Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny nie uwierzycie ale u mnie też zimno. Dzisiaj w południe tylko 14C Lało całą noc. Potem był 30sek grad, potem mikro śnieg a potem słońce i popołudniu lało znowu. Zupełnie jak jesienią w Gdańsku.

Pozdrawiam Gdańsk, Lublin, Szwecje no i Lumixa co to wszystko spaja teraz :-)
byle do lata, bo starcę zeby....

Posted

Anagawenko wszystko dobrze ci się kojarzy ale to się dzieje na północy Australii a ja mieszkam na południu i mam 4 pory roku a górach centra narciarskie ze śniegiem. Wiele drzew na ulicach jest teraz gołych. Kwitną azalie i rododendrony. W sprzedaży są miejscowe tulipany, żonkile i narcyzy. Wszystko pomieszane w tych ogródkach. Nic mi się nie zgadza. Roślinność europejska na tą porę roku czyli wiosnę i dziwaki australijskie obok.

Posted

[quote name='Secia']Andagawenka dzielnie nadaje to i ja się przyłączę do poszukiwań domku dla chłopaka. Wiem, że Amnezja obiecała fotki :-) może są w drodze......[/QUOTE]

Poproszę o zestaw tekstów, bo juz nie wiem co pisać:smile:

Posted

a u nas malo glowy nie urwie tak wieje!!!
na morzu chyba jest sztorm, brrrryyy
na spacerze z Mietkiem dostalam galezia....
dzieki za pozdrowienia, mieszkam w Szwecji od 19 lat ale rodzinke, przyjaciol i serce mam w Lublinie!!!!
a czemu nikt Czarusia nie bierze?
renata

Posted

[quote name='AresekSE']
mieszkam w Szwecji od 19 lat ale rodzinke, przyjaciol i serce mam w Lublinie!!!!
a czemu nikt Czarusia nie bierze?
renata[/QUOTE]

dużo osób zostawiło serce w Lublinie...miasteczko bardzo się zmienia....przybywa uczelni....tłok!!

Nie wiemy czemu takiego pięknusia niekt nie wypatrzył....trzeba na FB wydarzenia udostepniać:smile: