Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aha no tak to rzeczywiście mogło mu o coś innego chodzić. Nie wątpię Avilko, że doskonale wiesz jak rozmawiać i jak wytłumaczyć co zawiera umowa i po co wogóle się ją podpisuje.
Szkoda, że dzwonią sami 'dziwni' ludzie..wcześniej łańcuch, a teraz ten telefon :/

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Avilia']Z tym,że ja Panu wytłumaczyłam co jest zawarte w tej umowie.Widocznie przeraził go fakt,że nie będzie można psa komuś później oddać bez mojej wiedzy i zgody.Bo po tym zdaniu Pan od razu powiedział,że zadzwoni wieczorem.[/QUOTE]
Niestety niektórzy by chcieli psa na próbę. Nie sprawdzi się, to oddają, jak rzecz. Moim zdaniem jeśli ktoś ma do zaoferowania dobry dom i dużo miłości, to żadna umowa go nie odstraszy.
Felusiu, gdzie ten dobry domek dla Ciebie?

Posted

[quote name='Avilia']Ludzia brak;(

Okropny czas na adopcje...[/QUOTE]
Niektórym zawsze coś przeszkadza, a to zima, a to wakacje. Moim zdaniem jeśli ktoś ma do zaoferowania dobry domek i miłość to nie ma dla niego przeszkód. Feluś, pokazuj się!

Posted

Mnie Feluś zapadł w serce, może dlatego że jak szukałam miesiąc temu pieska dla siebie, to wahałam się między nim, a Timonkiem - tzn. obecnie Kajtkiem. Wybrałam Kajtusia i kocham go bezgranicznie, ale o Felusiu nie mogę zapomnieć. Niestety na drugiego pieska nie mogę sobie pozwolić.

Posted

Gabi rozumiemy...ja też wpadłam na dogo myśląc o piesku...i tak już zostałam ;) Zresztą dzięki Avilce, która przygarnęła Hanusie z ulicy, jesteśmy teraz jej szczęśliwymi towarzyszami :) Nie wiem czy to składnie się zgrało ale wiadomo o co chodzi ;)
Oby Feluś miał tyle szczęścia co Twój Kajtuś i nasza Hana i trafił szybko do pewnego domku..
Każdy z nas chciałby pomóc...przygarnąć, ale każdy też wie na ile może sobie pozwolić...