agada Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Lolalola']co slychac u Sarenki??[/QUOTE] Ponawiam pytanie! Quote
zadra Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Mala w piatek będzie szczepiona na witusówki i badana.Planujemy USG w celu sprawdzenia czy przypadkiem nie jest w ciąży.Funia mówiła,że ma apetyt i się poprawiła.Po szczepieniu odczekamy ok 10 dni i zrobimy sterylkę. Quote
agusiazet Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Straszny wypłoszek, ale całkiem ładny! Quote
anita_happy Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Tayuha pkazuj sie..jak tam zdrowie szczupaku IVV - na wątku ONK..pisza o algach..moze tej chudzinie tez warto kupic:/ Quote
IVV Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 mysle ,ze to dobry pomysl ! a gdzie sie to kupuje ? Quote
sonia71 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 to ja mam dla Tayi przytulanko,cieplutkie ,podsweterkowe :) Quote
funia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Tak . Została zaszczepiona na wirusówki .Zbadana ( bez Usg ) i na tym etapie trudno bez Usg stwierdzic ciąze .Ale jest widoczna poprawa w wyglądzie jej boki sie zaokrągliły i mam nadzieję ze to po moim jedzeniu:roll:00000000000000000000000 3w Quote
funia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Tak . Została zaszczepiona na wirusówki .Zbadana ( bez Usg ) i na tym etapie trudno bez Usg stwierdzic ciąze .Ale jest widoczna poprawa w wyglądzie jej boki sie zaokrągliły i mam nadzieję ze to po moim jedzeniu:roll: Quote
Tola Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Myslę, ze to nie ciąza tylko efekt poprawy warunków:cool3: Jak będą nowe zdjęcia - zamówimy allegro Quote
funia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Zobaczymy jak jutro z pogoda bedzie .Aparat wypasiony mam az się boje go dotykac bo szwgier powiedział ,ze jak zepsuję to mi nie daruje ....Nerwowy jest bo zainwestował w sprzet i nie lubi pozyczac .:p Mam nadzieję ,ze słonko zaświeci . Tayka robi postępy z dnia na dzień . Tydzień temu sikała pod siebie jak wyciągałam do niej rekę albo podchodziłam .Teraz sama podchodzi na czołgających nogach i prosi o kontakt .Musiała być bita bo dlaczego bałaby sie tak człowieka ..... Jest kochana i tak smiesznie wystawia zeby jak się cieszy ...Wygląda to tak jakby warczała a ona włąsnie tak okazuje zadowolenie.Mja tak ciepło u siebie w budce w boksie ,ze wychodza aby połozyc sie na chwilę na podłodze .Za jakis czas wchodza z powrotem,juz je podpatrzylam :evil_lol: Quote
Lolalola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 ciesze sie,ze malutka ma sie lepiej.......................jak ludzie mogli bic taka kruszynke:(ehhhhh,ale ona jeszcze sie przekona,zze moze byc tez calkiem fajnie z ludziem:) Quote
sonia71 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 to dobrze że Taya nie jest sama tylko ma przyjacółkę Pesteczkę,ciężko by było takiej przerażonej chudzince :( Quote
sonia71 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 super :) byłoby zobaczyć Tayę nie przerażoną i skuloną :( Quote
agada Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Widzę, że kolejka oczekujących na zdjęcia rośnie... Quote
IVV Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 tak.....trzeba mala zaczac dobrze oglaszac i zdjecia sa strasznie potrzebne Quote
Recommended Posts