:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):hihi wiedziałam ze szybko wrócicie :D:D:D:DAle to przez laciatą :diabloti: [byle zwalić na kogoś innego :evil_lol:] Tina.Sara napisał(a):hej :cool3:A czeeeść :evil_lol: Samturia napisał(a):dziendoberekHejaaa :cool3: Jak tam po śniedaniu?? :lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):chyba dobrywieczór :PU Samturii własnie zaczyna się dzień :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ty nie zrzucaj winy na laciata tylko przyznaj sie jak czlowiek:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Dlaczego policja w Grodzisku to takie palanty?? :mad: Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ty nie zrzucaj winy na laciata tylko przyznaj sie jak czlowiek:eviltong: :siara: :siara: Quote
Samturia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 po ŚNIADANKU? TERAZ TO JA KOLACYJE JEM Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :loveu::loveu::loveu: ale boskie te Twoje czubki :D Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):o co chodzi z ta policją??Byłam z Figulcem na spacerze. siedziałyśmy sobie na przystanku i nagle podjezdża radiowóz, panowie pytali się mnie czy nie widziałam pijaczyny który błąkał się w okolicy to ja im wskazałam w którym kierynku tenże ludź sie udał, a oni nagle wypalili "Pies rasowy?" a ja "Nie, kundel, nie ma rodowodu", na co pan władza "No przeciez widze że rasowy", ja "To źle pan widzi" i wiecie jaką odpowiedź uzyskałam?? "Dzieczyna się wystraszyła... to jedziemy" no po prostu gleba. Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Samturia napisał(a):po ŚNIADANKU? TERAZ TO JA KOLACYJE JEM Aaaa :lol: A to ja myslałam że na forum jest drugi wampirek i tak jak ja zaczyna własnie dzień :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a)::loveu::loveu::loveu: ale boskie te Twoje czubki :DPrzekazałam Figutce i chodzi dumna po pokoju :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 hehe :D dobre:D a ci policjancji to prze debile :| normalnie brak słów... :| nienawidze ich, ale ostatnio przepuscili mnie na pasach :) najlepiej to nie zwracaj uwagi na debili Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):hehe :D dobre:D a ci policjancji to prze debile :| normalnie brak słów... :| nienawidze ich, ale ostatnio przepuscili mnie na pasach :) najlepiej to nie zwracaj uwagi na debiliAle na nich się nie da nie zwracać :placz: 2 lata temu na wakacjach powiesił się w naszej miejscowości chłopak, znaleźli przy nim narkotyki i teraz patrole są zwiększone, na rolkach nawet poszaleć nie można :mad::mad::mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 oo widze Figutka bałwanka ulepiła :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ale na nich się nie da nie zwracać :placz: 2 lata temu na wakacjach powiesił się w naszej miejscowości chłopak, znaleźli przy nim narkotyki i teraz patrole są zwiększone, na rolkach nawet poszaleć nie można :mad::mad::mad: ojej no to pieknie :angryy: nie no nie ma rady na mun durowych :mad: Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):oo widze Figutka bałwanka ulepiła :loveu: Piękny prawda :cool3: Odnalazła w sobie inwencję twórczą i... siostra mi powiedziała że dziś wraz z Czabem w czasie zabawy wpadli w niego i już skurczybyka w ogródku nie ma :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 I to już koniec śniegowych fotek :shake: Ale mam jeszcze domowe :-P Np to - teraz tak lolka sobie lezy i grzeje mi łózio :loveu: Quote
Recommended Posts