Secia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 oj widzę, że tylko nasza trójca tu nadaje :-( bedzie kiepsko znaleźdź dom. Quote
andegawenka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='Secia']oj widzę, że tylko nasza trójca tu nadaje :-( bedzie kiepsko znaleźdź dom.[/QUOTE] Przyszłam podnieść rankiem, a tu o! nie byłam pierwsza:smile: Seciu, zimno u nas Quote
AresekSE Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 jestem z wami zawsze "duchowo" i kibicuje Czarusiowi ale nic wiecej nie moge zrobic. gdybym byla wierzaca to bym sie modlila. trzymam kciuki i pozdrawiam wszystkich! renata Quote
Secia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 dziewczyny nie uwierzycie ale u mnie też zimno. Dzisiaj w południe tylko 14C Lało całą noc. Potem był 30sek grad, potem mikro śnieg a potem słońce i popołudniu lało znowu. Zupełnie jak jesienią w Gdańsku. Pozdrawiam Gdańsk, Lublin, Szwecje no i Lumixa co to wszystko spaja teraz :-) byle do lata, bo starcę zeby.... Quote
andegawenka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Lublin dziękuję.... Australia i zimno?!...tam nawet zimy są gorące...no jakoś tak kojarzę... Quote
Secia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Anagawenko wszystko dobrze ci się kojarzy ale to się dzieje na północy Australii a ja mieszkam na południu i mam 4 pory roku a górach centra narciarskie ze śniegiem. Wiele drzew na ulicach jest teraz gołych. Kwitną azalie i rododendrony. W sprzedaży są miejscowe tulipany, żonkile i narcyzy. Wszystko pomieszane w tych ogródkach. Nic mi się nie zgadza. Roślinność europejska na tą porę roku czyli wiosnę i dziwaki australijskie obok. Quote
andegawenka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Czarek kiedy ten domek cię znajdzie.... Quote
andegawenka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Czaruś gdzie te ciotki, jak myslisz?:loveu: Quote
andegawenka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Czarek [IMG]http://www.e-gify.pl/gify/rozne/domy/domy7.gif[/IMG] Quote
Secia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Andagawenka dzielnie nadaje to i ja się przyłączę do poszukiwań domku dla chłopaka. Wiem, że Amnezja obiecała fotki :-) może są w drodze...... Quote
andegawenka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Secia']Andagawenka dzielnie nadaje to i ja się przyłączę do poszukiwań domku dla chłopaka. Wiem, że Amnezja obiecała fotki :-) może są w drodze......[/QUOTE] Poproszę o zestaw tekstów, bo juz nie wiem co pisać:smile: Quote
Secia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 zamiast nadawac zobacz filmik zrobiony przeze mnie [video=youtube;cQrpwbYsDfA]http://www.youtube.com/watch?v=cQrpwbYsDfA[/video] Quote
andegawenka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Wiosna, zimno to dlatego tak pusto? Quote
Secia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 wiosna zaczęla się 01.09.2011 pogoda zmienna, pada, świeci słońce, okropnie wieje a w czasie nadchodzącego weekendu zapowiadają 26C, można oszaleć Quote
AresekSE Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 a u nas malo glowy nie urwie tak wieje!!! na morzu chyba jest sztorm, brrrryyy na spacerze z Mietkiem dostalam galezia.... dzieki za pozdrowienia, mieszkam w Szwecji od 19 lat ale rodzinke, przyjaciol i serce mam w Lublinie!!!! a czemu nikt Czarusia nie bierze? renata Quote
andegawenka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='AresekSE'] mieszkam w Szwecji od 19 lat ale rodzinke, przyjaciol i serce mam w Lublinie!!!! a czemu nikt Czarusia nie bierze? renata[/QUOTE] dużo osób zostawiło serce w Lublinie...miasteczko bardzo się zmienia....przybywa uczelni....tłok!! Nie wiemy czemu takiego pięknusia niekt nie wypatrzył....trzeba na FB wydarzenia udostepniać:smile: Quote
Recommended Posts