dara9 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 aha no tak to rzeczywiście mogło mu o coś innego chodzić. Nie wątpię Avilko, że doskonale wiesz jak rozmawiać i jak wytłumaczyć co zawiera umowa i po co wogóle się ją podpisuje. Szkoda, że dzwonią sami 'dziwni' ludzie..wcześniej łańcuch, a teraz ten telefon :/ Quote
Gabi79 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='Avilia']Z tym,że ja Panu wytłumaczyłam co jest zawarte w tej umowie.Widocznie przeraził go fakt,że nie będzie można psa komuś później oddać bez mojej wiedzy i zgody.Bo po tym zdaniu Pan od razu powiedział,że zadzwoni wieczorem.[/QUOTE] Niestety niektórzy by chcieli psa na próbę. Nie sprawdzi się, to oddają, jak rzecz. Moim zdaniem jeśli ktoś ma do zaoferowania dobry dom i dużo miłości, to żadna umowa go nie odstraszy. Felusiu, gdzie ten dobry domek dla Ciebie? Quote
dara9 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pewnie masz rację Gabi...no nic trzeba trzymać kciuki by Feluś znalazł ten dobry dom! Quote
Gabi79 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Felusiu, pokazuj się, niech cię wreszcie ktoś wypatrzy! Quote
Avilia Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Ani jednego telefonu,żadnego maila...;( Quote
Gabi79 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Felusiu, gdzie ten twój domek, biedaku? Tyle ogłoszeń i zero odzewu, aż serce pęka! Quote
dara9 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Co tu zrobić? Podniosę tego Felka naszego.. Quote
Gabi79 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ja też podniosę. Oj Feluś, Feluś zapadłaś mi w serce. Dlaczego nikt cię nie chce? Quote
aniolek2000 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 zrobiłam ogłoszenie na swoim fb i będę je ponawiać!! Quote
Gabi79 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Feluś, biegnij na pierwszą, niech cię wszyscy widzą! Quote
Gabi79 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Ale cisza u Felusia. Pokazuj się piesku! Quote
Gabi79 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Podniosę Felka, na dobry początek tygodnia. Quote
Avilia Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Ludzia brak;( Okropny czas na adopcje... Quote
Gabi79 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Avilia']Ludzia brak;( Okropny czas na adopcje...[/QUOTE] Niektórym zawsze coś przeszkadza, a to zima, a to wakacje. Moim zdaniem jeśli ktoś ma do zaoferowania dobry domek i miłość to nie ma dla niego przeszkód. Feluś, pokazuj się! Quote
dara9 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Zgadzam się z Gabi! Jak ktoś nie chce to każda pora niedobra... Odwiedzam Felusia...zaglądam do niego codziennie ale po cichutku... Quote
Gabi79 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Mnie Feluś zapadł w serce, może dlatego że jak szukałam miesiąc temu pieska dla siebie, to wahałam się między nim, a Timonkiem - tzn. obecnie Kajtkiem. Wybrałam Kajtusia i kocham go bezgranicznie, ale o Felusiu nie mogę zapomnieć. Niestety na drugiego pieska nie mogę sobie pozwolić. Quote
dara9 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Gabi rozumiemy...ja też wpadłam na dogo myśląc o piesku...i tak już zostałam ;) Zresztą dzięki Avilce, która przygarnęła Hanusie z ulicy, jesteśmy teraz jej szczęśliwymi towarzyszami :) Nie wiem czy to składnie się zgrało ale wiadomo o co chodzi ;) Oby Feluś miał tyle szczęścia co Twój Kajtuś i nasza Hana i trafił szybko do pewnego domku.. Każdy z nas chciałby pomóc...przygarnąć, ale każdy też wie na ile może sobie pozwolić... Quote
Recommended Posts