisz na wątku,ze juz są w pierwszym poście. Quote
aganela Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Założyłam jej wątek tu ; http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=16720&PID=906488#906488 Quote
Romka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='aganela']Założyłam jej wątek tu ; http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=16720&PID=906488#906488 Dziękujemy bardzo! Quote
Romka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Miałam 2 zapytania o Gabi...na razie nic. Quote
aganela Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 najważniejsze by w końcu trafił się TEN dom, taki w końcu się znajdzie,nie wierzę,że nie będzie miłośnika na nią:) Quote
Recommended Posts