Bea1 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 bardzo dziękuję, ogłosznie powinno być od wtorku...wytrzymaj malutka:-( Quote
Dabrowka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Maleńka, ja też trzymam kciuki... I kicaj na górę, może akurat ktoś ma miejsce w sercu... i w domu dla takiej chudzinki :-( Chociaż na kilka dni... Quote
Dabrowka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Jamnisia wędruje na górę... Kiedy któraś z Was będzie w schronie? Martwię się o nią i chciałabym wiedzieć, jak się czuje :( Quote
Kar0la Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Czy nikt nie może przygarnąć szkielecika na kilka dni? Quote
Dabrowka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 AgaG podała mi numer, dzwoniłam do hoteliku, znanego na dogo ;) Są miejsca, żeby psa przechować - doba kosztuje 20 zł, schroniskowe psy mogą wyprosić zniżkę i wtedy płaci się 15 zł. Mam dzwonić jeszcze wieczorem, na razie tylko dowiedziałam się, czy są miejsca. No i sama nie mogłam podać żadnych konkretów. Domu tymczasowego nie widać. Gdyby znalazł się transport, ja mogę wpłacić na hotelik 100zł - to pięć dni licząc bez zniżki (na wszelki wypadek ;) ). Możliwe, że Alarmowy Fundusz ma jakąś rezerwę i mógłby dorzucić trochę grosza... Jak myślicie? Bea1 pisała, że od jutra ma być ogłoszenie w GW, więc może to tylko kwestia dni... Quote
Dabrowka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 To cytat z wątku Berusi: [QUOTE]jest bardzo dobry hotel pod Krakowem w Lednicy Górnej pod Wiliczką. tam zresztą jest cień. no i opieka super, spacery itd, poraz mo zliwe nasze i moje w tym tez odwiedziny. Doba 20, ale nasze bidaki maja zniżkę i płacimy 15. trzeba jednak będzie zarezerwować telefonicznie, bo teraz sezon ...żeby czasem nie okazało się, że wszystko będzie zajęte.[/QUOTE] Quote
Kar0la Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Dom tymczasowy byłby dla niej lepszy, ale dobry hotelik ze spacerami napewno będzie lepszy niz schronisko. Tym bardziej, że jeśli ciocia Bea szuka jej domku to pewnie długo to nie potrwa.:lol: A transportu można poszukać. Quote
Bea1 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 malutka jutro w GW:loveu: Wrocławianie są bradzo wrażliwi;) a ogłoszenie wzruszające..miejmy nadzieję, że szybko znajdzie domek Biedactwo..dałam jej na imię Tosia:oops:..aby nie mylić psiaków...jak ludzie dzwonią. Quote
Kar0la Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Śliczne imię dla ślicznej panienki. Oby szybko domek się znalazł. Bea ja w Ciebie wierzę.:loveu: Quote
Kolia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Piękne imię ...::: TOSIA:::... Och! Bea mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć domek dla małej. Mocno trzymam kciuki :) Quote
Dabrowka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Agnieszko albo Morgan - Re-a, dogomaniaczka, która szuka domu tymczasowego dla małej, pyta o jej stosunek do innych zwierząt- psów i kotów. Quote
_Aga_ Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Ciężko stwierdzić.. Teraz sunia jest apatyczna, jakiś pies (lub sunia) prawie na niej siadał, kiedy ją głaskałam przy siatce (bo też chciał być głaskany), a ona się tylko kuliła.. W boksie jest sunia - taka dominująca - widziałam kiedyś jak przegania jamnisię z budy do budy - jamnisia się chowała przed nią, nie walczyła... Quote
_Aga_ Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 A jeśli chodzi o koty - nie mam pojęcia.. Teraz jest w takim stanie, że pewnie jest jej wszystko jedno i nie będzie reagowała na inne zwierzaki.. Może się mylę.. :roll: Umówiłyśmy się z Morgan na sobotę - w tygodniu Morgan nie ma czasu.. Postaram się jutro zadzwonić ewentualnie i zapytać, co z jamnisią.. Quote
Dabrowka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Agnieszko, dzięki, przekazałam dalej. Zobaczymy, czy tymczasówka się znajdzie. Gdyby okazało się, że można jamnisię wieźć, oczywiście pomożecie w wyciągnięciu jej ze schronu przed sobotą? :) Quote
_Aga_ Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 [quote name='Dabrowka']Agnieszko, dzięki, przekazałam dalej. Zobaczymy, czy tymczasówka się znajdzie. Gdyby okazało się, że można jamnisię wieźć, oczywiście pomożecie w wyciągnięciu jej ze schronu przed sobotą? :)[/quote] Tutaj Morgan działa rewelacyjnie ;) Myślę, że coś razem wymyślimy :) Quote
Bea1 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 domek na pewno będzie tylko potrzebuję troszkę czasu..zabierzcie ją proszę:-( Quote
_Aga_ Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Ale gdzie, Bea?? :sad: Mój mąż się nie zgodzi - już nawet nie próbuję z nim walczyć.. A nie mam do kogo jej zabrać... Quote
_Aga_ Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Morgan jutro zadzwoni i spyta o małą - mam nadzieję, że będą dobre wieści :roll: Quote
Bea1 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 a może ten hotelik pod Krakowem? o ile pamiętam taniuśki a psiaki tam maja jak w domku:placz:trzeba do Kiwi napisac..Frotka też na pewno wie gdzie to jest..nie możemy czekać naprawdę:( Quote
Recommended Posts