Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejo ;] Kule nie nadazam za tym forum :P Kilka dni mnie nie ma i juz tyyyle zaleglosci:P Za stary uz jestem, zwolnijcie :P Fotki jak zawsze wypasne A ty FIGA przesstan narzekac na swoj aparat bo go masz :D Ja nie mam i nic nie mowie :P Pozdrawiam :D

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Dziękuję za smska :buzi:
Nie wiem kiedy sobie kupie kartę, może wyżebram coś od rodziców, bo wiesz że zbieram pieniążki na coś bardzo ważnego i na kupienie karty sobie nie moge pozwolić :p Szczególnie że ona potrafi zniknąć w tak krótkim czasie :placz:[/quote]
Sms'ki to tradycyjnie pisiuje, sama wiesz dlaczego, na bry i branoc i w ogole. I sie zmartwilam jak nie bylo odpowiedzi. To tyle chyba... :-(
A jak karta Ci szybko znika, to nie szastaj tak sms'kami. ;) Ja mam pakiecik i po 0,5 grosika pisze do Misia. :loveu:

Ja, ja bede Czubatka i Figulastą oglądać, tak! :multi:

Posted

[FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=RoyalBlue]CZEŚĆ !!
[SIZE=4]Nareszcie weekend :multi:[/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja będę oglądać, ja! :multi:[/quote]:multi:

[quote name='anka11']hej
superowe fotaski [/quote]Dzięki ;)

[quote name='Yakubbo']Hejo ;] Kule nie nadazam za tym forum :P Kilka dni mnie nie ma i juz tyyyle zaleglosci:P Za stary uz jestem, zwolnijcie :P Fotki jak zawsze wypasne A ty FIGA przesstan narzekac na swoj aparat bo go masz Ja nie mam i nic nie mowie :P Pozdrawiam :D[/quote]A bo ja chcę czegoś więcej, a tym aparatem tego nie osiągnę :p

[quote name='Samturia']ale oni som szuper[/quote]Dzięki ;)

[quote name='g_o_n_i_a']Sms'ki to tradycyjnie pisiuje, sama wiesz dlaczego, na bry i branoc i w ogole. I sie zmartwilam jak nie bylo odpowiedzi. To tyle chyba... :-(
A jak karta Ci szybko znika, to nie szastaj tak sms'kami. ;) Ja mam pakiecik i po 0,5 grosika pisze do Misia. :loveu:

Ja, ja bede Czubatka i Figulastą oglądać, tak! :multi:[/quote]:calus: Dzięki dzięki dzięki :multi::multi:

[quote name='Cerber']witam kcohana... jezu u Ciebie t chyba mam najwięcej zaległości... najmocniej przepraszam, ze Cię zaniedbłam...:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:[/quote]:mad:

[quote name='anka11']czesc :)
co tam ???[/quote]Cześć ;)
Czy wy tez mieliście dziś [B]TAKIE[/B] słońce jak ja?? Normalnie tylko łapać aparat i robić zdjęcia, ale ze szkoły wróciłam późno i nie mogłam wykorzystac tego światła :placz::placz:

[quote name='g_o_n_i_a']Bry, bry :p[/quote]:diabloti: A Ty tu czego?? :diabloti:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Hej :) no my też słoneczko mieliśmy dzisiaj supernanckie :D
a jak tam po wywiadówce ??:D:diabloti:[/quote]Nie najgorzej :razz: Mam średnią... 3,6 :oops: Tylko się schować :oops:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']a tam gadasz... nie przejmuj sie... ja tam sądze ze nasza wiedza nie odzwierciedla się w ocenach :D[/quote]
no tak..., jestem też zwolennikiem tej teorii :evil_lol: oceny nijak mają się do stanu wiedzy :siara: