Paula03 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 opis wkrótce :p nasz wątek główny http://www.dogomania.pl/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t Quote
mamanabank Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Same Bojki, Rebusy, Tośki i Antośki tu widzę. To się musi zmienić! Quote
Paula03 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 mamanabank napisał(a):Same Bojki, Rebusy, Tośki i Antośki tu widzę. To się musi zmienić! Dokładnie! Póki są młode, bo potem będzie gorzej! Tylko jak mamy to zrobić? Quote
mamanabank Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Tak jak zawsze, same się przekonają :-) Quote
Paula03 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 mamanabank napisał(a):Tak jak zawsze, same się przekonają :-) Mam nadzieję! :) Quote
kajkoowa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A ja się zastanawiam, jak te maluchy były traktowane, skoro tak bardzo boją się człowieka :( Quote
argusiowa Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 jak to? co się stało? dziewczyny???czy coś wiecie???? biedne maleństwa :( Quote
lucia Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Czy w końcu ktoś napisze konkretnie co się stało.:shake:Jak można było dopuścić do takiej tragedii.Może czasami lepiej zacząć działać w realu .....:angryy: Quote
Romka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 lucia napisał(a):Czy w końcu ktoś napisze konkretnie co się stało.:shake:Jak można było dopuścić do takiej tragedii.Może czasami lepiej zacząć działać w realu .....:angryy: Z pięciu szczeniaczków w schronisku przeżyły tylko 2,te po zabraniu do lecznicy ,także nie powróciły już do schroniska...prawdopodobnie parwowiroza...prawdopodobnie...żegnajcie maluchy... Quote
mamanabank Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 lucia napisał(a):Może czasami lepiej zacząć działać w realu .....:angryy: Dobry pomysł, zapraszamy do współpracy :-) Quote
argusiowa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 no tak widzicie cioteczki siedzimy dupskami przy komputerach a tam realu wszystko samo się za nas robi: psy same się wyprowadzają na spacery, kasa na psiaki sama się zbiera, adopcje same się realizują, zdjęcie psiakom cyka kot whiskas wogóle wszystko musi sie samo robić, bo przecież my tu tylko w wirtualu...hmm musiały zarazić się od poprzednich maluchów...choróbsko idzie jak po sznurku oby Mufcia i Pufcia uszły przed choróbskiem Quote
kajkoowa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 argusiowa napisał(a):zdjęcie psiakom cyka kot whiskas :roflt::roflt:No nie mogę :D Jesteśmy złe straszne i jeszcze gorsze. Quote
sylwiaso Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Cioteczki czytam,ale nie zawsze mam czas pisać,ale dziś muszę coś od siebie skreślić, bardzo mi przykro i szkoda mi tych psinek!jak się patrzy na ich zdjęcia.......:-( Quote
Recommended Posts