Lumix Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 jaka uparta bestyjka z Ciebie niech będzie 8.[quote name='andegawenka']Lumix popraw liczebnik chociaż na 7 :placz:[/QUOTE] Quote
Lumix Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Aż ręce bolą;)[quote name='andegawenka']Czarek, ale się nagadam u ciebie:p[/QUOTE] Quote
Secia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 to ja też narobię trochę hałasu u Czaruta i zapytam czy nowy filmik z błyszczącą gwiazdą będzie ????? ściskam was dziewczynki :-) Quote
andegawenka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Secia']to ja też narobię trochę hałasu u Czaruta i zapytam czy nowy filmik z błyszczącą gwiazdą będzie ????? ściskam was dziewczynki :-)[/QUOTE] I nawzajem Seciu......kiedy wracasz? Quote
Lumix Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 jak makiem zasiał.[quote name='andegawenka']Ale cichutko u Czarka...[/QUOTE] Quote
andegawenka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Mgielnie z bólem głowy Czarka pozdrawiam:-( Quote
andegawenka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Lumix']Secię nam wymiotło.[/QUOTE] Tak i Szwedka też nie zagląda.... Quote
Lumix Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Ale Ty jestś jak żołnierz na warcie, dziękuje.[quote name='andegawenka']Tak i Szwedka też nie zagląda....[/QUOTE] Quote
andegawenka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Lumix']Ale Ty jestś jak żołnierz na warcie, dziękuje.[/QUOTE] niepotrzebnie wypuściłyśmy Secię:roll: i chyba nam zaginęła:hmmmm: Quote
andegawenka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Lumix']Nie zapominajcie proszę o Czarku.[/QUOTE] No właśnie:razz: Quote
Lumix Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Mam wrażenie, że zainteresowanie minęło wraz z dramatem. A przecież szara codzienna rzeczywistość niemniej jest ważna. Po tłoku na wątku u Czarka zostało tylko wspomnienie. Smutne to. Amnezja będzie dziś po karmę między 18 a 19. Quote
andegawenka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Lumix']Mam wrażenie, że zainteresowanie minęło wraz z dramatem. A przecież szara codzienna rzeczywistość niemniej jest ważna. Po tłoku na wątku u Czarka zostało tylko wspomnienie. Smutne to. Amnezja będzie dziś po karmę między 18 a 19.[/QUOTE] Pocieszę Cię, na watku mojego podopiecznego Misia jest jeszcze gorzej, na innym zagroziłąm wycofaniem deklaracji i dałam miesiąc an poprawę informacji o psie, taka jestem wredna:diabloti: Quote
Lumix Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Amnezja odebrała dziś o 18 karmę dla Czarka. Z chłopakiem wszystko ok obiecała nowe zdjęcia. Fakturę wkleję jutro. Quote
Secia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 kobitki jestem tylko weekend był w Melbourne. Nie wiem jak u was :-) Ale ja sobie wyjechałam poza miasto w góry i widziałam śnieg :-0 australijski hi hi hi hi Quote
andegawenka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [B] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B] [INDENT] Przekopiowałam z innego wątku [B] We wtorek ( 04.10) o 10.30 w sądzie w Pułtusku odbędzie się rozprawa w sprawie schroniska w Chrcynnem . Potrzebne wsparcie ilościowe jeśli chodzi o osoby. Potrzebne jak największe zainteresowanie i przybycie wielu osób. Będzie TV. Proszę rozsyłaj tę wiadomość, może znajdą się osoby chętne pomóc i przyjdą jako widownia. Dla tych psin to ostatnia szansa, jeśli teraz umorzą sprawę to znaczy, że już nic nie można zrobić a los tych i następnych biedaków będzie przesądzony [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/213315-Krzyk-cierpienia-...-Tessa-...-b%C5%82aga-o-pomoc-%21/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] kolejne zakładanie następnych spraw będzie mijało się z celem. Zresztą nikt już się tym nie będzie zajmował[/B] [/INDENT] Quote
Lumix Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 kochana daj to na FB[quote name='andegawenka'][B] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B] [INDENT] Przekopiowałam z innego wątku [B] We wtorek ( 04.10) o 10.30 w sądzie w Pułtusku odbędzie się rozprawa w sprawie schroniska w Chrcynnem . Potrzebne wsparcie ilościowe jeśli chodzi o osoby. Potrzebne jak największe zainteresowanie i przybycie wielu osób. Będzie TV. Proszę rozsyłaj tę wiadomość, może znajdą się osoby chętne pomóc i przyjdą jako widownia. Dla tych psin to ostatnia szansa, jeśli teraz umorzą sprawę to znaczy, że już nic nie można zrobić a los tych i następnych biedaków będzie przesądzony [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/213315-Krzyk-cierpienia-...-Tessa-...-b%C5%82aga-o-pomoc-%21/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] kolejne zakładanie następnych spraw będzie mijało się z celem. Zresztą nikt już się tym nie będzie zajmował[/B] [/INDENT][/QUOTE] Quote
andegawenka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Myslę że ktoś już to zrobił, bo dostałam to dokładnie z treścią "przekopiowałam" Quote
Secia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 ciotka Lumix masz w Awatarku tylko plakaciki bez podlinkowania czli prowadzą do nikąd :-( Quote
andegawenka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Secia']ciotka Lumix masz w Awatarku tylko plakaciki bez podlinkowania czli prowadzą do nikąd :-([/QUOTE] Gdy miała jeden było ok.... Quote
andegawenka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Lumix']kochana daj to na FB[/QUOTE] Coś tam wkeiłam jako pytanie publiczne, ja to widzę ale czy inni?:wallbash: Quote
Recommended Posts