Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mala w piatek będzie szczepiona na witusówki i badana.Planujemy USG w celu sprawdzenia czy przypadkiem nie jest w ciąży.Funia mówiła,że ma apetyt i się poprawiła.Po szczepieniu odczekamy ok 10 dni i zrobimy sterylkę.

Posted

Tak . Została zaszczepiona na wirusówki .Zbadana ( bez Usg ) i na tym etapie trudno bez Usg stwierdzic ciąze .Ale jest widoczna poprawa w wyglądzie jej boki sie zaokrągliły i mam nadzieję ze to po moim jedzeniu:roll:00000000000000000000000 3w

Posted

Tak . Została zaszczepiona na wirusówki .Zbadana ( bez Usg ) i na tym etapie trudno bez Usg stwierdzic ciąze .Ale jest widoczna poprawa w wyglądzie jej boki sie zaokrągliły i mam nadzieję ze to po moim jedzeniu:roll:

Posted

Zobaczymy jak jutro z pogoda bedzie .Aparat wypasiony mam az się boje go dotykac bo szwgier powiedział ,ze jak zepsuję to mi nie daruje ....Nerwowy jest bo zainwestował w sprzet i nie lubi pozyczac .:p
Mam nadzieję ,ze słonko zaświeci .
Tayka robi postępy z dnia na dzień .
Tydzień temu sikała pod siebie jak wyciągałam do niej rekę albo podchodziłam .Teraz sama podchodzi na czołgających nogach i prosi o kontakt .Musiała być bita bo dlaczego bałaby sie tak człowieka .....
Jest kochana i tak smiesznie wystawia zeby jak się cieszy ...Wygląda to tak jakby warczała a ona włąsnie tak okazuje zadowolenie.Mja tak ciepło u siebie w budce w boksie ,ze wychodza aby połozyc sie na chwilę na podłodze .Za jakis czas wchodza z powrotem,juz je podpatrzylam :evil_lol: