Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akucha nie wiem czy już trzeba wpłacać. Jeśli Dąbrówka wpłaci 100 zł to będzie na 6 dni po zniżce. Jeśli Ksera zgodziłaby się przetrzymać pare dni u siebie to może by wystarczyło. Zależy kiedy domek będzie.

Posted

Jestem.
Namiary na hotelik podałam na pw Agnieszce, ponieważ jutro mam parę rzeczy do załatwienia i może mnie zwyczajnie nie być w ciągu dnia na dogo.

Ksera pisała, że może przetrzymać sunię, ale od [B]środy[/B] do niedzieli. Nie ma z nią kontaktu, bo jeździ, stąd też te "widełki", potem sama nie ma co zrobić ze swoimi psami.

Myślę, że tak:
jeżeli możecie jutro rano zadzwonić do hoteliku i ustalić wszystko, a do tego wyciągnąć jamniczkę z azylu i zawieźć do Krakowa (hotelik jest blisko Wieliczki, nie pytałam o dokładny adres bo to dla mnie kompletnie obce tereny...), to nie ma się nad czym zastanawiać.

Jeżeli trzeba zapłacić z góry muszę prosić kogoś o założenie :( Pieniądze przeleję od razu jutro, więc pożyczka będzie do środy.

Posted

Najlepiej by było wpłacać na konto kogoś, kto się sunią tam na miejscu zajmie.. Ale czy dziewczyny z Krakowa mają jeszcze wśród swoich nieszczęść czas na sierotki z Tarnowa?? :sadCyber: One pewnie urobione po pachy..

Posted

Nie wiem, może jestem dziwna, ale sobie tego nie wyobrażam.. Morgan weźmie sunię, zawiezie do hotelu i co dalej?? Kto się zajmie wszystkim na miejscu?? Pewnie trzeba sunię zabrać do weta, trzeba się nią choć trochę zająć :roll: Ktoś musi dopilnować opłat.. itd. itp. Wieliczka nie jest na tyle blisko Tarnowa, żebym dała radę to wszystko sama zrobić.. Nawet nie znam tam żadnego weta.

Posted

Może Re-a by pomogła?
Znalazłam taki adres. Nie wiem czy to ten.
Wieliczka Hotel Dla Psów "Psia Kość". ul. Lednica Górna 30, 32-020 Wieliczka, tel. (012) 278 62 95, tel. kom. 0601 518 895

Posted

AgaG ma tam pewnie jakieś psy.
A jeżeli nie ma, to miała i będzie mieć.

Na pewno jest zalatana i zajęta swoimi biedami, ale może udałoby się ją poprosić, skoro tam będzie...
Ja się mogę zajmować tylko przez telefon :(

Posted

[quote name='Agnieszka-Małek']Nie wiem, może jestem dziwna, ale sobie tego nie wyobrażam.. Morgan weźmie sunię, zawiezie do hotelu i co dalej?? Kto się zajmie wszystkim na miejscu?? Pewnie trzeba sunię zabrać do weta, trzeba się nią choć trochę zająć :roll: Ktoś musi dopilnować opłat.. itd. itp. Wieliczka nie jest na tyle blisko Tarnowa, żebym dała radę to wszystko sama zrobić.. Nawet nie znam tam żadnego weta.[/quote]
W wolnej chwili zajrzyj do wątku Kasi-Klusi ;)
Psa w hoteliku "pilotowała" Aga_Mazury, która mieszka w Ostródzie. A Klusia była w hoteliku we Wrocławiu :)

Nie ma rzeczy niemożliwych.
Po pierwsze hotelik jest podobno bardzo dobry, a do tego lubiący jamniki ;)
Po drugie dogomaniacy mają tam psy, więc bywa tam ktoś z "naszych".
Po trzecie Bea1 szuka domu, a ja w nią wierzę :loveu:
Po czwarte Re-a miała szukać tymczasu w Krakowie i trzeba ją przycisnąć, może coś znajdzie :mad:

Posted

Re-a już jest niedostępna. Kurcze jest tyle cioteczek w Krakowie może by się któraś zlitowała. Może nie zajęły by się sunią juz pierwszego dnia,a le może by się udało. Tylko głupio postawić kogos przed faktem dokonanym...

Posted

Myślę, że pozostaje czekać na wieści od Morgan.. Zobaczymy, czego się dowie o stanie suni..

Może Morgan dałaby radę zawieźć jamnisię w sobotę do hoteliku?? Jeśli nie mogłabym ja - pociągiem do Krakowa i stamtąd ktoś musiałby ode mnie sunię wziąść.. Albo busem do Wieliczki - i też ktoś by musiał albo sunię, albo mnie z sunią do hoteliku dostarczyć :roll:

Posted

Pewnie Morgan sparwdzi to jutro. ja myslę, że jeśli sunia będzie szczepiona to nie ma na co czekać. Ktoś do odwiedzin w Krakowie napewno się znajdzie. A do soboty może być różnie. Poza tym Be-a pewnie znajdzie domek we Wrocławiu, a to juz połowa drogi z Krakowa.

Posted

Rano skontaktuję się z Morgan - zobaczymy, co "załatwi" w azylu.. I będziemy kombinować co dalej..

W tej sytuacji wcześniej niż w piątek suni nie zabierzemy.. Bo jest tylko jedna opcja - Morgan musiałaby rano zabrać sunię przed wyjazdem w trasę i przywieźć do mnie, a ja z małą musiałabym jechać do Krakowa..
Środa i czwartek odpadają, bo od samego rana mam umówione wizyty u lekarzy...

Szlag by to..

Posted

Ale przecież Morgan jutro jedzie do Krakowa?

Może chociaż Re-a mogłaby jutro odebrać sunię w Krakowie i zawieźć do hoteliku?

Tylko niech się tu pojawi...
Akucha, może sms jej wysłać ;)

Posted

Poza tym nie chcę uprawiać czarnowidztwa, ale może się zdarzyć tak, że nikogo jutro w azylu nie będzie.. Często tak jest.. I Morgan tylko popatrzy sobie przez kraty na małą..