ewu Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='bakusiowa']Potrzebne nowe fotki i coś o Pirusiu. W ostatnich dniach bardzo o nim myślałam że już tyle czasu w domu a wizyta nie zrobiona. A tu takie wiadomości. Nie pokochali Pirusia bo inaczej zabraliby go. Dzieci może go kochają.[/QUOTE] [B]Uczą dzieci braku empatii, braku odpowiedzialności,pewnej formy okrucieństwa . Sami za to kiedyś zapłacą. Starzy , chorzy , niewygodni....... [/B] Quote
__Lara Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='ewu'][B]Uczą dzieci braku empatii, braku odpowiedzialności,pewnej formy okrucieństwa . Sami za to kiedyś zapłacą. Starzy , chorzy , niewygodni....... [/B][/QUOTE] Na pewno kochana, niestety, zło wraca do zła.... Quote
bakusiowa Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='__Lara']Jeszcze nie zdążyłam z ogłoszeniami....[/QUOTE] Niech dadzą jakieś wiadomości o Pirusiu. Quote
Klaudus__ Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [I]Ja kilka ogłoszeń zrobiłam,ale dosłownie kilka - może uda mi się coś dorobić. Pomóżcie ogłaszać. Czas ucieka...[/I] Quote
bakusiowa Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Ja kilka ogłoszeń zrobiłam,ale dosłownie kilka - może uda mi się coś dorobić. Pomóżcie ogłaszać. Czas ucieka...[/I][/QUOTE] To poproszę o link do któregoś ogłoszenia ponieważ nie jestem specjalistką od pisania tekstów. Quote
BUDRYSEK Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [B]Diablo ma mega dług!!! [LEFT][FONT=lucida grande]400zł mies x 9 mies = 3600 [/FONT][FONT=lucida grande]nie licząc szczepienia, odrobaczania, zabezpieczania na pchły, kleszcze [/FONT][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/211636-Diablo-udawa%C5%82-agresywnego-teraz-przytulanka-szukaj%C4%85ca-deklaracji%21Wspom%C3%B3%C5%BC-groszem%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/211636-Diablo-udawa%C5%82-agresywnego-teraz-przytulanka-szukaj%C4%85ca-deklaracji%21Wspom%C3%B3%C5%BC-groszem%21[/URL][/LEFT] [/B] Quote
Klaudus__ Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [I]Jak Piruś? Skontaktuję się z Gabi...[/I] Quote
Recommended Posts