BBeta Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Czab [IMG]http://images4.fotosik.pl/300/c30b04c336f91aa7.jpg[/IMG][/quote] Hej ;) Świetne :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Cześć BBeta :multi: I dzieki :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Nareszcie się fotek doczekałam! :multi: :multi::multi: [IMG]http://images4.fotosik.pl/300/c9a2b71abe6d855d.jpg[/IMG] Cóż za drapieżniki... :evil_lol: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Cześc Justyna ;) Teraz fotek mam dużo, więc - jezeli czas pozwoli - moge dawać nawet codziennie. Tylko ciekawe kto je będzie oglądał :lol: Quote
anka11 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 hej :D:D superowe fotaski :loveu::loveu::loveu: Quote
Yakubbo Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Hejo ;] Kule nie nadazam za tym forum :P Kilka dni mnie nie ma i juz tyyyle zaleglosci:P Za stary uz jestem, zwolnijcie :P Fotki jak zawsze wypasne A ty FIGA przesstan narzekac na swoj aparat bo go masz :D Ja nie mam i nic nie mowie :P Pozdrawiam :D Quote
g_o_n_i_a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Dziękuję za smska :buzi: Nie wiem kiedy sobie kupie kartę, może wyżebram coś od rodziców, bo wiesz że zbieram pieniążki na coś bardzo ważnego i na kupienie karty sobie nie moge pozwolić :p Szczególnie że ona potrafi zniknąć w tak krótkim czasie :placz:[/quote] Sms'ki to tradycyjnie pisiuje, sama wiesz dlaczego, na bry i branoc i w ogole. I sie zmartwilam jak nie bylo odpowiedzi. To tyle chyba... :-( A jak karta Ci szybko znika, to nie szastaj tak sms'kami. ;) Ja mam pakiecik i po 0,5 grosika pisze do Misia. :loveu: Ja, ja bede Czubatka i Figulastą oglądać, tak! :multi: Quote
Cerber Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 witam kcohana... jezu u Ciebie t chyba mam najwięcej zaległości... najmocniej przepraszam, ze Cię zaniedbłam...:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 [FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=RoyalBlue]CZEŚĆ !! [SIZE=4]Nareszcie weekend :multi:[/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja będę oglądać, ja! :multi:[/quote]:multi: [quote name='anka11']hej superowe fotaski [/quote]Dzięki ;) [quote name='Yakubbo']Hejo ;] Kule nie nadazam za tym forum :P Kilka dni mnie nie ma i juz tyyyle zaleglosci:P Za stary uz jestem, zwolnijcie :P Fotki jak zawsze wypasne A ty FIGA przesstan narzekac na swoj aparat bo go masz Ja nie mam i nic nie mowie :P Pozdrawiam :D[/quote]A bo ja chcę czegoś więcej, a tym aparatem tego nie osiągnę :p [quote name='Samturia']ale oni som szuper[/quote]Dzięki ;) [quote name='g_o_n_i_a']Sms'ki to tradycyjnie pisiuje, sama wiesz dlaczego, na bry i branoc i w ogole. I sie zmartwilam jak nie bylo odpowiedzi. To tyle chyba... :-( A jak karta Ci szybko znika, to nie szastaj tak sms'kami. ;) Ja mam pakiecik i po 0,5 grosika pisze do Misia. :loveu: Ja, ja bede Czubatka i Figulastą oglądać, tak! :multi:[/quote]:calus: Dzięki dzięki dzięki :multi::multi: [quote name='Cerber']witam kcohana... jezu u Ciebie t chyba mam najwięcej zaległości... najmocniej przepraszam, ze Cię zaniedbłam...:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:[/quote]:mad: [quote name='anka11']czesc :) co tam ???[/quote]Cześć ;) Czy wy tez mieliście dziś [B]TAKIE[/B] słońce jak ja?? Normalnie tylko łapać aparat i robić zdjęcia, ale ze szkoły wróciłam późno i nie mogłam wykorzystac tego światła :placz::placz: [quote name='g_o_n_i_a']Bry, bry :p[/quote]:diabloti: A Ty tu czego?? :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hej :) no my też słoneczko mieliśmy dzisiaj supernanckie :D a jak tam po wywiadówce ??:D:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hej :) no my też słoneczko mieliśmy dzisiaj supernanckie :D a jak tam po wywiadówce ??:D:diabloti:[/quote]Nie najgorzej :razz: Mam średnią... 3,6 :oops: Tylko się schować :oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 a tam gadasz... nie przejmuj sie... ja tam sądze ze nasza wiedza nie odzwierciedla się w ocenach :D Quote
leemonca Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']a tam gadasz... nie przejmuj sie... ja tam sądze ze nasza wiedza nie odzwierciedla się w ocenach :D[/quote] no tak..., jestem też zwolennikiem tej teorii :evil_lol: oceny nijak mają się do stanu wiedzy :siara: Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 I własnie to powiedziałam mojemu tacie wczoraj :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Ludki kochane, idziemy z łaciatką na spacera :cool3: Pomarznąc troszkę na dworku :lol: :calus: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ani sie obejrze a bedziecie spowrotem jak wam doopki zmarzną :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Już nam dopki zmarzły :evil_lol: Spacerek :painting: był bardzo krótki, niecałe 45min, Figutka ciągnęła do domu jak szalona :shock: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 hihi wiedziałam ze szybko wrócicie :D:D:D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='Samturia']dziendoberek[/quote] chyba dobrywieczór :P Quote
Recommended Posts