mama_Alfika Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Zapraszam na bazarek dla SOZ http://www.dogomania.pl/threads/1972...12-godz.-20-00 Quote
kasia_jot Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Elizo, cieszę się, że domek znalazł Kenę. Jestem ciekawa, gdzie zamieszka. Może będzie to Kraków? Quote
eliza_sk Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 kasia_jot napisał(a):Elizo, cieszę się, że domek znalazł Kenę. Jestem ciekawa, gdzie zamieszka. Może będzie to Kraków? Haha - tak Kasiu, rzeczywiście Kraków, dziś zadzwonił chłopak, student. Państwo Toffina już go zlustrowali. Quote
eliza_sk Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 A to Kena i jej nowy Pancio, Kena została Krakuską :) Quote
potoczanka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Spojrzeli na siebie i odtąd byli już zawsze razem...:multi::multi::multi:. Wyczekała się sunia na Pana! Może spotkają się z Grosią na spacerku na Błoniach :lol: Quote
tomcug Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [FONT="]Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność. [/FONT] Quote
eliza_sk Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Zobaczcie co wyrosło z Mikusia: Quote
potoczanka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Zaraz, zaraz, ja się już gubię - Mikuś był u Maćka na tymczasie? Kurcze, ale wyrósł! Brązowe uszyska mu się zrobiły... Quote
eliza_sk Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 potoczanka napisał(a):Zaraz, zaraz, ja się już gubię - Mikuś był u Maćka na tymczasie? Kurcze, ale wyrósł! Brązowe uszyska mu się zrobiły... Mikuś był u tego nieszczęsnego Piotrka - kolegi Maćka - kilka dni, a potem trafił do boksu. Quote
Recommended Posts